İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bizim din öğretmenimiz sınavı okumamış, haftaya demiş.... e-okuldan öğreniriz sanırım bir kaç güne..
hatırla dedim:) sübhaneke ve anlamını sormuş, sonra tanımları sormuş.. yapamadığın var mı yok dedi, kolaydı dedi..90 falan gelir heralde dedi bakalım:)

Bizim sınavlar da başladı. Yurttaşlık 100, gen bilimleri 100, trafik 100, matematik 93, Türkçe 100. En iyi olduğu dersten en düşük almış 2 gündür ağlıyor. Tenis turnuvalarımız vardı 2 haftadır. Hava muhalefeti sebebiyle çok uzadı maçlar ve çok yoruldu. Kitap da açamadık haliyle. Pazartesi sabah sınavı görünce dönmüş kalmış bizimkisi. Bizi suçluyor şimdi de :). Yarın da sosyal bildiler sınavı var. Ağlamaktan çalışamadı, saat 4’te bilseme gitti. Akşam 8:30 da gelip uyur. Bir de onun için 2 gün ağlar.

Günaydın herkese
nery83 nery83 yazdıklarını görünce hangı ders dusuk dıye duşundum 93 olan mı yoksa :KK14: Gayet ıyı uzmesın kendını
Sonunda buyuk gun geldı kızlar, oğlum dıyor kı anne dınden dusuk alırsam gözyaşlarımla okulu yıkarım bılesın
Dedım kı 15 gundur çalışıyorsun sen dusuk al beraber ağlayalım o zaman :KK45:

Bizim sınavlar da başladı. Yurttaşlık 100, gen bilimleri 100, trafik 100, matematik 93, Türkçe 100. En iyi olduğu dersten en düşük almış 2 gündür ağlıyor. Tenis turnuvalarımız vardı 2 haftadır. Hava muhalefeti sebebiyle çok uzadı maçlar ve çok yoruldu. Kitap da açamadık haliyle. Pazartesi sabah sınavı görünce dönmüş kalmış bizimkisi. Bizi suçluyor şimdi de :). Yarın da sosyal bildiler sınavı var. Ağlamaktan çalışamadı, saat 4’te bilseme gitti. Akşam 8:30 da gelip uyur. Bir de onun için 2 gün ağlar.
Maşallah hepsi de çok iyi neden ağlıyor ki hırs mı yapıyor,

Günaydın herkese
nery83 nery83 yazdıklarını görünce hangı ders dusuk dıye duşundum 93 olan mı yoksa :KK14: Gayet ıyı uzmesın kendını
Sonunda buyuk gun geldı kızlar, oğlum dıyor kı anne dınden dusuk alırsam gözyaşlarımla okulu yıkarım bılesın
Allah zihin açıklığı versin, güzel geçer inşallah, ağlamanıza gerek kalmaz :))

Günaydın herkese
Matematik en sevdiği ders. Bir de arkadaşlarından kızdıranlar olmuş seni nasıl geçtik diye. Onlar çalıştı ben çalışamadım bu haksızlık diyor. Maalesef geçmişte takılı kalıyor bizimki nasıl bu hatayı yaparım diye kızıyor kendi kendine.

Maşallah hepsi de çok iyi neden ağlıyor ki hırs mı yapıyor,
Çok hırslı bir çocuk maalesef. Hırs iyidir de fazlası zarar. Geçen sene deneme sınavında 8 kez il birincisi oldu. Sadece bir kez 2 hatası çıktı diye ben o sınava bir daha girmem diyerek ağladı durdu. Değişik bir çocuk. Biraz da sporla uğraşmasının da etkisi var aslında.

Günaydın herkese
Din sınavında başarılar bu arada. Bu kadar çalışmaya 100 alır bence. İçime öyle doğdu benim.

günaydınlar

bizim de trafik var yine korkuyorum diyerek gitti bakalım:) yine hatırlarsın dedim :KK45:

Din sınavında başarılar bu arada. Bu kadar çalışmaya 100 alır bence. İçime öyle doğdu benim.
Bızım dıncıden gecen sene en yüksek not alabılen 84 canım :)
Nasıl bırıne denk geldiysek ıste
Hayırlısı olsun bakalım yavrucağıma Allah zıhın acıklıgı versın ınsallah

Kızlar din dersinden sınav olmuşlar. Gruplara bolmus farklı yerlerde cıkmıs sorular.
Salavat cıkmıs, beslemenın anlamı cıkmıs. Subhaneke düzenleme cıkmıs.
Allaha sukur konusunda ıkı ornek verın cıkmıs. Salavat yazımı cıkmıs.
Cok zorlananlar bos bırakanlar olmuş.
Benımkı zorlandım ama en sonunda yaptım dıyor. Bır tanede cok degısık soru vardı anlamadım dıyor.

:kahve:

kuzu trafikten 88 almış.. :KK48:
Kız darısı basımıza :ruh:

E okulu habıre guncellıyorum. Butun 4.ler aynı anda sınav olmuş. Bızım sınıf ogretmenı yapmış sınavı. Dın dersınde ıse kontrol etmıs dıncı . Yarın mı açıklar e okula mı düşer heycanla beklıyoruz:KK14::KK14:

X