Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim sınıfta kontrolde sirke çıkmış..kafayı yiycem, akşam giderken şampuan falan alıcam, başka ne yapabilirim fikriniz var mı ?
selam hanımlar
yeni öğretim yılımız hepimize ve kuzucuklara hayırlı olsun bakıyorum derslere bayağı bir giriş yapmışsnız bizim öğretmen yine geçen senelerdeki gibi yavaş yavaş gidiyor fazla sıkmıyor bize de matematik ve fen ağırlıklı dersler geliyor
anladığım kadarı ile hepiniz kaynak kitap almışsınız bizim öğretmenden öyle bir istek gelmedi daha toplantı da olmadı bakalım belki bu hafta olur eve gidince öğreneceğiz
biz bu sene sabahçıyız ama hala alışamadık sabahçılığa ödevlerini biz gelince yapmak istiyor ama çöyle olunca da geç uyumak zorunda kalıyor yavaş yavaş düzen tutturmaya çalışıyoruz
valla canım hiç bi fikrim yok malesef, sanırım eczacılar bilir
benimki okula başlarken sızlanmıştı sabahçılığa, şimdi en ateşli savunucu oldu
öğleden sonra ona kalıyor ya tatilde gibi hissediyor
bizimkide aynı şekilde söylüyor hiç okula gidiyormuşum gibi gelmiyor diyor alışıyorlar yavaş yavaş sabahçılığa akşam bile 10 a kadar zor dayandı gitti yattı sonra küçüğü de uyuttum kafa dinledim biraz bir bakıma da iyi oldu aslında en azından çocuklar erken uyuyunca kendime de zaman ayırabiliyorum uzun zamandır kitap okuyamıyordum mesela tekrar okumaya başaldım bu sayede
yarın toplantı varmış bakalım nasıl geçecek ? bugün de oğlanı ingilizce kursuna yazdırıyoruz çok seviyor ingilizceyi en çok sevdiği ders de o şuanda çok güzel geçiyor diyor
valla hanımlar bugün formülün fen ve teknoloji test dergisi gibi bişeyini aldım, içinde el parmaklarına kısa kemik demiş, buyrun burdan yakın
bize fen dersinden hiç ödev gelmedi..matematikten sayfa veriyor. 2 gündür okulistikten fen çalışıyoruz, benim bile kafam karışıyor :) bu sene bomba ders fen, daha okulistikte diğer derslere bakmadım bile..okulda öğretmen kas için lif demetlerinden oluşur demiş, okulistikte de bir soruda kasın yapısı nasıl diye soruyor, bizimki tabi lif demetini arıyor..seçeneklerde lifli yapıdadır diyor..emin olmadan cevap veriyor, atmasyon gibi oluyor..çok iyi çalışıp bol soru çözmeleri gerek, soru şekillerine alışmak için.. chess biz de oğlumla ayak bileği için iddalaştık oynar kemik mi yarı oynar kemik mi, öğretmenine sor dedim ben de napıyım :)
Bizim öğretmenimizde el ve ayak parmaklarına kısa kemik demiş chess.
canım şuan eğitmhane nin 4. sınıf günlüğü başlığına gir, son 3 sayfadır öğretmenler bunu tartışıyo, kısa idi uzun idi, kısa idi uzun idi, kısa idi uzun idi ha uşak ha ha
canım şuan eğitmhane nin 4. sınıf günlüğü başlığına gir, son 3 sayfadır öğretmenler bunu tartışıyo, kısa idi uzun idi, kısa idi uzun idi, kısa idi uzun idi ha uşak ha ha
valla canım hiç bi fikrim yok malesef, sanırım eczacılar bilir
benimki okula başlarken sızlanmıştı sabahçılığa, şimdi en ateşli savunucu oldu
öğleden sonra ona kalıyor ya tatilde gibi hissediyor
Karamuk merhaba
İngilizce kursu için nereyi seçtiniz?Tavsiye üzerine mi?
eczaneye gittim, rozet varmış çocuklar için..kokusunu duyunca gelmiyorlamış ama baktım son kullanma tarihi geçmişti, bir yeride karalanmıştı kalemle, almadım tabi..sonra internetten baktım erkek çocuklarında meme büyemesi falan yapıyor yazıyordu, vazgeçtim o yüzden..sık sık kontrol edicem, bulaşırsa müdahale edicem..heralde kimde varsa farketmiştir, önelmini almıştır diye düşünüyorum..boşu boşuna bir sürü kimyasal almasın çocuk ..
