İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Arkadaşlar ,
Çocuğum seneye 4.sınıfa gidecek.Okul değişikliği yapmayı düşünüyorum,dün Okan Koleji Tuzla Kampüsü ile görüşmeye gittim.Kafama yattı gibi ama velilere de sormam gerekenler var.

Çocuğu bu okulda okuyan var mı aranızda ,memnun musunuz,eğitim sisteminden ve çocuğunuz bu okulda mutlu mu gibi biraz ayrıntı verir misiniz ?

Teşekkürler,

Arkadaşlar bu eylülde oğlum 1. Sınıfa başlayacak İstanbul anadolu yakasında bir devlet okuluna gondecegim okulundan ve öğretmeninden memnun olan var mi aranızda önerilerini bekliyorum

merhaba uzun süredir kimse yazmamış bu konuda sabit konular arasında yer alsa çok iyi olurdu

oğlum 4 sınıfa gidiyor hala ben çalıştırıyorum bazen bırakayım çalıştırmayı diyorum ama konular gerçekten çok zor sizde durumlar nasıl

Ben bıraktım çalıştırmiyorum artik zaten hic calistirmadim sadece kontrol ediyordum odevleri simdi onu da yapmiyorum.

oğlum 4 sınıfa gidiyor hala ben çalıştırıyorum bazen bırakayım çalıştırmayı diyorum ama konular gerçekten çok zor sizde durumlar nasıl
Merhabalar
Ders çalisma konusunda küçük bir önerim olacak. Sinifimda gözlemledigim kadariyla ailesinin destegini alan veya bir yetiskin ile birlikte ödevlerini konu tekrarlarini yapan çocuklar kendi baslarina hereket edenlere oranla çok daha basarili. Tahmin edeceginiz gibi çocuklarin bu çaglarda destege ihtiyaci var. Size bir ögretmen olarak tavsiyem planli çalismayi ögrenene kadar çocugunuzun pesini birakmamanizdir. Selamlar...

teşekkürler tavsiyeniz için bazı annelerden duyuyorum biz çalıştırmıyoruz artık diye inşallah çalışma alışkanlıgı kazandırmayı başarırım

Merhaba arkadaşlar. Oğlum bu sene 4. Sınıfa geçti. Dersler değişti malum. Müfredata baktım az evvel. Yazılı örneklerine... Bu zaman kadar sadece ödev yapıp konu tekrarına ihtiyaç duymayan bir çocuktu. Biraz da ben bildimcidir. Bu sene yazılılar başlıyor. İşler ciddilesiyor. Ama benim oğlanda o ciddiyeti taşıyabilecek bir yapı yok. Tedirginligim başladı.

İyi akşamlar herkese..benimde oğlum 4.sınıf bu yıl. Yardımcı kitap almak istiyorum. Tercihim yaprak test..şimdiye kadar tudem aldık hep ama ata,sınav,güvender gibi yayınevlerinin methini çok duydum. Aklım karıştı biraz..tavsiyesi olan varmı

Bizim öğretmenimiz tudemi tavsiye etmiyor. Gereksiz yere ağır diyor sorular için.

Bizim öğretmenimiz tudemi tavsiye etmiyor. Gereksiz yere ağır diyor sorular için.

biz öğretmen tavsiyesiyle aldık hep ama bende aynı şeyi düşünüyorum..hiçbir zamanda sınavlarda tudemde çözdüğü soru tipiyle karşılaşmadık.(2.sınıftan beri sınav oluyolar)
birde farklı soru biçiminede alışsın istiyorum..aynı yayınevi olunca,aynı soru kalıbı hep..

Merhaba ben yeni geldim araniza. Ogretmenimiz bize ucgen yayinlarinin kitabini aldirdi.
Başaran miydi acaba okulda kullanmak için onu aldık. 2. Sinifa giden oğlumun da öğretmeni onu tavsiye etti. Fiyatı da uygun 25 TL. Sizlerin de sosyal bilgiler kitaolariniz eksik mi kızlar?

Hoşgeldin bu arada. Grup dağılmış, 5. Sınıf oldular tabii :) Canlandiralim. Yazılılar hakkında ne dedi öğretmenleriniz? Soruları verecek mıymış?
Bencede destek olmak lazim. Yazililar hakkinda sadece karneye gececegi hakkinda bilgi verdi. Zaten ogretmenimizden cok cok memnun olan bir veli degilim acikcasi. Sorulari vermez o zaman yazilinin ne anlami kalir ki

Bencede destek olmak lazim. Yazililar hakkinda sadece karneye gececegi hakkinda bilgi verdi. Zaten ogretmenimizden cok cok memnun olan bir veli degilim acikcasi. Sorulari vermez o zaman yazilinin ne anlami kalir ki
Bizim okul köy okulu. Öğretmenimiz her ders için 50 soru vereceğim, 20sini soracağım, o 50 soruya hazırlanacaklar dedi.

Gerçi genel olarak bakıldığında Aralık ayına kadar 50 soruluk ne görecekler ki ders başına.. her cümleden soru soracak sanırım.

Gerçi genel olarak bakıldığında Aralık ayına kadar 50 soruluk ne görecekler ki ders başına.. her cümleden soru soracak sanırım.
Iyiymis valla. Keske bizde yapsa valla bu sene ciddi sıkıntılı. Hem ogrenci hem veli olarak. Ingilizce ogretmenimiz 100 e kadar ogrenecekler dedi. Bizim ki sinif 2. Si olmus. Din dersinden ders duasi ezberlenecekti. Bugun din dersi var bakalim ne yapacak.

Sayıları geçen sene öğrendiler zaten. Bizim İngilizce öğretmeni geçen sene 3 ay gecikmeli başladi. Ben öğrettim çoğunu. Çok şükür hem okuma hem yazma yüze kadar yapabiliyor. Bugün de İngilizce vardı. Din de camiye gidiyor 2 yıldır, ayetel kürsü hariç tüm kısa namaz dua ve sürelerini ezberledi. Sosyal bilgiler kitabımız yok. Göndermemişler.
Öğretmeniyle de konuştuk, TEOG kalktı, 8 yıl zorunlu eğitim ya, 1-8 arası tüm notlarının ortalaması alınabilir lise için dedi. Oğlum fen lisesi istiyor bilim adamı olacakmış Zor bir konu görünce de modu düşüyor, çalışmıyor öğrenmek için. Nasıl yaparız bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…