İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Gayette dogru yapmış. Farkli sekillerdede yapiliyor ama onun yaptigida dogru
Su sekillerdede yapilabilir
50000+2000+900+60+5 yada
5 on binlik,2 binlik,9 yüzlük,6 onluk,5birlik

Benim de kızımın en yanlışları genelde dikkatsizlikten oluyor.
Bu arada bisey sormak istiyorum kaynak kitap aldınız mı? Tavsiye edebileceginiz kitap varsa yazar mısınız?
Kaynak kitap aldık, key yayınları sanırım. Eve de ayrıca 2 tane test kitabı aldım, analiz ve sadık uygun. Analiz biraz daha zor.

bu şekilde de olur ne farkı var ki

Hoşgeldin aramıza canım. Biz de kaynak kitap olarak Kırmızı Beyaz Yayınların Efsane Matematik kitabını aldık. Evde de ayrıca ODTÜ yayınları var ama henüz tüm kaynak kitaplara bakma fırsatımız olmdı.

Teşekkürler, siz de nasıl sonuçlar, sınavlar başlamıştır değil mi

Başladı tabi başlamaz mı :) geçen hafta tüm ağır derslerden sınav olduk. Matematik, türkçe, sosyal ve fen.

Öğretmenimiz sadece Sosyal ve Feni açıkladı. Sosyalden 98 almış kızım. Fenden de 2 sayfa sınav yapmış birinden 100 diğerinden 98 almış.

matematik ve Türkçeyi bekliyorum.

Bu hafta da şöyle:
Salı - insan hakları ve ing.
Çarş - Din
Perş - Trafik
Cuma - Müzik

Yine çok doluyuz bu hafta

Kaynak kitap aldık, key yayınları sanırım. Eve de ayrıca 2 tane test kitabı aldım, analiz ve sadık uygun. Analiz biraz daha zor.
Bizim ogretmen öğreniyorum seti aldirdi
Evde cozmesi icin de atli karinca yayinlarindan etkinliklerle haftalik calisma yapraklari aldim simdilik. Ne kadar zor o kadar iyi bence analiz yayinlarini bulursam ondan da alayim inşallah

Hosbuldum teşekkürler. Hamileymissiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Valla bilemedim nasıl yaptı bilmiyorum araya artı koymasa da olur demi?
neyse bakalım ...
İnsan hakları Yurttaşlık ve Demokrasiden 90 almış kızlar.. :)
yarın din olur muhtemelen
çarşamba trafik
cuma ingilizce
müzikten olmayacaklar galiba bilemedim..

Çok güzel notlar almış maşallah

Tebirklerrr...

Çok güzel notlar almış maşallah

Çok teşekkürler

Sağol canım inşallahh.. Allah zihin açıklığı versin.. Bizimkinin din sınavı var korkuyorum diyerek çıktı aklına gelir hatırlarsın sınavda dedim.. bakalım ne olacak:)

Günaydınlar, bizimde İnsan Hakları sınavı var, hak sorumluluk özgürlük kısmını biraz karıştırıyor, sizin oldumu bu sınav nasıl geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…