evet demi haribucum.canım okurken tam onu düşünmüştümki se yazmışsın anasınıfını.Bencede çocuğu artık okula başlat ufaktan yaşı geldi artık,hem canı sıkılmaz bişeyler öğrenir hemde senin aklın kalmaz.
benim 2015 yılı girince 20 gün izinim açıldı sistemde.3 hafta bari olsa, biz de alırdık 1 hafta, güzel olurdu, ne yapalım, inşallah merhamet gelsin de patronların vicdanına, tam iznimiz çıksın.
benim oğlan hep tatil modunda sankimgünaydın cnm,herkeste aynı dert merak etme,ne zaman sorumluluklarını bilecekler merak ediyorum bende.Birazda sıkıldılar artık ve tatil moduna girdiler sanki
ben gidemem sanırımfırsat olsa da karne almaya gitsem ama izin alamam şu anda..
senin oğlanda çok mutlu olur artık..
bence kitap okuduğun zaman bilgisayar oyunu hakkın olur demelisin artık.o zaman ceza mı versen Fatmacım, ne yapsak? şu kitap okumayı bir sevse, aslında devamı gelir diye düşünüyom ama, vakti var demek ki.
evet canım ya beklicem demek ki..o zaman ceza mı versen Fatmacım, ne yapsak? şu kitap okumayı bir sevse, aslında devamı gelir diye düşünüyom ama, vakti var demek ki.
kim senden soğuyacak . oğlun mu .evet canım ya beklicem demek ki..
elimden geldiğinin fazlasıyla ilgilendiğimi düşünüyorum..
ya da sert olacağım ama benden soğumasınıda istemiyorum..
evet çalışmaya alışık değil ama alın teride olmadan para kazanılmaz.canım yaa. bunlar çalışmaya alışkın insanlar değil ki.
çok çok bi çocuk bakmışlar daha önce o da kısa bi süre. ev hanımı bu bayanlar. tembelliğe alışmışlar sanıyorum.
uğraşır mı hiç senin sıpanla.
ama seviyor bak benim ediz i . onu çok hissediyorum.
çok seviyor. kendi çocuğu gibi sankı.
dün güne gitmişler. ediz pastaları çörekleri götürmüş. hahahahahah
benim 2015 yılı girince 20 gün izinim açıldı sistemde.
8 gün de 2014 den kaldı.
etti mi sana 28 gün.
1,5 yılım bile olmadı memuriyette.
çok şükür rabbime . Allah ım nasip etti bana bu günleri.
28 gün.
kıskandırayım da fadimem kpss çalış da sen de memur ol..ondan yazdım
kim senden soğuyacak . oğlun mu .
çocuk annesinden asla soğumaz fatmacım.
bunu nasıl düşünürsün.
sen onun annesisin. ne yapsan ne etsen onun için olduğunu bilir. Allah ın ona verdiği bi şey bu.
sakın böyle düşünme.
annem bize her gün oklava sırasından geçerdi. çok feciydik biz de. dilimiz pabuç kadardı. ne çene ne çene. jandarma gibi kızlardık. . annemizden soğuduk mu.
onun tırnağına bi şey olsa biz korkardım yeminlen.
sakın haa
kim senden soğuyacak . oğlun mu .
bunu nasıl düşünürsün.
sen onun annesisin. ne yapsan ne etsen onun için olduğunu bilir. Allah ın ona verdiği bi şey bu.
sakın böyle düşünme.
annem bize her gün oklava sırasından geçerdi. çok feciydik biz de. dilimiz pabuç kadardı. ne çene ne çene. jandarma gibi kızlardık. . annemizden soğuduk mu.
sakın haa
ne varmış aklında.yaramı deşme kız, onca genç zeki insanlar varken, ben nasıl memur olayım bu yaştan sonra, herşeyi unuttum, kafamda bilgiler yok. böyle çok mu mutluyum sanıyırson, etme bana bu işkenceyi
deli fişekler sizi.
süper valla,güle güle kullan izinlerini canımbenim 2015 yılı girince 20 gün izinim açıldı sistemde.
8 gün de 2014 den kaldı.
etti mi sana 28 gün.
1,5 yılım bile olmadı memuriyette.
çok şükür rabbime . Allah ım nasip etti bana bu günleri.
28 gün.
kıskandırayım da fadimem kpss çalış da sen de memur ol..ondan yazdım
aynen ben küçücükken bile anneler hem döver hem sever diyordum hatırlıyorum :)kim senden soğuyacak . oğlun mu .
bunu nasıl düşünürsün.
sakın böyle düşünme.
sakın haa
cesaretim yok Dilekim, o kadar emek verip de başaramazsam, yazık olur, kesin kazanacağımı-yerleşeceğimi bilsem hiç durmam uğraşırım ama ümidim yok.ne varmış aklında.
ben de 36 yaşımda oldum ya memur.
isteyince her bir şey olur. bahane etme. içinden gelmeli yalnız. o zaman olur.
he ya deli fişektik haa..geçti gitti.
öyle şey mi olur. kesin kazanacağımı bilsem de neymiş . o zaman kızın haklı oluyor.cesaretim yok Dilekim, o kadar emek verip de başaramazsam, yazık olur, kesin kazanacağımı-yerleşeceğimi bilsem hiç durmam uğraşırım ama ümidim yok.
ben yiyorum yemeğimi.kızlar acıktım ben
1 saat var çıkmamıza
sen akşamları ne yiyorsun...ben yiyorum yemeğimi.
galeta .
peynir
kalamata yeşil zeytin 5-6 tane.
o kaadar
ahhhh Dilekim ahh, bu konu uzar gider, yani benim demek istediğim ben zaten 19 yıldır hem evli-hem de özel sektör çalışanı bir bayanım. Yorgunum yani, yılların yorgunluğu var, aslına bakarsan direk emekli olup, evde keyif sürmek isterdim bu saatten sonra, ama biliyorsun kocam işsiz sayılır. e çalışmasam olmuyor, çalışsam hiçbir hakkımız-hukukumuz yok, imreniyorum devlet koşullarına, ama gücüm yok, bilmem anlatabildim mi?öyle şey mi olur. kesin kazanacağımı bilsem de neymiş . o zaman kızın haklı oluyor.
hiç kızma büyük kızçene.
kimse kazanıp da atanacağını bilemez . elinden geleni bıkmadan usanmadan yaparsan kazanırsın.
mücadele şart .
ama istemiyorsan tabi ki seni kimse zorlayamaz yani.
işin de var.
benim senin gibi bir işim olsaydı . çocuklarıma da annem baksaydı. ben de kpss ye hazırlanmazdım asla. göze alamazdım
kız kaçta yiyorsunuz yemeği?kızlar acıktım ben
1 saat var çıkmamıza