biz de cuma akşamı ders çalışırken, parmaklarla ilgili öğretmenini ara dedim. hangisi doğru bilmiyorum, huzursuzum..çocuk aradı sordu öğretmenine, kısa kemik dedi öğretmen..tamam dedik demek ki kısa kemikmiş..ertesi gün telefonum çaldı öğretmen, hiç aklıma gelmedi tabi bir gün önceki mevzudan arıyacağı. Bana dün ne sormuştu dedi, el ve ayak parmaklarını sormuştu dedim..ben bilek anladım, bilek kemikleri kısa, el ve ayak parmakları uzun dedi..gülerimisin ağlarmısın şeklinde oldum tabi..teşekkür ettim kapattım.ben de oğluma yazılıda çıkarsa uzun kemik yaz dedim, sonuçta öğretmenine göre doğru o..sanırım kadında kendi içinde çelişkiye düşüp fikir mi değiştirdi, yoksa gerçekten akşam vakti yanlış mı anladı bilemedim ama hala kısa mı, uzun mu muamma :))
.günaydın iyi haftalar hanımlar
dün de bizim veli toplantımız oldu öğretmenimiz bu sene sıkı çalışmamız lazım sizlerinde çocuklara yardımcı olmanız lazım diye bol bol tavsiyelerde bulundu bizimki de kendisi bir kaynak kitap seçecek onu alıcaz bu hafta çocuklara söyleyecek hangisi olduğunu valla bu sene boşlamamak gerekiyor hiç çocukları öğretmenimizde evde bol bol tekrar yapsınlar öğrendiklerini unutmasınlar diyor
bizim de din hocamız daha gelmedi şimdilik kendi öğretmenimiz giriyor bu hafta gelecekmiş sanırım bakalım biz nasıl bir din hocası ile karşılacağız iki haftadır soruyorum nasıl geçti din dersiniz ne öğrendiniz diye pek bişey yaptırmmaış öğretmen bizimki de pek sevmemiş zaten bakalım öğretmeni gelince nasıl geçecek. , bu sene favori dersimiz ingilizce gibi gözüküyor
parkon iyi yapmışsın canım konuşmakla o din hocası hakkında söyledikleri hiç şeyler değil çocuklara dinimizi yanlış öğretecek çocuklara seveceklerine korku ile bakacaklar
merhaba canım ingilizce kursu için öncelikle dilmer e karar vermiştik ancak ancak saatleri uymadı çünkü öğretmeni toplantıda okul kursuna mutlaka gelmeleri lazım kursda çok güzel tekrar yapıyoruz soru çözüyoruz bu sene için daha verimli olacak dedi saatleri de
çakışınca mecburen başka kurs ayarladık şuan ki kurs anadil eğitim merkezi dün kayıt için gittik cumaretsi başlamış onlar oğlumu hemen sınıfa aldılar bir yarım saat o da katıldı sonra öğretmen cumaretsinin tekrarını yapmak için bir yarım saat de yanlız aldı sınıfa bizimki çok mutlu dünden beri alfabe ile ilgili bir şarkı öğrenmiş onu söyleyip duruyor bir bakıma da iyi oldu çünkü ingilizce hocası çarşambaya kadar alfabeyi ezberleyin dedi o da şuan ezberlemiş oldu
iyi haftalar herkese
meroza etüt pahalı değil mi öğrtmenleri ayarladığı daha uygun oluyor
fen bilgisi kafaları karıştırmış biz kısa kemikler diye öğrendik
diğer sınıflar yazılılara başlamış sizlerde hareketlenme var mı ?
parkon iyi yapmışsın konuşmakla
chess formülün tüm dersler soru bankasını tavsiye ederim bizim öğretmeni kayırdığım için değil
gül sınıfta tavuğu incelemeleri güzel olmuş hafızalara yerleşmiştir
karamuk ingilizceyi okulistik kurslardan daha güzl anlatıyor ben amerikan kültüre gönderdim idare ederdi
seyyah ben ciddiyim bu yıl değişebilir