İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

maşallah darısı bize, trafik açıklanmadı, ingilizce den ses yok ne zaman yapacak acaba yada yapacak mı bilmiyorum

sağol canım darısı senin oğlana:)
bugün din var daha trafik olmadık yarın galiba... ing. yapıcam demiş, cuma günü o da.

Bizim de bugün hem İnsan Hakları hem ingilizce sınavı var. Benim kızım da biraz karıştırıyor ama yapacak bişey yok. İnşallah başarılı olurlar.

Bu arada Matematik sınavımız da açıklandı o da 98. Standarta bağladı demek ki :) Ama türkçe sınavı kesin kötü gelecek. Hiç çalışamadık çünkü. Elektrikler gitmişti. Ben de 8'de gelebldim eve. Bir de baktım ki babasıyla ikisi uyumuşlar. Uyandıramadım da. Öyle gitti okula...

Çalışmadan da yapar merak etme, okulda güzel alıyorlar, benim oğlum öyle evde sadece test çözüyor ama konuları biliyor

aynı güne sınav mı olurmuş bunlar 4. sınıf daha..

oldu bizim sınav dün 90,5 almış kuzu..

Süper tebrik ederim maaşallah ona

Çalışmadan da yapar merak etme, okulda güzel alıyorlar, benim oğlum öyle evde sadece test çözüyor ama konuları biliyor

Kısmet ama hiç sanmıyorum. Öğretmen deftere birkaç kelime yazdırmış anlamlarını sorucam diye. Bilgin, hakikat vs. Sabah en azından onları çalıştırayım dedim. Bilgin ne demek diye soruyorum hakikat diyor; hakikat diyorum bilgin diyor. Tamamen çorba oldu. Çok güldüm ama haline

maşallah darısı bize, trafik açıklanmadı, ingilizce den ses yok ne zaman yapacak acaba yada yapacak mı bilmiyorum

İnşallah inşallah eminim iyi not alırlar.

aynı güne sınav mı olurmuş bunlar 4. sınıf daha..

Evet ne yazık ki. Farklı öğretmenler giriyor böyle denk geldi.

Günaydın kızlar
Süt izindeydim, bitiyor oda son 2 hafta kaldı.

Bızım yarın başlıyor sınavlar. Din ile.Dine hazırız. Evde egıtımhaneden cıkardıgım yazılıları goturyorum 96-100 arası puan yapıyor.
Dua-anlam, besleme -anlam yazımıda hallettık. Bır yandan turkceye hazırlanıyoruz. Ogretmen dun hangı konulardan cıkacagını soylemıs.
Bızım sınavlar ortak oluyor , b subesı ogretmenı turkce, d subesı matematık, bızım ogretmen sosyalı hazırlıyor gıbı duşunun. Soru tarzları degısıyor halıyle.
Zor oluyor yanı bızım sınavlar. Dın cı keza bır sayfa yazılı , 1 sayfa test olacak sekılde olacaklarını soylemıs.
Ingılızcede var haftaya.

21 kasım mat. bızım ama o gun gezı planlamışlar, ılerı bır tarıhe ertelendıgını soylemıs. Sızın gıbı ard ardarda yapmazlar ınsallah valla

bizim kız da dinden korkuyorum demişti öncesinde yazmıştım okuduysan..
biz kurtuluyoruz inşallah sen başlıcaksın...
süt iznine de az kalmış canım.. senin mesleğin neydi?

bizim kız da dinden korkuyorum demişti öncesinde yazmıştım okuduysan..
biz kurtuluyoruz inşallah sen başlıcaksın...
süt iznine de az kalmış canım.. senin mesleğin neydi?
yurtiçi satın alma sorumlusuyum canım , medıcal bır fabrıkada.
Bebegım 1 yasına gırecek 2 hafta sonra. Aslında epey yıllık ıznım var ama , daha sonra gene lazım olacak .5 gun nasıl calısıcam bılemıyorum hıc

Barı ılk yazılıları çıkardın arasından napalım dıyorum ,
Dın ogretmenı korkutuyor bızı ya yanı cok kazık soruyor dıyorlar okuldan gelen gecen tum mezun olanlar.

korkma çocuğu da korkutma derim bence... sabah da aynı şeyi yaşadık, kızımm napıcam korkuyorum dedi, biraz takıntılı dedi öğretmeni için.. ben de rahatlattım, kızım korkma biliyorsun sınavda hatırlarsın dedim..
bir de biz de hediyeleşme ayarlamış din öğretmeni.. bir kıza hediye alıncak yazmış defterine, heyecanlıydı sınıfta belli olacak kim kime hediye verecek dedi, dedim yılbaşına yapsaymış bari.. bilmiyorum dedi..

Kız yılbaşında yapar mı hıc dın ogretmenı
100 alana turkce mealını heıdye edecekmıs , Kuran'ın . Ama tanıdık herkes aman 100 alıp almasın , sureklı ayetlerden soru soruyor yaz tatılınde bıle takıp edıyor dedı. Kafam cok karısık

ahahha doğru haklısın hiç aklıma gelmedi..

Sizin sınavlar neden geç başlıyor, ingilizce hariç bitti bizim. Trafikten 92 almış

Puanlarınız cok güzel kızlar, maşallah
bızım nıye gec başladı anlamadım herhalde 2 sınav arası az olacak. aralık sonu gıbıde dıger sınavlar olur galıba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…