İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 7.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

okulda yapıp yapmadıklarını kontrol etmedim yapıyorlar sanmıştım... aldıklarımızın bazılarını yaptılar çünkü onları ortada görünce hepsini kontrol etmedim. takip lazım tabi daha dikkatli olucam
bu konuya yoğunlaş bu yıl . en azından alınan kitaplar çözülsün .
şimdiye ek kaynak aldırmamaları garip olmuş . çoktan çözmeye başladılar okulda.
tanıdığın velilerden biri ile görüş . vatsaptan sor .

karekök yayınları hiç duydunuz mu nasıl ki
canım duymadım .
ben matematik öğretmenine vatsaptan yazmıştım . cumartesi günü. tudem tüm dersler soru bankası kalmamış . sınav yayınları soru bankası alayım mı . iyi midir diye.
öğretmen yazmış ki.
tüm dersler almayın .
sadece tudem matematik alın bari .
o mesajı yazana kadar ben tudemin 3 ayrı soru bankasını almıştım bile.
sen de tudem al istersen .

selam kızlar
cumartesi toplantı vardı
sınıf öğretmeni değişmiş matematikçi olmuş
çocukları tanımıyor bu sene girmeye başladı derse ama sevdim kadını....
ek kitap martı yayınları önerdi ama dedi ki kitap alın diyemem almak istemeyen ya da durumu olmayan benle konuşmak yerine gidip beni şikayet ediyor...sanırım ağzı yanmış
sosyal hocası düşüş var dedi pek memnun değil
sosyalci çok disiplinli bir kadın
Türkçe hocası da yeni gelmiş o da tanımıyor çocukları
daha sınav olmadan neden toplantı yaptılar anlamadım

selam kızlar
cumartesi toplantı vardı
sınıf öğretmeni değişmiş matematikçi olmuş
çocukları tanımıyor bu sene girmeye başladı derse ama sevdim kadını....
ek kitap martı yayınları önerdi ama dedi ki kitap alın diyemem almak istemeyen ya da durumu olmayan benle konuşmak yerine gidip beni şikayet ediyor...sanırım ağzı yanmış
sosyal hocası düşüş var dedi pek memnun değil
sosyalci çok disiplinli bir kadın
Türkçe hocası da yeni gelmiş o da tanımıyor çocukları
daha sınav olmadan neden toplantı yaptılar anlamadım
canım . baştan konuları konuşmak istiyorlar galiba.
alınacak kitapları yardımcı kaynakları vs

bizim okulun bu cuma deneme sınavı olacakmış . tüm 7.sınıflara.
matematik öğretmeni mesaj attı. çalışssınlar vs diye. :işsiz::işsiz:

canım . baştan konuları konuşmak istiyorlar galiba.
alınacak kitapları yardımcı kaynakları vs

bizim okulun bu cuma deneme sınavı olacakmış . tüm 7.sınıflara.
matematik öğretmeni mesaj attı. çalışssınlar vs diye. :işsiz::işsiz:
hiç bir hoca kitap istemedi ya çok şaşırdım
geçen yıl okadar çok almıştımki
matematikçi de özel soranlara söyledi yayınevi
fen hocamız etüd açmış o da sanırım müşteri toplamaya etüde gitse ii olur dedi
50 tl toplayıp tüm derslerden yardımcı kitapları fotokopi çekebiliriz dedi hoca veliler tmm dedi masraf az olur diye

hiç bir hoca kitap istemedi ya çok şaşırdım
geçen yıl okadar çok almıştımki
matematikçi de özel soranlara söyledi yayınevi
fen hocamız etüd açmış o da sanırım müşteri toplamaya etüde gitse ii olur dedi
50 tl toplayıp tüm derslerden yardımcı kitapları fotokopi çekebiliriz dedi hoca veliler tmm dedi masraf az olur diye
sen ne karar verdin . kızın ile konuştun mu. ne yapacaksınız . kaynak kitap en mantıklı olan gibi. fotokopi ile öğrencilere dağıtarak derste çözerek mi gidecekler ki.

sen ne karar verdin . kızın ile konuştun mu. ne yapacaksınız . kaynak kitap en mantıklı olan gibi. fotokopi ile öğrencilere dağıtarak derste çözerek mi gidecekler ki.
test dağıtacak derste çözeceklermiş ama düzenli olabilecekler mi diyor hoca...testi çözüp hemen çöpe atıyorlar dedi....alıcam bir kaç tane ben kitap

biz bütün derslerden alıyorız, hem 1 tane de değil. hem ders için ayrı, etüd için ayrı kitap, toplamı 200 tl yi geçti sanırım. zaten sadece feninki 77 tl tuttu. Allah yardımcımız olsun. Türkçe hocası hergün lgs hazırlık amacıyla test çözdürüyor, evde de bol bol paragraf çözdürün diyor. diğer hocalardan ses yok. bizim toplantı geçen haftalarda yapılmıştı, katılamadım. pazar günü de okul aile birliği varmış, sonrasında da veli toplantısı diyor. kararsızım gidip gitmeme konusunda. malum para isteyecekler, okul aile birliği seçimleri okur, geçen yıl pek bişey olmamıştı yani.

