- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
bizim kitap 70 tl. Sosyal kitap da eksikBaşaran miydi acaba okulda kullanmak için onu aldık. 2. Sinifa giden oğlumun da öğretmeni onu tavsiye etti. Fiyatı da uygun 25 TL. Sizlerin de sosyal bilgiler kitaolariniz eksik mi kızlar?
Bakanlık ne zaman dağıtacak biliyor musunuz? Bizimkiler yardımcı kitaptan işliyor şimdilik.bizim kitap 70 tl. Sosyal kitap da eksik
Hic bir bilgi yok. Ogretmen işlemis ama dunBakanlık ne zaman dağıtacak biliyor musunuz? Bizimkiler yardımcı kitaptan işliyor şimdilik.
Fenden biz de hacime yeni geçeceğiz bu hafta içi. Matematikte üçgen kare adlandırmaya dün gecildi. Deneme sınavından biz de memnun kalmadık. Sınıf 1. si ama Türkiye genelinde %80lerde başarısı. Öğretmenimize ilgili de sıkıntımız var. Bdvye geçen günlerde bir konu acmistim bununla ilgili.merhaba,
bu topiği takipe aldım ama uzun zamandır kimseler yazmadı derslerimiz çok yoğun geçiyor
fen hacim,
mat üçgen,dikdörtgen köşe adlandırması
ingilizce hiç bilmiyorum öğretmeni sevmiyoruz biraz o yüzden dersten soğudu çocuk
1 kds sınavı olduk ama pek istediğim gibi olmadı sonuç,
sizin nasıl
selamCuteMom biz aktif olalım gelirler zaten
Sanırım aynı konulardayız .benimkide 9 yaşını bitirecek bizim okul tam gün etütlü biz bu sene etüte vermedik çünki 18:00 da eve geliyor ben işten gelince hopp tekrar ödeve ,şuan süt iznimden dolayı erken çıkıyorum o yüzden daha rahat ödev yaparız diye vermedim sanki iyi geldi etüte kalmaması ,İngilizce bizimde farklı öğretmen geliyor ama zaten bizim etrafımız öğretmenlerle dolu akrabalarım hep öğretmen her branştan var o yüzden şanslıyız.hafta içi 1 gün futbola gidiyor ,bizde ders olarak matematik basamak değerlerinde Türkçeyi bilmiyorum bende ,dün albüm yapacağız dedi küçük halinden şimdiki zamana kadar ki hallerini resim vermekten resim kalmadı valla evde
bende 17:30 da evdeyim ne kadar benzer şeylerimiz varmış ,bizimkinede bir öğretemedik ayakkabı bağlamayı o yüzden hep cırtlı ayakkabı alıyoruz,sürekli sabahları geç kalıyoruz diye biz giydirdik o yüzden öğrenemedi,okulun klübüne gidiyor futbol için ,şuan tek ilgi alanı bu ,kardeşe gelince o uyuynca yapıyoruz ödevi bazen ben gelmeden ilk sayfayı yapmış zorlandıklarında beni bekliyor oluyorSanırım aynı konulardayız .
Bızım okul tam gun degıl 1 de okuldan cıkıyor 1.15 te evde oluyor.
Ben sut ıznımden dolayı pazartesı gunlerı evdeyım. Onun harıcınde 5.30 gıbı evde oluyorum.
Ben gelmeden odevlerını bıtırmesını soyluyorum yapamadıgı varsa kalsın dıye ama ılla aksama bısıler kalıyor.
Futbol ıcın bır kulupte mı oynuyor. Bızde verecegız ama ayakkabı baglayamıyor bır turlu ogrenemedı , son bır hafta dedık ona gore gıdıp gorusecegız. Hafta sonu 2 gun ımıs eve yakın oldugu ıcın tercıh edecegız bız. 1.30 saat gunde
umarım derslerını etkılemez cunku cok sevıyor futbolu.
Buarada sen kacta evde oluyorsun kızın musade edıyor mu sıze.
Bızım oglan ders yaparken oburude onun ya ayaklarında ya da masasınn altında oturuyor cok rahat verıyor dıyemem
A hakketten aynıymıs ya.bende 17:30 da evdeyim ne kadar benzer şeylerimiz varmış ,bizimkinede bir öğretemedik ayakkabı bağlamayı o yüzden hep cırtlı ayakkabı alıyoruz,sürekli sabahları geç kalıyoruz diye biz giydirdik o yüzden öğrenemedi,okulun klübüne gidiyor futbol için ,şuan tek ilgi alanı bu ,kardeşe gelince o uyuynca yapıyoruz ödevi bazen ben gelmeden ilk sayfayı yapmış zorlandıklarında beni bekliyor oluyor
var var cırtlı kendinden lastikli olanda var ip görünümlü olanda ,halı saha alıyoruz ,diğeri kayıyor ,seneyede aynı okula devam edecek inşallah ,siz nerde oturuyorsunuz?A hakketten aynıymıs ya.
Futbol ıcın halı saha ayakkabısımı gıyıyor yoksa kranpon mu ? Bende dıyorum bagcıklı degıl cırtlı vardır dıye ama esım yok dıye dıretıyor. Goruselım o zaman bızde hafta sonu. Bızde kardesı uyuyunca bakıyoruz bıze kurstan fılanda odev gelıyor seneye ortaokullu olacaklar bılmıyorum akılları baslarına geldı mı acaba ?
Hala cok kucuk gelıyor benımkı bana
İstanbulda siz?var var cırtlı kendinden lastikli olanda var ip görünümlü olanda ,halı saha alıyoruz ,diğeri kayıyor ,seneyede aynı okula devam edecek inşallah ,siz nerde oturuyorsunuz?
bizde istanbuldayız valla bizim yarı özel gibi bişey yıllık 9000 bin tl ödeme yapıyoruz ,eylül ayı çileye dönüşüyor gerçektenİstanbulda siz?
Ben seneye baska bır yere verecegım bolge olarak ımam hatıbe dusecek yoksa cocuk. Ozel dusunmuyorum ama bılemıyorum sartlar durumlar neyı gosterır butık ozel bır okul olur ancak. Bu sekılde de cok masrafı var bılım merkezı ogretmenı futbolu ozel okula kac para verecegım merak edıyorum
ben suanda oglanın bu falıyetlerıne yıllık 11 bın lıra oduyorum canım. Butık ozel okulları dusunebılırım seneye kafam cok karısık ortaokuldan oturu lıseye yerlesme konusundanbizde istanbuldayız valla bizim yarı özel gibi bişey yıllık 9000 bin tl ödeme yapıyoruz ,eylül ayı çileye dönüşüyor gerçekten
ufaklık kaç aylık oldu ?valla şu yasa çıksada emekli olsam hoş yine çalışıcam o ayrıdaben suanda oglanın bu falıyetlerıne yıllık 11 bın lıra oduyorum canım. Butık ozel okulları dusunebılırım seneye kafam cok karısık ortaokuldan oturu lıseye yerlesme konusundan
yararlanıyormusun o yasadan ? Benım daha gunlerın dolmasına 5 sene var. Basta cok ısteksız basladım ama sonra alıstım ıse. Ufaklık 10 aylık benım cok yakınmıs onlardaufaklık kaç aylık oldu ?valla şu yasa çıksada emekli olsam hoş yine çalışıcam o ayrıda