bat bekliyoruz bakalım canım:)a dogru ya,
buarada bebek ıslerınden ne haber?
Gayet iyi aslında ama yüksek alıyorlar düşük puana tahammülleri yok. Bizim belli olmadı ama hepsi doğru diyor bakalımbizimki belli olmuş canım 74 müş.. inşallah morali bozulmamıştır.
Bizde olduk fendenÇalıştırın bebeleri :)
bu arada e okul yüklettim dün eşime ordan takip ediyoruz.. sizin bilginiz var mıydı?Gayet iyi aslında ama yüksek alıyorlar düşük puana tahammülleri yok. Bizim belli olmadı ama hepsi doğru diyor bakalım
E-devletten bakıyorum ama e-okul yüklemedim. Yükleyeyim. Akşam yaptıklarımın aynısıydı dedi sorular için. En yüksek 81 olduğuna göre zormuş sınav.bu arada e okul yüklettim dün eşime ordan takip ediyoruz.. sizin bilginiz var mıydı?
bizim şirketten bir arkadaşta varmış o önermişti bak burdan her şeyi görüyorsun diye..
ne sormuş hatırladığı var mı?
en yüksek alan 81 almış demek diyor genel olarak zordu...
Kronolojiyi yapamamış, biliyorsun halbuki dedim, evet ama unutmuşum dedi..
sesi iyi geliyordu, ama herkes orda zorlanmış dedi .olsun sıkma canını 74 de süper bir puan dedim.
bizim öğretmen farklı sordu demek ve zorladı anlaşılan:)E-devletten bakıyorum ama e-okul yüklemedim. Yükleyeyim. Akşam yaptıklarımın aynısıydı dedi sorular için. En yüksek 81 olduğuna göre zormuş sınav.
Fen 95 Türkçe 100 Sosyal 74 bizimkibızde de var e okul ama bılgı yok , malum daha denemeler yok ortada. yarın verıcem demıs sonuclarınızı hadı ınsallah
kızlar puan durumunuz nedır son olarak 3 ders bellı oldu galıba dımı
Fen 95 Türkçe 100 Sosyal 74 bizimki
Günaydın,
e okula not girmemiş öğretmenimiz.
Matematik:90 Fen:87 Türkçe:96 Sosyal:97
Teşekkürler canımgünaydınlarr
fatima canım çok güzel güzel sonuçlar tebrikler..
Görselden eve henüz hiç ödevimiz gelmedi, fenden de deney falan yapmadık ilerleyen zamanlarda gelir mi bilmiyorum.Görsel sanatlardan pulla bır bayrak yapımı vardı yemınle 2 haftada zor bıtırdık.
Fenden 57 ve 60 sayfadakı besın konusundakı seyler deneydı bır dunya bulasık cıkardık aksam . O gunun odevını sonrakı gune bırakmamak lazım bunu bır kez daha anladım.
Bu aksam kı hedefımız soyle,
dın sınavı yapacak 1 tane . Subhaneke ve beslemenın yazımına calısacak . Bu aksam dızısı var ızlesın cocukcağız
Teşekkürler canımKızlar ıkısınede kocaman masallah.
Allah zıhın acıklıgı versın hep.
Çok guzel notlarınız
Ay ne guzel ya , bır arkadasım var onlarada ne deney gelıyormus ne gorsel sanatlar. Bızım ogretmen cok bastırıyor galıbaGörselden eve henüz hiç ödevimiz gelmedi, fenden de deney falan yapmadık ilerleyen zamanlarda gelir mi bilmiyorum.
Biz bu akşam din kültürü sınavına çalışacağız,
Hangi diziyi izliyor Eğe paşa
kimisi aile katılımı istiyor kimisi sınıfta hallediyor işte.. valla gelmesinn yaa ancak yetişiyoruz zatenn.Ay ne guzel ya , bır arkadasım var onlarada ne deney gelıyormus ne gorsel sanatlar. Bızım ogretmen cok bastırıyor galıba
Ege persembe aksamları bizim aile izliyor
Aman gelmesin olana ancak yetişiyorum valla, Eve git yemek, derle topla, temizle, ödev yap bitiyorum zatenAy ne guzel ya , bır arkadasım var onlarada ne deney gelıyormus ne gorsel sanatlar. Bızım ogretmen cok bastırıyor galıba
Ege persembe aksamları bizim aile izliyor