İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

önümüzdeki hafta matematik sınavıyla açılış yapıyoruz :) sanırım soruların büyük çoğunluğu kesirlerden çıkar ..

erkencisiniz, keşke bizim hocada hepsini erkenden yapıp bitirse, ama hiç sanma en geç bizimkilerin sınavları oluyo

çocuklarının girdiği sınavlar sonuçlandı mı arkadaşlar, %100 burs veren yok galiba bu sene pek

selam
grewler odevler ,piknik ayni konular bizde de oldu dorduncu sinifin kaderi buymus konular yetismiyor ewde biz ogretmek zorundayiz
bugun bursluluk sinavina girdik sorular zordu. cogu gormedigi konudan cikti. geometri sinavlarda agirlikli cikiyor .bizim girecegimiz gundogdu,baskent,BİLFEN ve adana kolejinde yuzde yuz burs var gecen yil sadece on cocuk burs kazanmis isimiz zor
bugun cikan bir soruda es sesli olmayan hangisidir sorusuna cevap
bere demis dogrusu gunes olacakti onun gibi birkac hatasi daha var arada kalmis surekli

Kabul edildiği yıldönümü olan bugünde tevhidi tedrisat kanunu yürürlükten kaldırılmıştır
eğitimi kaybettik ruhu şadolsun
chess boşa yaptırma o ödevleri bacım sılanın bi bildiği varmış

başarılar canım, bol şanslar:13:

hadi ya, daha geçen test kitabında çıktıda bu konuyu anlattıydım

yok canım yaptırmıyorum çünkü yetişmesi imkansız absürt ödevler veriyo, okuldan gelip yatana kadar yapsa yine bitmez, ne zaman dinlencek ne zaman oyun oynucak, ne zaman yiyecek içecek

kızlar nerdesiniz, sonra ben topiğe girmeyince chess neden yok diyorsunuz, gidiyorum bak ona göre

Meldam Adana da mısın sen?
Bilfen bu yıl çok ciddi zam yapmış.
Ablamın 2 çocuk,kardeş indirimleri,erken kayıt indirimi falan peşin 24.000 demişler.
çOCUK BAŞINA 12.000 oda indirimli ve peşin fiyat.
Benim oğlanın okuluda geçen yıl 9.500 dü bu sene 12.000 olmuş,felaket zamlanmış okullar.
Tam burs 10 tanedir meldam,yüzde elli,yüzde 80 falanda burs veriyorlar epeyce .
Özellikle gündoğduda okuyan tanıdığım herkes yüzde 90-20 arası burslu okuyor.

Bizim sınavada az kaldı ama benim hiç ümidim yok,çünkü bizde 3 kişiye tam burs,3 kişiye yüzde 50 ,3 kişiyede yüzde 25 burs varmış.
Hiç ihtimal yok gibi ama,belki bir mucize olur.

kızlar nerdesiniz, sonra ben topiğe girmeyince chess neden yok diyorsunuz, gidiyorum bak ona göre

bu yıl kimsede ilk yılların heyecanı kalmadı döküldük
ewet canım adanalıyım
bir iki iyi okul kaldı vardı onlarda çok fiyat arttırdı bilfen bizden 5 .sınıf için 14 milyar istedi tam burs değil canım toplam aldıkları öğrenci sayısı 10 bilfenin şartları ağırlaştırdığını öğretmen söyledi üstün bir zeka lazım
gündoğdu okulları bursluluk sınavlarında soruları en basit tutan okul bir çok kişi bundan faydalanıyor
inşallah başarılı olur sınavda hazırlanıyor mu peki :26:

Çalışmıyor canım,vakti yok zaten.
Öğretmeni çok fazla ödev veriyor,ancak onu yetiştiriyor.
Hepte matematik fen ödevleri.
Boş bulsam biraz sosyal çalıştıcam.

Selamlar herkese
Eylül ayında kızımı ilk okul 1. sınıfa başlatıcaz ama okul konusunda kararsızız ve öğretmen önerisi de sadece 1 tane duydum şu ana kadar.Bu sebeple İzmirdeki 4. sınıf velilerinden öğretmen ve okul önerisi rica ediyorum.Eylülde 1. sınıf okutacaklar ya öğretmenleriniz o bakımdan.Devlet okulu düşünüyorum.Hnagi okula vereceğimize karar verebilirsem evimi de yakınına taşımayı düşünüyorum.sevgiler

Çalışmıyor canım,vakti yok zaten.
Öğretmeni çok fazla ödev veriyor,ancak onu yetiştiriyor.
Hepte matematik fen ödevleri.
Boş bulsam biraz sosyal çalıştıcam.

