İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 7.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Ortaokul Matematik-imt hoca

4 Ekim Perşembe (Bugün)

18.00'de 6. Sınıf Matematik

19.00'da 7. Sınıf Matematik

20.00'de 8. Sınıf Matematik

Canlı Yayın YouTube imthoca'da!
imthocanın yayınları varmış bu akşam.
hiç izlemedik biz
matematik ile ilgili sıkıntımız yok sanıyorum .
öğretmenimiz vatsaptan yazmış
pazartesi matematik için matematik olimpiyatlarına seçmeler varmış .
matematik dersinin ortalaması 95 üzeri olanlar bu seçmelere katılıyormuş .
bakalım . bizim sınıftan 4 kişi katılıyor . seçmeleri geçerlerse ekstra kurs gibi olacak bu kurs.
yıl sonunda olimpiyatlar oluyor . finale kalan okullar arasında tabi.

hiç izlemedik biz
matematik ile ilgili sıkıntımız yok sanıyorum .
öğretmenimiz vatsaptan yazmış
pazartesi matematik için matematik olimpiyatlarına seçmeler varmış .
matematik dersinin ortalaması 95 üzeri olanlar bu seçmelere katılıyormuş .
bakalım . bizim sınıftan 4 kişi katılıyor . seçmeleri geçerlerse ekstra kurs gibi olacak bu kurs.
yıl sonunda olimpiyatlar oluyor . finale kalan okullar arasında tabi.
aaaa çok güzel bişey, sevindim. bizim maalesef 5.sınıftaki öğretmen bunları bir korkuttu, ogün bugündür soğudu çocuk matematikten. inan duvardaki saati bile doğru dürüst söyleyemiyor, sabah servise inecekya, 6.45 te iniyor, telefondan bakıyo, kızım duvara baksana diyom, orda dakikayla mı uğraşcam diyor. bir türlü sökemedi analog saatleri.

aaaa çok güzel bişey, sevindim. bizim maalesef 5.sınıftaki öğretmen bunları bir korkuttu, ogün bugündür soğudu çocuk matematikten. inan duvardaki saati bile doğru dürüst söyleyemiyor, sabah servise inecekya, 6.45 te iniyor, telefondan bakıyo, kızım duvara baksana diyom, orda dakikayla mı uğraşcam diyor. bir türlü sökemedi analog saatleri.
şöyle ki ben de mutlaka telefonun saatine bakarım.
otobüsle işe git gel yapıyorum .
saat önemli.
duvardaki saatler genellikle 1-2 dk oynuyor . bazen 5 dakika geri kalabiliyor . pili zayıfladıkça. o nedenle garanti olması açısından telefonun saatine bakarım.
senin kız da mutlaka garanti olsun diye bakıyordur .
:KK53:

günaydın . kimse yohhhkkk mu.

bugün bizim oğlanın matematik olimpiyatlarına seçmeleri var .
bakalım . nasip , kısmet.

cumartesi kırtasiyeye gittim . tüm derslerden soıru bankası bakıyordum .
gelmemiş halen tudeemm

matematikciye vatsaptan mesaj attım .
sınavv tüm dersler soru bankasının resmini.
bilmiyorum bu yayını . tüdemm alın sadece matematik alın bence dedi.

ben de fen , ingilizce, matematik soru bankası aldım . tudemmm.
her birinden 7-8 soru çözdü. zaten 1 sayfaya denk geliyor. başlangıcı yaptık . gerisi gelir inşallah .

selamlar.
bizim de türkçe ve matematikten akıllı defter aldık, fencileri bil fen set ve ek bir kitap daha aldırcak. bakalım hayırlısı. tudem en zor soru bankası değil mi? benimki yapamıyor ondan, maşallah seninki yapıyor ne güzel.
haftasonu Türkçe fotokopi ve akıllı defterden yapılacaklar vardı onları yaptı
hatta anlamamış da birlikte yaptık, kip, zamanlar, kişi zamirleri.

dün ekim düşü diye bir film seyrettik kızımla, tavsiye ederim, çocuklar için eğitici bir film.

selamlar.
bizim de türkçe ve matematikten akıllı defter aldık, fencileri bil fen set ve ek bir kitap daha aldırcak. bakalım hayırlısı. tudem en zor soru bankası değil mi? benimki yapamıyor ondan, maşallah seninki yapıyor ne güzel.
haftasonu Türkçe fotokopi ve akıllı defterden yapılacaklar vardı onları yaptı
hatta anlamamış da birlikte yaptık, kip, zamanlar, kişi zamirleri.
caNim bizimkiler iş oluş fiillerindelermis
sosyal fen matematikten soru bankasi aldirdilar
matematikten akilli defter alindi. normal defter aldirmadi.

aynı konu canım. sosyalci de istemiş, böylelikle hepsinden yardımcı kaynak almış olduk.
kitap okuma konusunda nasıl gidiyorsunuz? hergün akşam yatmadan önce 30 dakika kitap okumasını istıyorum. henüz başlayamadık ama? kendim de birlikte okursam belki düzenli okur.

