- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
cnm bizim o kadar yanlış yapmasına ragmen peşimizi bırakmıyorlar adana,gündoğdu bilfen okullarında çocuğun başarı durumunu sordular kayıtı ona göre yaptılar. burada reklam kokan hareketler vardı eğitmenleri tecrübesiz:26: yeni olduğu için olabilir ama adana bahçesehir vasat benceBahçeşehiri seviyorum ben.
Sınıf mevcutları bilfenin yarısı kadarmış,seni ne rahatsız etti merak ettim.Bende lisede oğlan için İstanbul bahçeşehir istiyorum ama:26:
benimkide sosyal ve fenden yanlış yapıyo ya, ama bence sorun çocuklarda değil, bu derslerin soruları bazen çok saçma oluyor, bende yapamıyorum açıkcası bazı soruyoları
diğer sınavları daha iyi geçer inşallah meldam
bahçeşir yıllık mı burs veriyormuş peki %80 kazanana, öyleyse iyiymiş ama senelikse bi anlamı yok
bende hiç ısınamadım ya, neden bilmiyorum, bence insan böyle hissediyorsa hislerine güvenmeli, aslı varmı bilmemde, velilere salonda bir güzel reklamlarını yapıp sonra bahçede bekletmişler, sosyal medyada biri çok kızmış hasta olduğu halde içerde oturmama izin verilmedi, çay verdik ya diye bir tavırla karşılaştım demiş ne kadar doğru bilemicem
cnm o açıklamayı yarın yapacaklarmış istanbuldan beni arıyacaklar:44:bugün mj attılar sürekli mesaljar geliyor .sanki şahane performans sergilemişte üzerine pazarlık konuşacağız
ewt yazılanlar doğru ben oradaydım bekleme yapmadım ama reklamı çok abarttılar basın ordusu vardı okulun çatısında kameralar bahçede bri dolu gazeteci ne gereği var bu kadar gösterişin iyiysen iyisin