İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bahçeşehiri seviyorum ben.
Sınıf mevcutları bilfenin yarısı kadarmış,seni ne rahatsız etti merak ettim.Bende lisede oğlan için İstanbul bahçeşehir istiyorum ama:26:
cnm bizim o kadar yanlış yapmasına ragmen peşimizi bırakmıyorlar adana,gündoğdu bilfen okullarında çocuğun başarı durumunu sordular kayıtı ona göre yaptılar. burada reklam kokan hareketler vardı :KK19::KK19:eğitmenleri tecrübesiz:26: yeni olduğu için olabilir ama adana bahçesehir vasat bence
benimkide sosyal ve fenden yanlış yapıyo ya, ama bence sorun çocuklarda değil, bu derslerin soruları bazen çok saçma oluyor, bende yapamıyorum açıkcası bazı soruyoları
diğer sınavları daha iyi geçer inşallah meldam
bahçeşir yıllık mı burs veriyormuş peki %80 kazanana, öyleyse iyiymiş ama senelikse bi anlamı yok

bende hiç ısınamadım ya, neden bilmiyorum, bence insan böyle hissediyorsa hislerine güvenmeli, aslı varmı bilmemde, velilere salonda bir güzel reklamlarını yapıp sonra bahçede bekletmişler, sosyal medyada biri çok kızmış hasta olduğu halde içerde oturmama izin verilmedi, çay verdik ya diye bir tavırla karşılaştım demiş ne kadar doğru bilemicem

cnm o açıklamayı yarın yapacaklarmış:KK31: istanbuldan beni arıyacaklar:44:bugün mj attılar sürekli mesaljar geliyor .sanki şahane performans sergilemişte üzerine pazarlık konuşacağız :KK19:
ewt yazılanlar doğru ben oradaydım bekleme yapmadım ama:KK1: reklamı çok abarttılar basın ordusu vardı :KK53::KK53:okulun çatısında kameralar bahçede bri dolu gazeteci ne gereği var bu kadar gösterişin iyiysen iyisin :KK34::KK34:

cnm bizim o kadar yanlış yapmasına ragmen peşimizi bırakmıyorlar adana,gündoğdu bilfen okullarında çocuğun başarı durumunu sordular kayıtı ona göre yaptılar. burada reklam kokan hareketler vardı :KK19::KK19:eğitmenleri tecrübesiz:26: yeni olduğu için olabilir ama adana bahçesehir vasat bence

cnm o açıklamayı yarın yapacaklarmış:KK31: istanbuldan beni arıyacaklar:44:bugün mj attılar sürekli mesaljar geliyor .sanki şahane performans sergilemişte üzerine pazarlık konuşacağız :KK19:
ewt yazılanlar doğru ben oradaydım bekleme yapmadım ama:KK1: reklamı çok abarttılar basın ordusu vardı :KK53::KK53:okulun çatısında kameralar bahçede bri dolu gazeteci ne gereği var bu kadar gösterişin iyiysen iyisin :KK34::KK34:

öğrenince yazar mısın canım merak ediyorum:13:

bizimkiler beklemek zorundaydı, çünkü şehir merkezine çok uzak bi yerde ve ne asfalt ne beton yolu bile yok daha, toprak yol

İi haftalar
bursluluk sinavi icin 4 yanlisi olanlara % 40 burs veriliyor onun disinda 5,5 milyar yemek ve serwis parasi icin isteniyor.normal fiyata yaklasiyor boylece fiyati da yuksek soyluyorlar 15,5 fiyat uzeri konusuluyor ben 13 e gidenleri biliyorum . Uzun lafin kisasi fiyati yuksek tutup uzerine pazarlik yapiyorlar.
Chess o konu hakkinda bilgi vermiyorlae 5.sinif uzerine konusuyorlar

İi haftalar
bursluluk sinavi icin 4 yanlisi olanlara % 40 burs veriliyor onun disinda 5,5 milyar yemek ve serwis parasi icin isteniyor.normal fiyata yaklasiyor boylece fiyati da yuksek soyluyorlar 15,5 fiyat uzeri konusuluyor ben 13 e gidenleri biliyorum . Uzun lafin kisasi fiyati yuksek tutup uzerine pazarlik yapiyorlar.

