Gayette dogru yapmış. Farkli sekillerdede yapiliyor ama onun yaptigida dogrubenim bildiğim de şöyle yukarıda verdiğimi çözümleyim öyleyse 52965 (5x10000)+(2x1000)+(9x100)+(6x10)+(5x1)
kızımda böyle yaptım diyor öğretmeni hiç öyle olur mu demiş.. kaldı ki kitapta da böyleydi.. valla bilemedim sırf bunun için arıyıp sorucam öğretmene diyorum:)
Kaynak kitap aldık, key yayınları sanırım. Eve de ayrıca 2 tane test kitabı aldım, analiz ve sadık uygun. Analiz biraz daha zor.Benim de kızımın en yanlışları genelde dikkatsizlikten oluyor.
Bu arada bisey sormak istiyorum kaynak kitap aldınız mı? Tavsiye edebileceginiz kitap varsa yazar mısınız?
50000+2000+900+60+5 şeklinde yapıyorevet canım matematik misal 52965 sayısını çözümleyiniz dedi nasıl yaparsınız?
bu şekilde de olur ne farkı var kibenim bildiğim de şöyle yukarıda verdiğimi çözümleyim öyleyse 52965 (5x10000)+(2x1000)+(9x100)+(6x10)+(5x1)
kızımda böyle yaptım diyor öğretmeni hiç öyle olur mu demiş.. kaldı ki kitapta da böyleydi.. valla bilemedim sırf bunun için arıyıp sorucam öğretmene diyorum:)
Teşekkürler, siz de nasıl sonuçlar, sınavlar başlamıştır değil miGünaydın arkadaşlar. Herkese iyi haftalar diliyorum..
Sınav sonuçları için çocuklarımızı tebrik ederim. Gayet iyiler maaşallah.
İyi tatiller bayanlar, pazartesi görüşürüz inşallah. hafta sonu bakma fırsatım olmuyor. Pazartesi İnsan Hakları sınavı varmış. Din sınavından 96 almış.
matematikten 84 almış kızlar.. :))
Herkese merhaba. Bundan tam 3 yıl önce bu gurubu takip ediyordum oğlum için. Şimdi kızım 4. Sınıfta ve tabiki ben geri geldim. Çok aktif olamasamda takipteyim.Hepimizin evlatlarina Allah zihin açıklığı versin.
Teşekkürler, siz de nasıl sonuçlar, sınavlar başlamıştır değil mi
Bizim ogretmen öğreniyorum seti aldirdiKaynak kitap aldık, key yayınları sanırım. Eve de ayrıca 2 tane test kitabı aldım, analiz ve sadık uygun. Analiz biraz daha zor.
Hosbuldum teşekkürler. Hamileymissiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinHoşgeldin aramıza canım. Biz de kaynak kitap olarak Kırmızı Beyaz Yayınların Efsane Matematik kitabını aldık. Evde de ayrıca ODTÜ yayınları var ama henüz tüm kaynak kitaplara bakma fırsatımız olmdı.
Çok teşekkür ederimHosbuldum teşekkürler. Hamileymissiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Çok güzel notlar almış maşallahBaşladı tabi başlamaz mı :) geçen hafta tüm ağır derslerden sınav olduk. Matematik, türkçe, sosyal ve fen.
Öğretmenimiz sadece Sosyal ve Feni açıkladı. Sosyalden 98 almış kızım. Fenden de 2 sayfa sınav yapmış birinden 100 diğerinden 98 almış.
matematik ve Türkçeyi bekliyorum.
Bu hafta da şöyle:
Salı - insan hakları ve ing.
Çarş - Din
Perş - Trafik
Cuma - Müzik
Yine çok doluyuz bu hafta
Tebirklerrr...Valla bilemedim nasıl yaptı bilmiyorum araya artı koymasa da olur demi?
neyse bakalım ...
İnsan hakları Yurttaşlık ve Demokrasiden 90 almış kızlar.. :)
yarın din olur muhtemelen
çarşamba trafik
cuma ingilizce
müzikten olmayacaklar galiba bilemedim..
Çok güzel notlar almış maşallah
bende kuzuyu tebrik ederim canım.. Başarıları daim olsun inşallahhTebirklerrr...
Amin canım tüm kuzuların inşallahbende kuzuyu tebrik ederim canım.. Başarıları daim olsun inşallahh