canım Allah yardımcınız olsun, en kötü durum da budur sanırım, sürekli gergin bir ortamda çalışmak. inşallah biran önce eleman mı alacaklar, nasıl yapacaklarsa çözüm bulurlar da rahatlarsınız.bende çok sıkıldım bugün bitsede gitsek modundayım.Burda gergin havalar biraz,işler çok sürekli yeni projeler aldılar ama yeterli eleman yok o yüzdende bizim müdür çok stresli doğal olarak buda bize yansıyor.Cuma için yarım gün izin almaya tırsarak gittim yanına aslında senelik iznimden düşecek yarım gün ama ona rağmen korkuyoruz yani düşün artık nereye varacak bakalım sonumuz sürekli bir gerginlik.
günaydın canım..herkese günaydınlarr
bugün çok mutluyum kızlar, 66,9 kg. olmuşum, Allahım inşallah tez zamanda 60 ı da görürüm.
akşam yine fazla ödev yoktu, hayat bilgisi arkada kalan etkinlikleri bitirdi. Biraz da kitap okudu, erken yattı, önceki gün 22 de yatınca dün 20,30-21 arası yattı. öğretmeni son günde ders işleyeceğiz demiş.
büyük kız bugün gitmedi, fazla kimse gelmiyormuş, dediğine göre ders çalışacak, umarım çalışır. Ters çocuk işte, ne var vaktinde çalışsan da,şimdi tatil yapsan, offfffffff ne bileyim kızlar, inşallah biran önce aklını başına toplar.
ben de biraz kitap okudum, ben de 22 gibi yattım.
günaydın canım,günaydın canım..
gözün aydın hadi bakalım yavaş yavaş 60 da olur..
bizimde okuma metni ve soruları vardı..
birde önceki günden kalan problemlerimizi bitirdik..
tebrik ederim cnm,insana motive oluyor verilen kilolar daha çok dikkat edesi geliyor değilmi?Bizimde sadece hayat bilgisi vardı kitaptan son sayfalar.Bugün öğretmen sınıfta karlar ülkesini seyrettirecekmiş.Yarında ders yok zaten 10 da karneleri vericek.Bugün itibariyle tatile girdik yani.Büyük kızada ilham gelmiş son anda umarım devamı gelir belkide farkına varmıştır bazı şeylerin.herkese günaydınlarr
bugün çok mutluyum kızlar, 66,9 kg. olmuşum, Allahım inşallah tez zamanda 60 ı da görürüm.
akşam yine fazla ödev yoktu, hayat bilgisi arkada kalan etkinlikleri bitirdi. Biraz da kitap okudu, erken yattı, önceki gün 22 de yatınca dün 20,30-21 arası yattı. öğretmeni son günde ders işleyeceğiz demiş.
büyük kız bugün gitmedi, fazla kimse gelmiyormuş, dediğine göre ders çalışacak, umarım çalışır. Ters çocuk işte, ne var vaktinde çalışsan da,şimdi tatil yapsan, offfffffff ne bileyim kızlar, inşallah biran önce aklını başına toplar.
ben de biraz kitap okudum, ben de 22 gibi yattım.
günaydın cnm,güzel bir gün olsun hepimize :)günaydın canım..
gözün aydın hadi bakalım yavaş yavaş 60 da olur..
bizimde okuma metni ve soruları vardı..
birde önceki günden kalan problemlerimizi bitirdik..
bize yazı göndermiş akşam istediğiniz tatil kitabını alabilirsiniz diye tatilden sonra yaptıklarınızı bana getirin demiş hergün kitap okunacak ve çarpmalar ezberlenicek malum unutanlar vardı tekrardan ezberlenicek demişgünaydın canım,
inşallah görürüm, sende durumlar nasıl?
dün 15 tatil kitaplarımızı yeniden inceledim Fatmacım, 2 si farklı yayıneviymiş bizim, biri 15 tatil kitabı, biri de soru bankası. neyse öğretmen verdiği için, kızım eminim ki bitirecektir, benim soru bankasının yarısı duruyor daha da.
güzel bir 15 tatil geçiririz inşallah.