Bu hangi okul meldam?
Bilfen mi bahçeşehir mi?

İi haftalar

anladım canım, pek güven vermiyor yani, ve yine de çok pahalı

Bahcesehir parkon .
bilfen bahcesehir kadar usteleyen ogrenci kazanmaya calisan bir yer degil .orasi olsun istiyordum ama
benim oglana mucize gerek.
Chess umarim diger okullar da boyle olmaz bizim full yapmamiz imkansiz %60 bir burs alsa uzerine serwis yemek eklesek ayni hesap olcak.
Ben isin icini bilmiyordum.
Butun ozellerde durum boyle mi?

Bahcesehir parkon .
bilfen bahcesehir kadar usteleyen ogrenci kazanmaya calisan bir yer degil .orasi olsun istiyordum ama
Chess umarim diger okullar da boyle olmaz bizim full yapmamiz imkansiz %60 bir burs alsa uzerine serwis yemek eklesek ayni hesap olcak.

valla canım benimde çok bilgim yok malesef ama sanırım yemek ve servis bursa dahil olmuyo hatta çoğunlukla kitaplarda dahil olmuyo diye biliyorum ama yalış bilgi vermek istemem, bi tanıdğın kızı %100 burs almıştı geçen sene, ve bunlar dahil değildi. Bunların fiyatlarıda okuldan okula şehirden şehire değişir, yemek için 2 bin lira istemişlerdi mesela, diğer servis kitaba kaç para istenmişti hatırlamıyorum, 2 bin lira yemek için çok değilmi diye muhabebti dönmüştüde aramızda o ondan aklımda kalmış

Son düzenleme:
Bahcesehir parkon .

Bilfenin içinde yemek parası ve servis vardır canım.
Toplu alıyorlar onlar.
Bizim okulda yemek dahil,ama servis dahil değil.
Bilfen sınavına girdiniz mi meldam siz?

Benimkilerde bu hafta sonu girecekler sınava.
Ya oğlan,yada kız indirim kazanamazsa kızı eski okuluna göndericem mecbur.
Şuan okuduğu okulda yüzde otuz indirimi var,o bile birşey bizim için,çünkü seneye oğlan Teog cu.
Tamamen onun eğitimine odaklanmamz gerekiyor,dershane ,ders...
İşim çok zor benim .
Birde burdaki okullar yıllık burs veriyor,mesela oğlan 6. sınıfta yüzde yüz burs kazandı,ertesi yıl geçerli değil dediler,göstermelik bir indirim yaptılar.

Chess sen kesin kayıt yaptırdın deil mi?Hala sokuyor musun sınavlara?Kendini denesin diye mi?

Bilfenin içinde yemek parası ve servis vardır canım.
Toplu alıyorlar onlar.
Bizim okulda yemek dahil,ama servis dahil değil.
Bilfen sınavına girdiniz mi meldam siz?

Benimkilerde bu hafta sonu girecekler sınava.
Ya oğlan,yada kız indirim kazanamazsa kızı eski okuluna göndericem mecbur.
Şuan okuduğu okulda yüzde otuz indirimi var,o bile birşey bizim için,çünkü seneye oğlan Teog cu.
Tamamen onun eğitimine odaklanmamz gerekiyor,dershane ,ders...
İşim çok zor benim .
Birde burdaki okullar yıllık burs veriyor,mesela oğlan 6. sınıfta yüzde yüz burs kazandı,ertesi yıl geçerli değil dediler,göstermelik bir indirim yaptılar.