aynı konu canım. sosyalci de istemiş, böylelikle hepsinden yardımcı kaynak almış olduk.
kitap okuma konusunda nasıl gidiyorsunuz? hergün akşam yatmadan önce 30 dakika kitap okumasını istıyorum. henüz başlayamadık ama? kendim de birlikte okursam belki düzenli okur.
canım benim oğlan kitap okumayı sevmedi. sevdiremedim . ne kadar çaba gösterdiysem .
ilkokulda çok okudu. şirin , profesör ve levent serisi vardı hatırlarsan . tüm kitaplarını okumuştur ama son oldu onlar . ortaokul ile birlikte bitti. sevmiyor bizimkisi.
edebi yönü kuvvetli değil . kimi insanı kitaptan koparamazsın . kimisini de okutamazsın. benim de o yönüm kuvvetli değildir mesela.
daha çok görsel şeyler dikkatimi çeker . sinema film gibi .

bir de ingilizce alınmıştı evet. bizimde tüm derslerden alınmış oldu canım.

ben hiç almadım ne alıcam bilmiyorum
bir de başında durmazsan eline almıyor testi

canım eğer eline almıyorsa akşamları 15 dk kadar bi oturun yan yana. birlikte olmuş olursunuz . o da yapar testini.
çok değil 15 dk sürüyor zaten .
böyle böyle zamanı ileri çekebilirsin belki.

canım eğer eline almıyorsa akşamları 15 dk kadar bi oturun yan yana. birlikte olmuş olursunuz . o da yapar testini.
çok değil 15 dk sürüyor zaten .
böyle böyle zamanı ileri çekebilirsin belki.
evet öyle yapıcam
henüz öğretmenler aldırmadı ek kitap test vs...
ben geçen sene karekök müydü ne almıştım ondan mı alsam acaba

evet öyle yapıcam
henüz öğretmenler aldırmadı ek kitap test vs...
ben geçen sene karekök müydü ne almıştım ondan mı alsam acaba
ben tudem aldım . fen , matematik, ingilizce

öğretmenler bu derslerden ayrıca soru bankası aldırdı ama derste ya da kursta işleyecekler . onlara dokunmayacağız biz .
sizin öğretmenler aldırdı değil mi derste işlenmek üzere soru bankası vs .

ben tudem aldım . fen , matematik, ingilizce

öğretmenler bu derslerden ayrıca soru bankası aldırdı ama derste ya da kursta işleyecekler . onlara dokunmayacağız biz .
sizin öğretmenler aldırdı değil mi derste işlenmek üzere soru bankası vs .
hayır daha hiç biri bişey aldırmadı şaşırdım bende
bekliyoruz bakalım
bir de geçen sene aldırdıklarının çoğu ellenmemiş okul başında çekmeceleri temizlerken çıktı boş hepsi nasıl üzüldüm dedim neden yapmadınız istemediler mi yoo dedi....evde yapsınlar diye mi aldırdılar ne ben de okulda yapıyorlar diye bakmadım.. arkadaşa verdim4-5 tane onunki 6 ya gidecek bu sene

okuldan da mı aldırmadılar? çocuğun seviyesine göre bişeyler almalısın, mesela Tudem bizim kıza zor gelmişti. aslında Eba da da var testler, işyerinden haftalık çıktı alıp, çözdürebilirsin. Hem Milli Eğitimin olduğu için, birebir konular tutuyor.

hayır daha hiç biri bişey aldırmadı şaşırdım bende
bekliyoruz bakalım
bir de geçen sene aldırdıklarının çoğu ellenmemiş okul başında çekmeceleri temizlerken çıktı boş hepsi nasıl üzüldüm dedim neden yapmadınız istemediler mi yoo dedi....evde yapsınlar diye mi aldırdılar ne ben de okulda yapıyorlar diye bakmadım.. arkadaşa verdim4-5 tane onunki 6 ya gidecek bu sene
canım sen hiç bakmıyor musun yani, geçen yıl aldıklarımız çekmecede duruyor diyorsun. takip etmelisin çocuğu, eğer okula yapmıyorlarsa bile, evde program yap, günlük 20 soru, 30 soru neyse bir hedef belirle, yaptırmaya çalış.

okuldan da mı aldırmadılar? çocuğun seviyesine göre bişeyler almalısın, mesela Tudem bizim kıza zor gelmişti. aslında Eba da da var testler, işyerinden haftalık çıktı alıp, çözdürebilirsin. Hem Milli Eğitimin olduğu için, birebir konular tutuyor.
aldırmadılar ama aldırırlar belki gerçi 3 hafta oldu artık istemeleri lazım

canım sen hiç bakmıyor musun yani, geçen yıl aldıklarımız çekmecede duruyor diyorsun. takip etmelisin çocuğu, eğer okula yapmıyorlarsa bile, evde program yap, günlük 20 soru, 30 soru neyse bir hedef belirle, yaptırmaya çalış.
okulda yapıp yapmadıklarını kontrol etmedim yapıyorlar sanmıştım... aldıklarımızın bazılarını yaptılar çünkü onları ortada görünce hepsini kontrol etmedim. takip lazım tabi daha dikkatli olucam

X