- 15 Nisan 2009
- 22
- 2
- 45
Merhabalaroğlum 4 sınıfa gidiyor hala ben çalıştırıyorum bazen bırakayım çalıştırmayı diyorum ama konular gerçekten çok zor sizde durumlar nasıl
teşekkürler tavsiyeniz için bazı annelerden duyuyorum biz çalıştırmıyoruz artık diye inşallah çalışma alışkanlıgı kazandırmayı başarırımMerhabalar
Ders çalisma konusunda küçük bir önerim olacak. Sinifimda gözlemledigim kadariyla ailesinin destegini alan veya bir yetiskin ile birlikte ödevlerini konu tekrarlarini yapan çocuklar kendi baslarina hereket edenlere oranla çok daha basarili. Tahmin edeceginiz gibi çocuklarin bu çaglarda destege ihtiyaci var. Size bir ögretmen olarak tavsiyem planli çalismayi ögrenene kadar çocugunuzun pesini birakmamanizdir. Selamlar...
Rica ederim. Keyifli çalismalar dilerim.teşekkürler tavsiyeniz için bazı annelerden duyuyorum biz çalıştırmıyoruz artık diye inşallah çalışma alışkanlıgı kazandırmayı başarırım
Bizim öğretmenimiz tudemi tavsiye etmiyor. Gereksiz yere ağır diyor sorular için.İyi akşamlar herkese..benimde oğlum 4.sınıf bu yıl. Yardımcı kitap almak istiyorum. Tercihim yaprak test..şimdiye kadar tudem aldık hep ama ata,sınav,güvender gibi yayınevlerinin methini çok duydum. Aklım karıştı biraz..tavsiyesi olan varmı
Bizim öğretmenimiz tudemi tavsiye etmiyor. Gereksiz yere ağır diyor sorular için.
Başaran miydi acaba okulda kullanmak için onu aldık. 2. Sinifa giden oğlumun da öğretmeni onu tavsiye etti. Fiyatı da uygun 25 TL. Sizlerin de sosyal bilgiler kitaolariniz eksik mi kızlar?Merhaba ben yeni geldim araniza. Ogretmenimiz bize ucgen yayinlarinin kitabini aldirdi.
Hoşgeldin bu arada. Grup dağılmış, 5. Sınıf oldular tabii :) Canlandiralim. Yazılılar hakkında ne dedi öğretmenleriniz? Soruları verecek mıymış?Merhaba ben yeni geldim araniza. Ogretmenimiz bize ucgen yayinlarinin kitabini aldirdi.
Bencede destek olmak lazim. Yazililar hakkinda sadece karneye gececegi hakkinda bilgi verdi. Zaten ogretmenimizden cok cok memnun olan bir veli degilim acikcasi. Sorulari vermez o zaman yazilinin ne anlami kalir kiHoşgeldin bu arada. Grup dağılmış, 5. Sınıf oldular tabii :) Canlandiralim. Yazılılar hakkında ne dedi öğretmenleriniz? Soruları verecek mıymış?
Bizim okul köy okulu. Öğretmenimiz her ders için 50 soru vereceğim, 20sini soracağım, o 50 soruya hazırlanacaklar dedi.Bencede destek olmak lazim. Yazililar hakkinda sadece karneye gececegi hakkinda bilgi verdi. Zaten ogretmenimizden cok cok memnun olan bir veli degilim acikcasi. Sorulari vermez o zaman yazilinin ne anlami kalir ki
Iyiymis valla. Keske bizde yapsa valla bu sene ciddi sıkıntılı. Hem ogrenci hem veli olarak. Ingilizce ogretmenimiz 100 e kadar ogrenecekler dedi. Bizim ki sinif 2. Si olmus. Din dersinden ders duasi ezberlenecekti. Bugun din dersi var bakalim ne yapacak.Gerçi genel olarak bakıldığında Aralık ayına kadar 50 soruluk ne görecekler ki ders başına.. her cümleden soru soracak sanırım.