Herkese merhaba , benimki 3. sınıfta ama sizi okumadan çıkmıyorum siteden. Çok güzel ve dolu dolu yazışıyorsunuz. İzninizle bir sorum olacak İstanbul da yaşayanlara ; iki okul arasındayız bir ielev ve diğeri bahçeşehir florya , ne dersiniz hangisini tercih etmeliyiz. Yabancı dil farklılığı haricindeki konuları göz önüne alırsak tercihiniz ne olurdu? Teşekkürler :)
merhaba bayanlar
daha öncede sormuştum ama burs sınavları oan okullar hakkında bilgi verebilir misiniz. haftsonu bilfenin sınavı varmış ama 150 tl olduğunu sonradan gördüm .esim ne der bilmiyorum. ist da başka bildiğiniz varmı
hoşgeldin canım, ist de olmadığım için fikrim yok malesef
canım ist de olmadıımdan bilgim yok, cevap vermeden geçmiyim dedim
sanırım bu topikte pek istanbullu yok
selam hanımlar
nasılsınız uzun süredir pek uğrayamadım eşimin abisini kaybettik aniden kalp krizinden darmadağan olduk daha yeni toparlanıyoruz
bizim burs sınavına giridğimiz iki okuldan birinden yüzde 30 burs kazandık ama tabiki % 30 dan geriye kalanı da bizi kastı açıkcası diğerinden de 70 sorudan 63 doğru çıkardı mesaj geldi sizi arayacağız diye ama henüz ses çıkmadı ordan da heralde büyük bir ihtimal bulunduğu okulun ortaokuluna devam edecek
sınavlarımız başladı matematik sosoyal fen ve türkçeden olduk devamı 24 marttan itibaren din trafik ingilizce olacak
selam hanımlar
nasılsınız uzun süredir pek uğrayamadım eşimin abisini kaybettik aniden kalp krizinden darmadağan olduk daha yeni toparlanıyoruz
bizim burs sınavına giridğimiz iki okuldan birinden yüzde 30 burs kazandık ama tabiki % 30 dan geriye kalanı da bizi kastı açıkcası diğerinden de 70 sorudan 63 doğru çıkardı mesaj geldi sizi arayacağız diye ama henüz ses çıkmadı ordan da heralde büyük bir ihtimal bulunduğu okulun ortaokuluna devam edecek
sınavlarımız başladı matematik sosoyal fen ve türkçeden olduk devamı 24 marttan itibaren din trafik ingilizce olacak
Arkadaşlar merhaba,
Benim kızım da bu sene 4.sınıfa geçiyor, derslerimiz genelde iyiydi ama ingilizcede çok sorun yaşadık. Erenköy'de bi devlet okulunda okuyoruz, öğretmenimiz iyi ama sınıf kalabalık olduğu için çocuklar hiçbir şey öğrenemiyolar. Kızım ingilizce öğrensin istiyorum ama benim olmadıg için bi faydam olamıyo. Özel ders matematikle Türkçeden alıyoruz ama ingilizce çok pahalı. Bildiğiniz önerebileceğiniz çocuklara için ingilizce kursu var mı? Biz Kadıköy yakasındayız. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
selam hanımlar
başın sağolsun karamük.
ilk sınavlarımızı geçen haftadan beri oluyoruz, bugün son sınav var Fen dersinden. Din ve trafik ne zaman belli değil. Sosyal sınavında yine dökülmüş çocuklar..yoruma dayalı soru sormuş iki tane, o sorularda da dökülmüşler, takvimler den çıkmış.. öğretmen sosyal dersine oturup çalışmaları gerek farklı bir ders demiş bir veliye. en yüksek notu benim oğlan almış 95. ve yine kendi rekorunu kırarak çok komik bir soruda hata yapmış, sen o zor soruları yap git basit soruyu yanlış yap aklım almıyor :))
ayseece evet bende en çok fenden ve ingilezceden zorlanamsından korkuyorum.
ben oğlumu ingilizce kursuna yollamayı düşünüyorum.
erken diyen veliler var.sizce kaçıncı sınıfta dershaneler göndermeliyiz.
ikilemde kaldım buarada paylaşalım bunu
gönderen varmı aranızda.
Arkadaşlar merhaba,
Benim kızım da bu sene 4.sınıfa geçiyor, derslerimiz genelde iyiydi ama ingilizcede çok sorun yaşadık. Erenköy'de bi devlet okulunda okuyoruz, öğretmenimiz iyi ama sınıf kalabalık olduğu için çocuklar hiçbir şey öğrenemiyolar. Kızım ingilizce öğrensin istiyorum ama benim olmadıg için bi faydam olamıyo. Özel ders matematikle Türkçeden alıyoruz ama ingilizce çok pahalı. Bildiğiniz önerebileceğiniz çocuklara için ingilizce kursu var mı? Biz Kadıköy yakasındayız. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.[/QUOTE
Herkes aynı sorunu yaşıyo. Benim kızla oğlanı yolladığım bi yer var devlet okulundaki çocuklara İngilizce öğretiyolar. Fun english house diye bi yer. Erenköy'deysen sana çok yakın demektir tam cadde üzerinde fiyat da uygun bizi sarsmıyor hiç. İnternette yazarsan bulursun ya da numarasını verebilirm.