- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 103
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
Beni yanlis anladiysaniz kusura bakmayin. Ters konusmak istemedim.. cocuktan once anne alismasi lazim oraya once :) yanlis anlamayin dogup buyudugun yeri birakmak cidden cok zor. Zaten cocuk seneye yada iki sene sonra okula gidicek. Belki o sayede calisirim vs alisirm. Suan alisma gibi bi durum yok nasil olsun esinz sabah 8 gece 12 1 cidden abartmiyorum ben goruyorum ama cocuk hafta ici gormuyo. Sadece hafyasonu hep bizimle oyle birakip gitmez esim. Tavsiyeniz icin tesekkurler cok da haklisiniz ama benim icinde zor tabi cocuk da etkileniyo belki bu tatil bana iyi gelir bilemiyorum..Konuyu niye actin demedim ki. Fikri mi de soyledim zaten bence gitmeyin. Hatta bi sure yurtdisina da gitmeyin. Duzenli bi hayatiniz olsun hop orda hop burda olmasin. Cocukla baba iliskisini guclendirin. Illa oyun oynamasi gerekmez benim esimde oynamaz oynasa da benim zorumla bu biraz yapi meselesi. Ama birlikte gecirdikleri vakitleri bi sekilde arttiririn. Turkiyeye alismak ve sevmek zorunda cocugunuz. Sonucta evi orda babasi orda ailesi orda, siz sevmiyor diye her firsatta kacarsaniz ananeye tabiki alisamaz. Hani bu konuda fikir sormamissiniz ama bunlar da nacizane tavsiyemdir. Erkeklerin cpcuk sevgisi anneler gibi degil biraz daha karsilikli.