İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

İyi tatiller bayanlar, pazartesi görüşürüz inşallah. hafta sonu bakma fırsatım olmuyor. Pazartesi İnsan Hakları sınavı varmış. Din sınavından 96 almış.

Herkese merhaba. Bundan tam 3 yıl önce bu gurubu takip ediyordum oğlum için. Şimdi kızım 4. Sınıfta ve tabiki ben geri geldim. Çok aktif olamasamda takipteyim.Hepimizin evlatlarina Allah zihin açıklığı versin.

teşekkürler canım
yoo sesi iyi geliyordu, o daha çok bizden çekiniyor gibi geldi bana..:)
Günaydın.
Ben üzülsemde belli etmemeye çalışıyorum, henüz çok düşük notu yok şükürler olsun. Dün trafik yazılısına hiç çalışmadan sorular sordum hepsini bildi, çok zekisin maşallah oğlum ama nedense hiç 100 alamadın dedim :))

merhaba canım hoşgeldin..
Amin hepimizinkine inşallah.:)

günaydın canım.. sende annem gibisin heralde 95 alırdım neden 100 değil derdi:)) şimdi ben kızıma önemli değil not önemli olan öğrenmen diyorum bakalım ne olacak:)
bugün insan hakları var bakalım.. biraz rahatsız gibi dün üşüdü sanırım.. sabah zor kalktı, giyinemedi bi türlü deli etti beni gidiyorum artık deyince bi hareketlendi..
hiç çalışmadı
bi benim götürdüğüm sınav testlerinden yaptı bakalım sonuç ne olacak:)

Öğrendiyse sınavda da yapmalı yüksek almalı diye düşünüyorum ama çaktımıyorum kendimce :)) Bizim de yarın İnsan Hakları sınavı. Geçmiş olsun kuzuma.

Öğrendiyse sınavda da yapmalı yüksek almalı diye düşünüyorum ama çaktımıyorum kendimce :)) Bizim de yarın İnsan Hakları sınavı. Geçmiş olsun kuzuma.
sağol canım.. geçer inşallah:)
yani tabi öğrendilerse yapmalılar.. ama oluyor yanlış okuyorlar, bildiklerini unutabiliyorlar sınav heyecanındann..
babası bir kaç bir şey söyledi, ne yani beğenmiyor musun 84ü dedi.. :))
o da kızım biliyorsun ama neden yapmıyorsun o zaman dedi..
çözümlemeyi nasıl yapıyorsunuz kızlar.. ?

Bizim sınıfta 5-6 tane çocuk sürekli 100 alıyor, her sınavda aynı isimler neredeyse hayret ediyorum valla.
Çözümleme derken matematikte mi canım

Benim de kızımın en yanlışları genelde dikkatsizlikten oluyor.
Bu arada bisey sormak istiyorum kaynak kitap aldınız mı? Tavsiye edebileceginiz kitap varsa yazar mısınız?

Bizim sınıfta 5-6 tane çocuk sürekli 100 alıyor, her sınavda aynı isimler neredeyse hayret ediyorum valla.
Çözümleme derken matematikte mi canım
evet canım matematik misal 52965 sayısını çözümleyiniz dedi nasıl yaparsınız?

Benim de kızımın en yanlışları genelde dikkatsizlikten oluyor.
Bu arada bisey sormak istiyorum kaynak kitap aldınız mı? Tavsiye edebileceginiz kitap varsa yazar mısınız?
test kitabı alındı evet ödevleri ordan veriyor öğretmeni. üçgen yayınları bizim.. sizin öğretmen vermedi mi?

Cozumleme derken basamak degerleri yazilip toplaniyor diye biliyorum
benim bildiğim de şöyle yukarıda verdiğimi çözümleyim öyleyse 52965 (5x10000)+(2x1000)+(9x100)+(6x10)+(5x1)
kızımda böyle yaptım diyor öğretmeni hiç öyle olur mu demiş.. kaldı ki kitapta da böyleydi.. valla bilemedim sırf bunun için arıyıp sorucam öğretmene diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…