O okuldan okula değişiyor chess.
Bazı okullar yıllık burs veriyor, bazılarıda tüm ortaokul boyuncA.
Bahçeşehirin Adana fiyatları 15.000 civarı diye biliyorum. Bugün sorarım.
Adana Bahçeşehir 14.000 liraymış.
Belki burs 4 yıllıktır chess,öğren ona göre .
teşekkür ederim canım, buradakine telefon ettim, telefonda söyleyemeyiz dediler, sanki devlet sırrı yaw, millet sitesine yazıyo açık açık, tahminimce burda da benzer bir fiyattır. Oğlumda çok isteksiz, sokmayacağım burs sınavına... daha sonraki seneleride düşünürsek bizim için çok pahalı malesef
Parkon ben daha pahali diye biliyordum14 milyar duyduklarimin yaninda iyi,ama bize gore tuzlu
Arkadasim sinava kaydini yapti % kAclik burs bilginiz varmi
chess oglun basarili neden sansini denemiyor gitmese de kendini denemis olurdu
Parkon ben daha pahali diye biliyordum14 milyar duyduklarimin yaninda iyi,ama bize gore tuzlu
Arkadasim sinava kaydini yapti % kAclik burs bilginiz varmi
chess oglun basarili neden sansini denemiyor gitmese de kendini denemis olurdu
Belki burs 4 yıllıktır chess,öğren ona göre .
Meldam Adana daki Bahçeşehirin fiyatı bu canım.Başka şehirleri bilemiyorum.Yeğenim orada okuyor.
Adana daki özel okullar çevreyle kıyaslanınca ucuz ama.Ben çok daha küçük bir şehirde kurumsal olmayan bir özel okula yıllık 9.000 veriyorum.Adana da Bilfen de 9.000 civarıymış.
pek okul sever bi öğrenci değiliz malesef,yine de ikna etmeye çalışıyorum
canım arkadaşına bilgi vermemişler mi, bursululuk şartlarını, fiyatlarını, ancak sınav başvurusu için geldiğinizde yüzyüze açıklayabiliriz dediler kendilerio yüzden bilmiyorum
parkon sence kurumsal okullar mı iyi olur küçük şehirlerde yerel okullar mı, kurumsal okullar biraz beni korkutuyor açıkcası aşırı ticari geliyor, sence bahçeşehir nasıl bir okul, yeğenin sayesinde bayağı bi fikir oluşmuştur sende, paylaşırsan sevinirim
parkon verdigin bilgiler icin tesekkur ederim .
bundan bes yil once bilfen 7 milyardi cok sasirdim. Ben devlet okuluna surekli para oduyorum.
İslerini biliyorlar :)Meldam Adana nın fiyatları benide çok şaşırttı.
Tabii bunlar ilköğretim fiyatları ve gönderenlerden duyduğum fiyatlar( muhtemelen pazarlık edilmiş, indirim yapılmıştır), ortaokul bölümleri enaz 2 milyar daha pahalıdır.
Kurumsal okullar bursluluk şartlarını söylemiyorlar.
Ama çok bilinen bir okulda öğretmen bir arkadaşım ilk 150 ye giren tüm çocuklara indirim yaptıklarını söylemişti.
Fiyatı yüksek tutup indirim verince veliler de gaza geliyormuş burs kazandık diye, böylece kayıt artıyormuş .
bu okul burda bu sene açılmış ya, o yüzden vazgeçtim, yeni okul bir sürü sorun demek olabilir, nette okuduğum bazı şikayetlerde beni soğuttu(başka şehirlerdeki okullar için), ben yerel okullara bakmaya devam edeyim en iyisi
parkon beğeneyim dedim, beğenemezsin dedi,teşekkürler verdiğin bilgiler için:13::13:
İslerini biliyorlar :)
Kurumsal okul neden burs sartlarini soylemiyo bu gizlilik neden?
burs alan bir cocuk okula uyum saglamadiysa notlari dusup iyiye gitmiyorsa bursu iptal oluyor mu?
Chess ne gibi sikayetler okudun ?
Yerel okulda kafana yatan sicak baktigin hangisi
işte bu gizlilik bana kime ne tutturabilirse fiyat olarak, gibi bişey uyandırıyor, bence hiç hoş değil
canım bursla ilgiliydi yine, %80 burla okuyan öğrencinin okul ücretini %100 arttırmak, ya da bursla okuyan öğrencinin evine haciz yollanması gibi, şikayetim var bi de şikayet com diye siteler var ya, orada hangi özel okullara hangi şikayetler gelmiş bulabilirsin
burdaki yerel okulların hepsini araştırıyorum canım üç dört tane var zaten
haftaya ödevlerin yapılmaması kriziyle başladık haydi hayırlı olsun yeni dönem
üşenmedim sayfa hesapladım tam 670 sayfa civarı ödev vardı özetler dışında, oğlum ancak 320 sayfasını yapabildi
yani bu kadar ütopik ödev verip bitirilmesini beklemeside bayağı bi komik, yoksa sinir bozucumu desem
Wav,o nasıl bir ödev öyle chess.
Bizimkinin 280 dergi sayfasıydı ben söylendim
Bende bu yıl bücürün okulunu değiştireceğim ama ikna edemiyorum.
Ciddi bunalımlarda hatun.Daha fazla bu okulun din dersindeki saçmalıklarına dayanamayacağım.Zaten öğretmeni için orda idi,artık seneye bir anlamı kalmıyor o okulun.Ama bugün sabah beni tehdit etti ''arkadaşlarından ayrılırsa okulunu seveceğini ve ders çalışacağını hiç sanmıyormuş.
Çocuğu Tudeme giren bayağı vardı, sonuçlar noldu arkadaşlar, açıklanmış galiba