Chess sen kesin kayıt yaptırdın deil mi?Hala sokuyor musun sınavlara?Kendini denesin diye mi?

yaptırdık canım kesin kayıt, hiç burs sınavına girmedi bundan sonrada girmez herhalde, eğitimle alakalı herşeyi yakından takip ediyorum ben, alışkanlık gibi bişey oldu sanırım:KK53::KK53: deneme(değerlendirme) sınavlarına giriyo sadece oda okulda oluyo zaten sınıfçak
ortaokulda din konuları daha zor parkon umarım aynı din hocası gelmez aynı okula devam ederse kızın

Son düzenleme:
Parkon bizim sinav 12 nisan
sizi seneye zorlu bir maraton bekliyor umarim hersey istediginiz gibi olur. bilfen zor olacagindan ayni saatte bir okulun sinavi daha var onu tercih ederim galiba.

valla canım benimde çok bilgim yok malesef ama sanırım yemek ve servis bursa dahil olmuyo hatta çoğunlukla kitaplarda dahil olmuyo diye biliyorum ama yalış bilgi vermek istemem, bi tanıdğın kızı %100 burs almıştı geçen sene, ve bunlar dahil değildi. Bunların fiyatlarıda okuldan okula şehirden şehire değişir, yemek için 2 bin lira istemişlerdi mesela, diğer servis kitaba kaç para istenmişti hatırlamıyorum, 2 bin lira yemek için çok değilmi diye muhabebti dönmüştüde aramızda o ondan aklımda kalmış
Burada da fiyatlari cok yuksek tutup normal istemiyorlar
chess din sorulari bizi simdiden zorlamaya basladi okulistik deneme sinavinda cikan sorular oyle boyle degil

merhaba bayanlar
güncel burs sınavlarını soracaktım.
bilfeni duydum başka bilginiz varmı. kızım en azından dener kendini

selam hanımlar

nasılsınız uzun süredir pek uğrayamadım eşimin abisini kaybettik aniden kalp krizinden darmadağan olduk daha yeni toparlanıyoruz
bizim burs sınavına giridğimiz iki okuldan birinden yüzde 30 burs kazandık ama tabiki % 30 dan geriye kalanı da bizi kastı açıkcası diğerinden de 70 sorudan 63 doğru çıkardı mesaj geldi sizi arayacağız diye ama henüz ses çıkmadı ordan da heralde büyük bir ihtimal bulunduğu okulun ortaokuluna devam edecek
sınavlarımız başladı matematik sosoyal fen ve türkçeden olduk devamı 24 marttan itibaren din trafik ingilizce olacak

selam hanımlar

nasılsınız uzun süredir pek uğrayamadım eşimin abisini kaybettik aniden kalp krizinden darmadağan olduk daha yeni toparlanıyoruz
bizim burs sınavına giridğimiz iki okuldan birinden yüzde 30 burs kazandık ama tabiki % 30 dan geriye kalanı da bizi kastı açıkcası diğerinden de 70 sorudan 63 doğru çıkardı mesaj geldi sizi arayacağız diye ama henüz ses çıkmadı ordan da heralde büyük bir ihtimal bulunduğu okulun ortaokuluna devam edecek
sınavlarımız başladı matematik sosoyal fen ve türkçeden olduk devamı 24 marttan itibaren din trafik ingilizce olacak

başınız saolsun karamuk, mekanı cennet olsun

bizim yazılı mazılı yok daha muhtemelen en son bizim sınııfta başlar

çanakkkale ve yıl sonu hazırlıkları var, şarkılar türküler folklör falan...

Karamuk basiniz sagolsun geride kalanlara uzun omur versin
biz yazililara baslamadik siz hizli giris yapmissiniz
okulistik sinavi olduk sadece 2.olmus bizim ki

Herkese merhaba , benimki 3. sınıfta ama sizi okumadan çıkmıyorum siteden. Çok güzel ve dolu dolu yazışıyorsunuz. İzninizle bir sorum olacak İstanbul da yaşayanlara ; iki okul arasındayız bir ielev ve diğeri bahçeşehir florya , ne dersiniz hangisini tercih etmeliyiz. Yabancı dil farklılığı haricindeki konuları göz önüne alırsak tercihiniz ne olurdu? Teşekkürler :)

X