biz bütün derslerden alıyorız, hem 1 tane de değil. hem ders için ayrı, etüd için ayrı kitap, toplamı 200 tl yi geçti sanırım. zaten sadece feninki 77 tl tuttu. Allah yardımcımız olsun. Türkçe hocası hergün lgs hazırlık amacıyla test çözdürüyor, evde de bol bol paragraf çözdürün diyor. diğer hocalardan ses yok. bizim toplantı geçen haftalarda yapılmıştı, katılamadım. pazar günü de okul aile birliği varmış, sonrasında da veli toplantısı diyor. kararsızım gidip gitmeme konusunda. malum para isteyecekler, okul aile birliği seçimleri okur, geçen yıl pek bişey olmamıştı yani.
bence sen git yine toplantıya . önemli bi şey varsa kaçırma.
para isterlerse zorla alacak değiller .. veremem şu an üstümde yok dersin . olmaz mı

test dağıtacak derste çözeceklermiş ama düzenli olabilecekler mi diyor hoca...testi çözüp hemen çöpe atıyorlar dedi....alıcam bir kaç tane ben kitap
evet . yani çöpe atsalar bile yine de derste çözmüş olurlar . kitap aldırsa daha sağlıklı. gerçi kitap aldığında da çözdükleri sayfaya dönüp bakmıyorlar ki. ha çöpe atmışsın fotokopiyi , ha kitabın geçmiş sayfasına bakmamışsın . farketen bi şey yok sanki.

bence sen git yine toplantıya . önemli bi şey varsa kaçırma.
para isterlerse zorla alacak değiller .. veremem şu an üstümde yok dersin . olmaz mı
veli toplantısı diyorlar ama olmuyor işte, kendi masraflarını anlatıyorlar. biz zaten düzenli aidat ödeyen insanlarız, gelmeyen ve patalarını ödemeyenlerin laflarını bize söylüyorlar. zaten adam ilgilense toplantıya gelir.

evet . yani çöpe atsalar bile yine de derste çözmüş olurlar . kitap aldırsa daha sağlıklı. gerçi kitap aldığında da çözdükleri sayfaya dönüp bakmıyorlar ki. ha çöpe atmışsın fotokopiyi , ha kitabın geçmiş sayfasına bakmamışsın . farketen bi şey yok sanki.
bence de farkeden bişey yok, önemli olan düzenli ders çalışma alışkanlığı kazanmaları.

bence de farkeden bişey yok, önemli olan düzenli ders çalışma alışkanlığı kazanmaları.
evet haklısın .
soru çözmeleri önemli.
veli toplantısı diyorlar ama olmuyor işte, kendi masraflarını anlatıyorlar. biz zaten düzenli aidat ödeyen insanlarız, gelmeyen ve patalarını ödemeyenlerin laflarını bize söylüyorlar. zaten adam ilgilense toplantıya gelir.
aa o zaman gitmemek lazım . konuştukları sadece maddi anlamda bi şeylerse bayar zaten .

bugün okulun fen kursu var . saat 3 buçukta bitiyor .
dün okulun matematik olimpiyat kursu vardı. onda sadece soru çözüyorlarmış . kitap alıncak. biz parasını vereceğiz . 15 tl imiş.
çok uygun geldi fiyatı. 35-40 tl bi kitaba verirken . 15 tl gayet az .

bugün okulun fen kursu var . saat 3 buçukta bitiyor .
dün okulun matematik olimpiyat kursu vardı. onda sadece soru çözüyorlarmış . kitap alıncak. biz parasını vereceğiz . 15 tl imiş.
çok uygun geldi fiyatı. 35-40 tl bi kitaba verirken . 15 tl gayet az .
gerçekten çok uygunmuş canım. bizim okul kursu pzt, salı ve çarş, bir de cumartesi var.
evde ders çalışmalarınız nasıl gidiyor? ekstra test çözüyor musunuz?

bugün oğlum 3. , 4. , 5. derslerde deneme sınavı oluyor .
okul geneli . türkiye geneli değerlendirme de olacak . aynı anda tüm illerde yapıyor bazı okullar.

böyle .bakalım sonuç ne olur .

bugün oğlum 3. , 4. , 5. derslerde deneme sınavı oluyor .
okul geneli . türkiye geneli değerlendirme de olacak . aynı anda tüm illerde yapıyor bazı okullar.

böyle .bakalım sonuç ne olur .
Allah zihin açıklığı versin inşallah, başarılar.

bizim de olacak ama konuları yetiştirememişler, 2.denemeden başlayacaklarmış.

X