Tebrikler gayet iyi üzülmüyordur inşallah.matematikten 84 almış kızlar.. :))
teşekkürler canımTebrikler gayet iyi üzülmüyordur inşallah.
Günaydın.teşekkürler canım
yoo sesi iyi geliyordu, o daha çok bizden çekiniyor gibi geldi bana..:)
merhaba canım hoşgeldin..Herkese merhaba. Bundan tam 3 yıl önce bu gurubu takip ediyordum oğlum için. Şimdi kızım 4. Sınıfta ve tabiki ben geri geldim. Çok aktif olamasamda takipteyim.Hepimizin evlatlarina Allah zihin açıklığı versin.
Hoşgeldin, amin inşallahHerkese merhaba. Bundan tam 3 yıl önce bu gurubu takip ediyordum oğlum için. Şimdi kızım 4. Sınıfta ve tabiki ben geri geldim. Çok aktif olamasamda takipteyim.Hepimizin evlatlarina Allah zihin açıklığı versin.
günaydın canım.. sende annem gibisin heraldeGünaydın.
Ben üzülsemde belli etmemeye çalışıyorum, henüz çok düşük notu yok şükürler olsun. Dün trafik yazılısına hiç çalışmadan sorular sordum hepsini bildi, çok zekisin maşallah oğlum ama nedense hiç 100 alamadın dedim :))
Hosbuldummerhaba canım hoşgeldin..
Amin hepimizinkine inşallah.:)
HosbuldumHoşgeldin, amin inşallah
Öğrendiyse sınavda da yapmalı yüksek almalı diye düşünüyorum ama çaktımıyorum kendimce :)) Bizim de yarın İnsan Hakları sınavı. Geçmiş olsun kuzuma.günaydın canım.. sende annem gibisin heralde95 alırdım neden 100 değil derdi:)) şimdi ben kızıma önemli değil not önemli olan öğrenmen diyorum bakalım ne olacak:)
bugün insan hakları var bakalım.. biraz rahatsız gibi dün üşüdü sanırım.. sabah zor kalktı, giyinemedi bi türlü deli etti beni gidiyorum artık deyince bi hareketlendi..
hiç çalışmadı
bi benim götürdüğüm sınav testlerinden yaptı bakalım sonuç ne olacak:)
sağol canım.. geçer inşallah:)Öğrendiyse sınavda da yapmalı yüksek almalı diye düşünüyorum ama çaktımıyorum kendimce :)) Bizim de yarın İnsan Hakları sınavı. Geçmiş olsun kuzuma.
Bizim sınıfta 5-6 tane çocuk sürekli 100 alıyor, her sınavda aynı isimler neredeyse hayret ediyorum valla.sağol canım.. geçer inşallah:)
yani tabi öğrendilerse yapmalılar.. ama oluyor yanlış okuyorlar, bildiklerini unutabiliyorlar sınav heyecanındann..
babası bir kaç bir şey söyledi, ne yani beğenmiyor musun 84ü dedi.. :))
o da kızım biliyorsun ama neden yapmıyorsun o zaman dedi..
çözümlemeyi nasıl yapıyorsunuz kızlar.. ?
Benim de kızımın en yanlışları genelde dikkatsizlikten oluyor.sağol canım.. geçer inşallah:)
yani tabi öğrendilerse yapmalılar.. ama oluyor yanlış okuyorlar, bildiklerini unutabiliyorlar sınav heyecanındann..
babası bir kaç bir şey söyledi, ne yani beğenmiyor musun 84ü dedi.. :))
o da kızım biliyorsun ama neden yapmıyorsun o zaman dedi..
çözümlemeyi nasıl yapıyorsunuz kızlar.. ?
evet canım matematik misal 52965 sayısını çözümleyiniz dedi nasıl yaparsınız?Bizim sınıfta 5-6 tane çocuk sürekli 100 alıyor, her sınavda aynı isimler neredeyse hayret ediyorum valla.
Çözümleme derken matematikte mi canım
test kitabı alındı evet ödevleri ordan veriyor öğretmeni. üçgen yayınları bizim.. sizin öğretmen vermedi mi?Benim de kızımın en yanlışları genelde dikkatsizlikten oluyor.
Bu arada bisey sormak istiyorum kaynak kitap aldınız mı? Tavsiye edebileceginiz kitap varsa yazar mısınız?
Cozumleme derken basamak degerleri yazilip toplaniyor diye biliyorumevet canım matematik misal 52965 sayısını çözümleyiniz dedi nasıl yaparsınız?
Evet aldirdi ama okulda yaptiklari disinda evde cozmesi icin soru bankasi seklinde bisey almak istiyorumtest kitabı alındı evet ödevleri ordan veriyor öğretmeni. üçgen yayınları bizim.. sizin öğretmen vermedi mi?
benim bildiğim de şöyle yukarıda verdiğimi çözümleyim öyleyse 52965 (5x10000)+(2x1000)+(9x100)+(6x10)+(5x1)Cozumleme derken basamak degerleri yazilip toplaniyor diye biliyorum