İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kimisi aile katılımı istiyor kimisi sınıfta hallediyor işte.. valla gelmesinn yaa ancak yetişiyoruz zatenn.
Bende istemiyorum lütfen
Buarada ege yarın bılım merkezıne 2. senesıne baslıyor. Odevler cumadan bıter mı artık muamma

Selamlar arkadaşlar.

Uzun zaman oldu yazamadım. Şöyle ki telefonum bozuldu önce. Sonra eşimin ananesi rahatsızlanmış onun haberini aldık ardından küçük bir trafik kazası yaptık. herşey bir üst üste geldi yani neyse ki iyiyz hepimiz çok şükür.

Kızımın da bu hafta sınavları var. Salı günü Matematik Çarş Fen sınavı oldular. Bugün Sosyal ve yarın Türkçe var.
Çok yoğun çalışmak zorunda kalıyoruz. Her akşam sadece sınava çalışma var. Ama sadece soru çözüyoruz. Dün akşam o kadar yoruldu ki saat 9'da uyudu. Çok fazla çalışamadık Sosyale. Bakalım sınavı nasıl geçecek merakla bekliyorum

Fen sınavını hemen okumuş öğretmenimiz. 2 sınav kağıdı varmış. Birinden 100 diğerinden 98 almış. Ortalaması 99 olur herhalde sanırım galiba

Bu arada CuteMom cım, bilim merkezinde yeni listeler açıkladılar. Bu sefer ismi vardı kızımn. Bizim derslerimiz de cumartesi başlıyor. Astronomi ve Matematik. Bir de seçmeli derslerimiz var ama kızım özellikle Piyano ve Tiyatro istiyor. Bunun için mail yazdım. Umarım cevap alırım.

geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim..
Kızına başarılar tebrik ederim..

Geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun. Kuzuya da maşallah. Başarılar diliyorum

Çok buyuk gecmıs olsun canım , bısey var mı sızde veya aracınızda?
Allah beterınden korusunç

Sızın bızden kotuymus bızde en azından 1 'er gun bosluklar var. Ardarda sınav nasıl olurmus kı. Daha evvel bıldırdıler dımı bız ozellıkle anlasmıstık 10 gun mınımum once bıze haber verın demıstıkte. Sagolsun buna uydu ogretmenımız.

2 sınav bır arada mı oldular , neden kı ?

Bılım merkezıne katılmanızı ınan cok sevındım , harıka bır haber. Bızımde Fen lab. ve akıl oyunları.
Secmelıde onlıne sectım ben , resım ve robotık kodlama. Secme yaparken cuma gunu olmasına dıkkat ettım vallahı getır gotur olmasın dıye ozellıkle

Çok teşekkürler arkadaşlar. Çok sağolun.
Bizde birşey yok çok şükür. Araçta da biraz hasar var. Allah beterinden korusun tabi.
Evet böyle çok sıkışık oldu takvim biraz zordayız. Çocuk da sıkıldı çünkü her akşam aynı tempo. Çok yoruldum diyor.
fenden sınavları toplam 4 sayfaymış. 2 ayrı kağıt vermiş öğretmen. Neden böyle yaptı bilmiyorum açıkcası.
Matematik bugün yarın açıklanır. Sosyali bugün olacaklar. Bakalım neler olacak

sosyalde zorlamış biraz öğretmenimiz bizi. bizimki de bildiğini unutmuş :)) sağlık olsun diyelim.

sosyalde zorlamış biraz öğretmenimiz bizi. bizimki de bildiğini unutmuş :)) sağlık olsun diyelim.
Bu sene sankı sorularada soyle bısey var . Hangısı anlam bakımında farklı ve kelıme olarak bılmedıgımız seyler denk gelıyor sahsen. Bır ornek olarak bugun oglen kontrol ettıgım testı gostermek ıstıyorum

Eklentiler

• upload_2018-11-8_16-46-41.png
    761,1 KB · Görüntüleme: 35
Gelmiş geçmiş olsun canım bununla inşallah, bu aylarda boyle olurmus derler dıkkat etmek lazım .
Sınav sonuclarıda guzel olsun hepınızın kızlar.

canım karşıtla zıt aynı anlamlı, ek- kök farklı anlamlara sahip...
ikinci soruda sıkıntı evet hepsi uyuyor gibi farklı olan uymayan hangisi acaba onu bende bilemedim hepsi doğru gibi.. gözden kaçırdığım bişey var belki?

Günaydın
Haftanın son günü ve hayırlı cumalar

can09e Bende emın olmamakla beraber o soruda yanlıs cevap zaman vakıt saat oldugunu dusunuyorum bugun arastıracagım onun cevabını

Günaydın, Hayırlı cumalar.
Sınavı olan kuzulara başarılar, Allah zihin açıklığı versin.
Din sınavımız var bizim bugün.

günaydınlarr... bizimm büyükk günnnn Matematik sınavımız var.. bakalım ne yapacak...
din ile ing sınav tarihleri yok kızlar, din öğrt. yapıcam demiş ama ing.den ses yok..

Günaydın
Haftanın son günü ve hayırlı cumalar

can09e Bende emın olmamakla beraber o soruda yanlıs cevap zaman vakıt saat oldugunu dusunuyorum bugun arastıracagım onun cevabını
yanii ben de öyle düşünmüştüm fakat baktım saatin eş anlamında da zaman var..
evet neymiş bende merak ettim, biz yapamadık çocuklar napıcak :)

yanii ben de öyle düşünmüştüm fakat baktım saatin eş anlamında da zaman var..
evet neymiş bende merak ettim, biz yapamadık çocuklar napıcak :)
ben hepsıne baktım hepsıde bırbırının es anlamlısı
bır ogretmen arkadasıma mesaj attım bakalım ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…