- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın,Bizimkide sinav olmus 96 almış
Maşallah hepsi de çok iyi neden ağlıyor ki hırs mı yapıyor,Bizim sınavlar da başladı. Yurttaşlık 100, gen bilimleri 100, trafik 100, matematik 93, Türkçe 100. En iyi olduğu dersten en düşük almış 2 gündür ağlıyor. Tenis turnuvalarımız vardı 2 haftadır. Hava muhalefeti sebebiyle çok uzadı maçlar ve çok yoruldu. Kitap da açamadık haliyle. Pazartesi sabah sınavı görünce dönmüş kalmış bizimkisi. Bizi suçluyor şimdi de :). Yarın da sosyal bildiler sınavı var. Ağlamaktan çalışamadı, saat 4’te bilseme gitti. Akşam 8:30 da gelip uyur. Bir de onun için 2 gün ağlar.
Allah zihin açıklığı versin, güzel geçer inşallah, ağlamanıza gerek kalmaz :))Günaydın herkese
nery83 yazdıklarını görünce hangı ders dusuk dıye duşundum 93 olan mı yoksa Gayet ıyı uzmesın kendını
Sonunda buyuk gun geldı kızlar, oğlum dıyor kı anne dınden dusuk alırsam gözyaşlarımla okulu yıkarım bılesın
Dedım kı 15 gundur çalışıyorsun sen dusuk al beraber ağlayalım o zaman
Matematik en sevdiği ders. Bir de arkadaşlarından kızdıranlar olmuş seni nasıl geçtik diye. Onlar çalıştı ben çalışamadım bu haksızlık diyor. Maalesef geçmişte takılı kalıyor bizimki nasıl bu hatayı yaparım diye kızıyor kendi kendine.Günaydın herkese
nery83 yazdıklarını görünce hangı ders dusuk dıye duşundum 93 olan mı yoksa Gayet ıyı uzmesın kendını
Sonunda buyuk gun geldı kızlar, oğlum dıyor kı anne dınden dusuk alırsam gözyaşlarımla okulu yıkarım bılesın
Çok hırslı bir çocuk maalesef. Hırs iyidir de fazlası zarar. Geçen sene deneme sınavında 8 kez il birincisi oldu. Sadece bir kez 2 hatası çıktı diye ben o sınava bir daha girmem diyerek ağladı durdu. Değişik bir çocuk. Biraz da sporla uğraşmasının da etkisi var aslında.Maşallah hepsi de çok iyi neden ağlıyor ki hırs mı yapıyor,
Din sınavında başarılar bu arada. Bu kadar çalışmaya 100 alır bence. İçime öyle doğdu benim.Günaydın herkese
Bızım dıncıden gecen sene en yüksek not alabılen 84 canım :)Din sınavında başarılar bu arada. Bu kadar çalışmaya 100 alır bence. İçime öyle doğdu benim.
Kız darısı basımızakuzu trafikten 88 almış..
Tebrikler bizdede ingilizce kaldi haftaya yapacakmışGünaydın,
İnsan Haklarından 100 almış,
şükür bitti ilk sınavlar, ingilizce hariç ondan ses seda yok henüz
GünaydınGünaydın herkese