karamuk hayırlı olsun okulunuz
meroza tebrikler
bizim yazılılar burs sınavları devam ediyor
kimsenin içinden birşeyler yazmak gelmior bu aralar
Bizim burs sınavlarıda açıklandı.
2 matematik bir fen yanlışı varmış.Burs kazanamadı.Oğlum yüzde 80 kazanmış,onun sayesinde bücürüde abisinin okuluna yazdırıcam artık.
Herkesin okulları hayırlı olur inşallah.
Bizimkiler 6. sınıfta teog sınavına kesin girecekler mi?Bilen var mı?
bizimkilerin bitti en düşüğü türkçe o da 90 fen 95 gerisi 100. Valla ben gün sayıyorum bitsede gitsek diye, oğlumun zaten hiç çalışası var, sene sonu geyikleri şimdiden içimi baydı, sevmiyorum
tebrikler parkon hayırlı olsun. 6. sınıf teog olayından emin değilim ilkin 6-7-8 ler teog sınavına gircek demişlerdi ama bu sene ara sınıflar girdimi ki sanki sadece 8 ler girdi:26:
bu arada senin TED hakkında görüşlerin neler, pek başarılı değildi galiba sbs lerde:26:
al bende de o kadar bu yıl zor geçiyor chessbizimkilerin bitti en düşüğü türkçe o da 90 fen 95 gerisi 100. Valla ben gün sayıyorum bitsede gitsek diye, oğlumun zaten hiç çalışası var, sene sonu geyikleri şimdiden içimi baydı, sevmiyorum
tebrikler parkon hayırlı olsun. 6. sınıf teog olayından emin değilim ilkin 6-7-8 ler teog sınavına gircek demişlerdi ama bu sene ara sınıflar girdimi ki sanki sadece 8 ler girdi:26:
bu arada senin TED hakkında görüşlerin neler, pek başarılı değildi galiba sbs lerde:26:
parkon çok sevindim adınaÖnümüzdeki sene de sadece 8 ler girecekmiş teog a.Bizimkilere yetişir mi?Yetişmesi mi iyi yetişmemesi mi bilemedim.
TED Ankara kolejini biliyorum.Eşimde ablamda ordan mezun,iyi bir okul,özellikle İngilizcede çok iddalı.
Ama diğer illerdeki durum nedir bilemiyorum chess.
Benim özel okulda kriterim öncelikle az şube.
Bir sınıftan 7-8 şube bile olduğunda çocuğun kontrolü zor oluyor.
Heleki ergenlik döneminde.
Özel okulda okuyup çete kuran ,sigara kullanan çocuklarda biliyorum.,
Derslerden önce kontrol diyorum ortaokulda.
arkadaşlar yarında final okullarının burs sınavı var tüm türkiyede yanılmıyorsam geç kalmadıysanız bi bakın derim
biz deneme maksatlı girdik chess
her haftasonu sınavdayız talih kusu konmadı daha
biz de sınıfçak girdik bakalım,öğretmen zorunlu tutmuş
bizde sınıfça girdik bize de zorunluydu
neden acaba:44::44::44::44:
sınav basitmiş ama bizim akıllı 2 boş bırakmışvakit olunca bakarım demiş ama unutmuş kağıdı verdikten sonra geri istemiş utanmadan
karamuk okul kararınız hayırlı olsun, meroza tebrik ederim oğlunu
bu arada kızlar bulunduğunuz şehirde TED varsa galiba mayısta burs sınavı var, ama emin değilim bi kontrol edin bence
karamuk hayırlı olsun okulunuz
meroza tebrikler
bizim yazılılar burs sınavları devam ediyor
kimsenin içinden birşeyler yazmak gelmior bu aralar
Bizim burs sınavlarıda açıklandı.
2 matematik bir fen yanlışı varmış.Burs kazanamadı.Oğlum yüzde 80 kazanmış,onun sayesinde bücürüde abisinin okuluna yazdırıcam artık.
Herkesin okulları hayırlı olur inşallah.
Bizimkiler 6. sınıfta teog sınavına kesin girecekler mi?Bilen var mı?
aaa neden acaba ben de merak ettim şimdi,:26: zaten bizim hoca normale de özel okul temsilcilerini sınıfa sokmaz:26::26:
benimki de kolay dedi, bakalım ne yapacak, sonuçlar nasıl duyurulcak acaba, bence iyi yapmış geri istemekle
sonucları 14 nisanda okuldan alabilirmişiz
chess okula kayıt yaptırmamış olsan buraya burs kazanmış olsa göndereceğin bir okul mu
bizim öğretmen 20 si demiş, çok geç yaw, gerçi 14 ü bile geç
yok canım yollamam, çünkü okul şuan kolonları yeni dikilmiş vaziyetteeylüle yetişcek diyorlar ama yeni okullara pek güvenemiyor insan
bu arada meldam, okuldan derken kendi okulunuzdan mı yoksa final okullarından mı alcaksınız sonucu:26:
biz final okullarından alacağız
3-5 veli toplaşıp telefon ettik 2 yanlışı varmış, sonuçları almaya sonra gitçez artık
günaydın hanımlarr
nasılsınız
bizim ikinci sınavlar başladı matematik türkçe olduk haftaya da diğerleri olacak
bizim de ikinci sınavlar haftaya başlıyor
yarın bilsem sınavına girecek olan var mı bu arada.