İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hoşgeldin canım, ist de olmadığım için fikrim yok malesef

merhaba bayanlar
daha öncede sormuştum ama burs sınavları oan okullar hakkında bilgi verebilir misiniz. haftsonu bilfenin sınavı varmış ama 150 tl olduğunu sonradan gördüm .esim ne der bilmiyorum. ist da başka bildiğiniz varmı

canım ist de olmadıımdan bilgim yok, cevap vermeden geçmiyim dedim

sanırım bu topikte pek istanbullu yok

arkadaşlar yarına yetiştirilecek performans ödevine yardım etmem lazım
ödev icat
hani bişeyden bişey yapma gibi
ama benim aklıma pek bir şey gelmedi
gelen olduysa da malzeme yok evde
aklıma siz geldiniz bana yardım eder misiniz
fikir olarak
ama acil lütfen kızlar (

canım ist de olmadıımdan bilgim yok, cevap vermeden geçmiyim dedim

sanırım bu topikte pek istanbullu yok

çok teşekkürler canım
bilfenin sınavına da sokmamaya karar verdik.çünkü semt olarak bize uzak.en iyisi yine kendi okulunun burs sınavı. onun sunucuna göre doğayı değerlendireceğiz.

Karamuk başınız sağolsun.

Bizim sınavda bitti,malesef burs kazanma olasılığı yok.Sınava 1700 çocuk girmiş 4 lerden ve benimkiniin 4 yanlışı var.Yüzde 25 indirim için bile 10. olması gerekiyor.Yani mümkün değil.Tek umudum abisi,onun sınavı iyi gibi,o kazanırsa indirim bücürüde yollarım bu okula.

başınız saolsun canım mekanı cennet olsun amin

Arkadaşlar merhaba,
Benim kızım da bu sene 4.sınıfa geçiyor, derslerimiz genelde iyiydi ama ingilizcede çok sorun yaşadık. Erenköy'de bi devlet okulunda okuyoruz, öğretmenimiz iyi ama sınıf kalabalık olduğu için çocuklar hiçbir şey öğrenemiyolar. Kızım ingilizce öğrensin istiyorum ama benim olmadıg için bi faydam olamıyo. Özel ders matematikle Türkçeden alıyoruz ama ingilizce çok pahalı. Bildiğiniz önerebileceğiniz çocuklara için ingilizce kursu var mı? Biz Kadıköy yakasındayız. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

yeni gelenler hoşgeldi
istanbulda olmadığım için sorulara cvp veremiyorum
bilfen nasıl 150 istemişş
chess dediğim konuyu bulup paylaşımı yapmışsın ne sinir bozucu değil mi?benim ufaklık çok rahatsız olduğundan abi yazılıları oluyor. ben uzaktan takip ediyorum bu sıralar yine yazılılara süper başladık devamıda öyle gider umarım
parkon 4 yanlış gayet iyi aslında ama özeller 2 yanlışa yüzde kırk burs veriyofull yapmak bize çok uzakk

günaydın hanımlar
başsağlığı dilekleriniz için hepiniz sağolun
biz de okulla ilgili son kararımızı verdik okuduğu okulun ortaokuluna devam edecek öğretmeni ile de konuştuk o da bunu tavsiye etti zaten ben de ordayım ve onalrı takip edicem destek olucam dedi bakalım hayırlısı ile oraya devam edecek

merhaba ben istanbuldayım, oğlum kadıkör dilko ya gidiyor, 1200 tl verdim. ingilizce kursları da burs sınavı yapıyor, onları takip edebilrsin. daha önceki sene ilm ye gitmişti ama memnun kalmadım.

başın sağolsun karamük.

ilk sınavlarımızı geçen haftadan beri oluyoruz, bugün son sınav var Fen dersinden. Din ve trafik ne zaman belli değil. Sosyal sınavında yine dökülmüş çocuklar..yoruma dayalı soru sormuş iki tane, o sorularda da dökülmüşler, takvimler den çıkmış.. öğretmen sosyal dersine oturup çalışmaları gerek farklı bir ders demiş bir veliye. en yüksek notu benim oğlan almış 95. ve yine kendi rekorunu kırarak çok komik bir soruda hata yapmış, sen o zor soruları yap git basit soruyu yanlış yap aklım almıyor :))

başın sağolsun karamük.

sağolasın canım dostlar sağolsun

bizim de birtek din ve trafk kaldı onları da olunca 1. sınavlar bitmiş olacak işallah
zaten hep öyle olur canım o kadar zorları yaparlar en kolaylarda yanlış yapıyorlar işte o da kolay diye önemsimiyorlar ben ce ondan kaynaklanıyor

karamuk okul kararınız hayırlı olsun, meroza tebrik ederim oğlunu

bu arada kızlar bulunduğunuz şehirde TED varsa galiba mayısta burs sınavı var, ama emin değilim bi kontrol edin bence

Valla ben benimkileri oyunla İngilizce öğreten bir yere yolluyorum. Devlet okuluna giden çocuklara İngilizce öğretiyorlar.2 senedir devam ediyoruz çok da memnunum. Hem uygun hem haftasonu ben de biraz kafa dinliyorum. fun english house diye bir yer tavsiye ederim. istersen internetten araştır ya da özelden numarasını yazabilirim. Fen dersi için bi şey yapmıyoruz evde beraber çalışıyoruz yarış atı gibi yollamak istemiyorum dersaneye çocuğu.

karamuk hayırlı olsun okulunuz
meroza tebrikler
bizim yazılılar burs sınavları devam ediyor
kimsenin içinden birşeyler yazmak gelmior bu aralar

Bizim burs sınavlarıda açıklandı.
2 matematik bir fen yanlışı varmış.Burs kazanamadı.Oğlum yüzde 80 kazanmış,onun sayesinde bücürüde abisinin okuluna yazdırıcam artık.
Herkesin okulları hayırlı olur inşallah.
Bizimkiler 6. sınıfta teog sınavına kesin girecekler mi?Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…