İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bence sıkıntı yapma
Yazık çocuğa da kendine de
Benim oğlan bugün milli mücadele dönemi sınavdan 95 almış
2 gereksiz yanlışı var
Biri sınırlarımızı belirginleştiren ant. Nedir
Ankara ant. Demiş.
Lozan doğrusu
Diğeri
Ordu'lar ilk hedefiniz Akdeniz ileri cümlesini Atatürk hangi savaşta söyledi
Çanakkale işaretlemiş
Oysa buna çok çalışmıştık .atatürk ün sözlerine

Masallah senin cocugun caliskan sanirim bu sizin sorularda zor gibi gozukuyor biz daha milli mucadele doneminden sinav olmadik ama bu kadar ayrinti sorar mi bilmiyorum bahsettigin iki soruda zir geldi...bizim bu sen3 kagitlari eve yollamiyor hocamiz sizinki yolluyor sanirim

Aslında sınava kadar zorlaşacak konular
Çalıştıkça kolay gelecek
Bu sınavı yollamış
Oysa hiç gelmiyordu kağıt eve
Dalgınlığına geldi sanırım
Ya da bu sınav gerçek sınav değildi
Çünkü derste yaptığı deneme testleri yollar sadece eve

Benim oglumda bu soruya Hayır yazmış. 2 puan kesmiş 98 aldi din sinavindan
Internetten soru cikariyor hocalar kendileri hazirlamiyorlar subhanekeyi kelimei tevhidi falan sor bence 4.sinif icin cok agir bir soru yoruma acik bir soru cok kizdim cunku bu sene her puanin onemi var aldigi puanlar gececek sonucta karneye ne gerek var boyle sorulara ayrica sinifin geneli dusuk aldi dinden sogudu cicukkar ogretmenin ilj yapmasi geteken sevdirmek olmaliydi

Aynen kolaya kaçıyor öğretmenler. Sinavda sorduğu bilemedigimiz soruları google da arattik olduğu gibi bütün sorular ayni

Merhaba
Bende 4. Sınıf annesiyim.aranıza katılmak istedim.geçen hafta zorlu bir haftaydı.hergün yazılılarla geçti.cumarteside tudem sınavına girdi.Bir dönemide geride bırakıyoruz.hzAllah tüm çocuklarımızı sağlık ve başarıda daim etsin.

Doga koleji sinavina girdiniz mi

arkadaşlar benim sorum olucaktı okul tatile girdiği gün seçmeli derslerle alakalı dilekçe vermişler kızıma hangi dersleri neye göre seçmemiz hakkında hiç bir açıklama yapmadılar sizinde bir bilginiz varsa paylaşa bilir misiniz

ablalarım ben Ankara Yıldırım Beyazıt üniversitesinde tıp okuyorum . Matematik olimpiyatlarına hazırlandım , tubitakta proje yarışmalarında bölge birinciliğim var biyoloji alanında . Şimdi de hem öğrendiklerimi unutmamak hem de az da olsa para kazanmak için özel ders vermeye karar verdim . Eğer ki düşünen varsa ya da etrafındaki akranları falan düşünüyorsa yardımcı olmak isterim :) bunu buraya yazarak biraz yüzsüzlük yapıyorum ama napalım be ya öğrenciyiz tıp kitapları çok pahalı :)
beni tanımak istersiniz tabi sonuçta çocuklarınız sizin en değerlileriniz ilk başta mail üzerinden konuşur tanışırız ben de çünkü Ankara gibi bir yerde her gel ders ver diyene gidemem bilirsiniz :) mail adresim

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim sana nacizane bir önerim olacak, İnekle.Com diye bir site var, orayı bir incele istersen, üniversite öğrencileri ders verebiliyorlar.
Ben Ankara'da değilim, ama o sistemi sürekli kullanıyoruz, eğer o sisteme kayıt olup, burdan bildirirsen, kızıma ders aldırırım.

açıkcası internetle çok haşır neşir olmak istemiyorum o yüzden atladım orayı :) Artık kimseyi bulamazsam ya da alternatif yollar da ( blog açmamı önerdiler ) olmazsa inekle ye başvurabilirim :) haberleşiriz inşallah buradan :)

tamam canım, ben sadece fikir vereyim dedim. inşallah hakkında hayırlısı olsun.

5. Sinifta secmeli ders aliyorlar. Ilgi alanlarina göre istedikleri dersleri seciyorsunuz. Bizimkisi ingilizce. Gorsel sanatlar ve matematik secti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…