İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

karamuk hayırlı olsun okulunuz
meroza tebrikler
bizim yazılılar burs sınavları devam ediyor
kimsenin içinden birşeyler yazmak gelmior bu aralar

bizimkilerin bitti en düşüğü türkçe o da 90 fen 95 gerisi 100. Valla ben gün sayıyorum bitsede gitsek diye, oğlumun zaten hiç çalışası var, sene sonu geyikleri şimdiden içimi baydı, sevmiyorum

tebrikler parkon hayırlı olsun. 6. sınıf teog olayından emin değilim ilkin 6-7-8 ler teog sınavına gircek demişlerdi ama bu sene ara sınıflar girdimi ki sanki sadece 8 ler girdi:26:

bu arada senin TED hakkında görüşlerin neler, pek başarılı değildi galiba sbs lerde
:26:

Önümüzdeki sene de sadece 8 ler girecekmiş teog a.Bizimkilere yetişir mi?Yetişmesi mi iyi yetişmemesi mi bilemedim.

TED Ankara kolejini biliyorum.Eşimde ablamda ordan mezun,iyi bir okul,özellikle İngilizcede çok iddalı.
Ama diğer illerdeki durum nedir bilemiyorum chess.
Benim özel okulda kriterim öncelikle az şube.
Bir sınıftan 7-8 şube bile olduğunda çocuğun kontrolü zor oluyor.
Heleki ergenlik döneminde.
Özel okulda okuyup çete kuran ,sigara kullanan çocuklarda biliyorum.,
Derslerden önce kontrol diyorum ortaokulda.

al bende de o kadar bu yıl zor geçiyor chess
yazılıları erken bitirmişsiniz maşallah güzel notları
parkon çok sevindim adına hayırlı olsun
ergenlik yeni yeni sorunlar demek
cnm devlet okullarında bu tür sorunlar ve daha fazlası var özellikle adana da
özel okullarda daha nadir görülüyor okuldan cevreye göre değişiyor

Son düzenleme:
arkadaşlar yarında final okullarının burs sınavı var tüm türkiyede yanılmıyorsam geç kalmadıysanız bi bakın derim

biz de sınıfçak girdik bakalım, öğretmen zorunlu tutmuş

bizde sınıfça girdik bize de zorunluydu
neden acaba:44::44::44::44:
sınav basitmiş ama bizim akıllı 2 boş bırakmış vakit olunca bakarım demiş ama unutmuş kağıdı verdikten sonra geri istemiş utanmadan

aaa neden acaba ben de merak ettim şimdi,:26: zaten bizim hoca normale de özel okul temsilcilerini sınıfa sokmaz:26::26:

benimki de kolay dedi, bakalım ne yapacak, sonuçlar nasıl duyurulcak acaba, bence iyi yapmış geri istemekle

karamuk okul kararınız hayırlı olsun, meroza tebrik ederim oğlunu

bu arada kızlar bulunduğunuz şehirde TED varsa galiba mayısta burs sınavı var, ama emin değilim bi kontrol edin bence

karamuk hayırlı olsun okulunuz
meroza tebrikler
bizim yazılılar burs sınavları devam ediyor
kimsenin içinden birşeyler yazmak gelmior bu aralar

sağolun kızlarr işallah hayırlısı olur
ted e aktım ama malasef kayıt süresi dolmuş o yüzden kayıt olamadım
bizim de bugün trafik oluyoruz böylece 1. sınavlar bitiyor

maşallah canım tebrikler oğluna
valla hiç bir duyum almadım ama ona 8. sınıflar girmeyecek mi :26:

sonucları 14 nisanda okuldan alabilirmişiz
chess okula kayıt yaptırmamış olsan buraya burs kazanmış olsa göndereceğin bir okul mu

sonucları 14 nisanda okuldan alabilirmişiz
chess okula kayıt yaptırmamış olsan buraya burs kazanmış olsa göndereceğin bir okul mu

bizim öğretmen 20 si demiş, çok geç yaw, gerçi 14 ü bile geç

yok canım yollamam, çünkü okul şuan kolonları yeni dikilmiş vaziyette
eylüle yetişcek diyorlar ama yeni okullara pek güvenemiyor insan

bu arada meldam, okuldan derken kendi okulunuzdan mı yoksa final okullarından mı alcaksınız sonucu:26:

heyecan yaratıyorlar
ben yeni okulları daha hırslı buluyorum. eskilerde rahat umursamaz bir tavır var. adana için söyleyim en iyi okulları çok bozulmuş gönderenler bin pişman
mantar gibi biten okullara güvenmiyorum bu okulla ilgili sıkıtım baska:82::82:yazamıyorum bugün evimin orada çok polis gözaltına alındı buralardalar

günaydın hanımlarr
nasılsınız
bizim ikinci sınavlar başladı matematik türkçe olduk haftaya da diğerleri olacak

günaydın hanımlarr
nasılsınız
bizim ikinci sınavlar başladı matematik türkçe olduk haftaya da diğerleri olacak

bizimkilerin 1. notları bile tam girilmedi, 2. yazılılıların tarihleri bile yok, haftaya mayıs, sanırım hoca 3. yazılıları haziranda yapıp çocukları hepten bezdirmek istiyor, halbuki çocuklar dersleri saldı bile. mayısta haziranda kim senin ders çalışacağını sanmam bir kaç öğrenci dışında
benim oğlumda saldı çantanın fermuarı hiç açılmıyor, ödev falan yapılmıyor, ben de sıkıldım karışmıyorum

bizim de ikinci sınavlar haftaya başlıyor
yarın bilsem sınavına girecek olan var mı bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…