Bizim durum da ayni odewlerden vakit yok.
Bizim de Turkce yetersiz cewremde ozel ders alan cocuklar var onlari goruyor oglan icin uzuluyorum

bahcesehir sınav sonucumuz açıklandı 10 yanlışı gördüm beynimden vurulmuşa döndümm
yapmadığım kalmadı çocuğun çok üzerine gittim

bahcesehir sınav sonucumuz açıklandı 10 yanlışı gördüm beynimden vurulmuşa döndümm

sağlık olsun meldam, ama çoğu öyle, amaç bu sanırım, bizim sınıftan giren başarılı çocuklarda dökülmüş hep

sağlık olsun meldam, ama çoğu öyle, amaç bu sanırım, bizim sınıftan giren başarılı çocuklarda dökülmüş hep

Ozellikle sosyal bilgilerden hata yapmis olmasi uzdu. sinifinda kendinden az basarisi olanin 2 yanlisi var % 80 burs kazanmis

Sakin ol boşver,oluyor öyle arada.
Bahçeşehir geçen sene bol keseden burs dağıtmış,bu senede öyle olur belki.
Sıkma canını.

Sakin ol boşver,oluyor öyle arada.
Bahçeşehir geçen sene bol keseden burs dağıtmış,bu senede öyle olur belki.
Sıkma canını.
Bahcesehir burs kazansada gondermek istemedigim bir okul sinav gunu asiri reklam yapti sogudum.bursun yanindan gecmedik o ayri ben bu kadar basit seylerde hata yapiyorsa bilfen ve finalde ne yapacak ona endiseliyim

Bahcesehir burs kazansada gondermek istemedigim bir okul sinav gunu asiri reklam yapti sogudum.bursun yanindan gecmedik o ayri ben bu kadar basit seylerde hata yapiyorsa bilfen ve finalde ne yapacak ona endiseliyim

Bahçeşehiri seviyorum ben.
Sınıf mevcutları bilfenin yarısı kadarmış,seni ne rahatsız etti merak ettim.Bende lisede oğlan için İstanbul bahçeşehir istiyorum ama:26:

benimkide sosyal ve fenden yanlış yapıyo ya, ama bence sorun çocuklarda değil, bu derslerin soruları bazen çok saçma oluyor, bende yapamıyorum açıkcası bazı soruyoları
diğer sınavları daha iyi geçer inşallah meldam
bahçeşir yıllık mı burs veriyormuş peki %80 kazanana, öyleyse iyiymiş ama senelikse bi anlamı yok

bende hiç ısınamadım ya, neden bilmiyorum, bence insan böyle hissediyorsa hislerine güvenmeli, aslı varmı bilmemde, velilere salonda bir güzel reklamlarını yapıp sonra bahçede bekletmişler, sosyal medyada biri çok kızmış hasta olduğu halde içerde oturmama izin verilmedi, çay verdik ya diye bir tavırla karşılaştım demiş ne kadar doğru bilemicem

Bahçeşehiri seviyorum ben.
Sınıf mevcutları bilfenin yarısı kadarmış,seni ne rahatsız etti merak ettim.Bende lisede oğlan için İstanbul bahçeşehir istiyorum ama:26:

istanbul şubeleri, anadolu şubelerinden farklı olur diye düşünüyorum parkon:26:

bahçeşehirin sınıfları, bilfenin sınıfları kaç kişilik ortaokul için:26:

istanbul şubeleri, anadolu şubelerinden farklı olur diye düşünüyorum parkon:26:

bahçeşehirin sınıfları, bilfenin sınıfları kaç kişilik ortaokul için:26:

Bilfenin sınıfları 25-30 arası,bahçeşehir 12-15 arası,ama bahçeşehir Adana da yeni açıldığından mı acaba,bilemedim.
İstanbuldaki bahçeşehir lisesi ve fen lisesi çok iyi diye duydum.Fen lisesi zaten ilk 200 ü alıyorda,liseyede aynı hocalar giriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…