sağolasın canım, evet dikkat ediyorumya, çok keyifli oluyor zayıflarken kıyafetlerinin bol gelmesi.tebrik ederim cnm,insana motive oluyor verilen kilolar daha çok dikkat edesi geliyor değilmi?Bizimde sadece hayat bilgisi vardı kitaptan son sayfalar.Bugün öğretmen sınıfta karlar ülkesini seyrettirecekmiş.Yarında ders yok zaten 10 da karneleri vericek.Bugün itibariyle tatile girdik yani.Büyük kızada ilham gelmiş son anda umarım devamı gelir belkide farkına varmıştır bazı şeylerin.
ay o çarpmaları hiç sorma, iyi demiş, biz de unuttuk hepsini, hiç hatırlamıyo.bize yazı göndermiş akşam istediğiniz tatil kitabını alabilirsiniz diye tatilden sonra yaptıklarınızı bana getirin demiş hergün kitap okunacak ve çarpmalar ezberlenicek malum unutanlar vardı tekrardan ezberlenicek demiş
İnşallah cnm alırlarcanım Allah yardımcınız olsun, en kötü durum da budur sanırım, sürekli gergin bir ortamda çalışmak. inşallah biran önce eleman mı alacaklar, nasıl yapacaklarsa çözüm bulurlar da rahatlarsınız.
bende aynı hareketlere devam..ip atlar gibi yapmayı düşünüyorum birde basenler ve göbek için çok etkiliymiş..günaydın canım,
inşallah görürüm, sende durumlar nasıl?
dün 15 tatil kitaplarımızı yeniden inceledim Fatmacım, 2 si farklı yayıneviymiş bizim, biri 15 tatil kitabı, biri de soru bankası. neyse öğretmen verdiği için, kızım eminim ki bitirecektir, benim soru bankasının yarısı duruyor daha da.
güzel bir 15 tatil geçiririz inşallah.
amin canım inşallah..günaydın cnm,güzel bir gün olsun hepimize :)
cnm bunlar ergen şimdi atarları olacak zaman zaman yaşı gereği çok normal bunu eşine böyle izah etmeye çalış.Saygısızlık olmamalı tabi o konudada kızınla konuşman lazım zor yaşlar zor.Sende eşine uyup moralini bozma tabiki geçecek bu günlerde evlat yetiştiriyoruz hep umutlu olucaz:):)sağolasın canım, evet dikkat ediyorumya, çok keyifli oluyor zayıflarken kıyafetlerinin bol gelmesi.
ohhh siz iyiymişsiniz, bizim son gün bile ders yapcaz demiş öğretmeni.
inşallah canım farkına varsın artık değil mi?
babasıyla konuştuk sabah da, o kadar negatifti ki, 2 dakika içinde canımı sıktı.
ne çalışcak, tembel işte, akşama kadar yatar vs.vs.vs. hiçççç inancı yok, bir de çemkiriyorya kız şimdi ona da, ben babasıyım da, bana saygısızlık yapıyor, bizim zamanımızda öyle miydi?
varya sabah sabah tüm cinleri üstündeydi, oysaki ben umutluydum kızdan, inşallah düzelir diye. akşam 1 saat kadar internetten konuştu işte ders aldığı kızla, nasıl yapayım edeyim diye.
ah o çarpımlar ne zaman ezberlenecek bakalım..bize yazı göndermiş akşam istediğiniz tatil kitabını alabilirsiniz diye tatilden sonra yaptıklarınızı bana getirin demiş hergün kitap okunacak ve çarpmalar ezberlenicek malum unutanlar vardı tekrardan ezberlenicek demiş
geçmiş olsun cnm,insan parmağını bile kıpırdatmadan yatmak ister tabi böyle bir durumda ilaçlarda uyku yapar,böyle durumlarda hiç değlise yarım günden sonra izin alsan vermezlermi?erken giderdin evineamin canım inşallah..
bende grip oldum dünden beri..ilaçlarımı alıyorum..şöyle koltuğa uzansam battaniyenin altına tv izlesem.
evet ip atlamak çok faydalı canım.bende aynı hareketlere devam..ip atlar gibi yapmayı düşünüyorum birde basenler ve göbek için çok etkiliymiş..
tatil kitabı ve türkçe matematik kitabı farklı yayınevinin bizimde..
bakalım 15 günde nasıl bitecek o kitaplar..
başlarında olsak biterde hayırlısı bakalım..
bugünde 5 tl verdik...tiyatro varmış.
geçmiş olsun, ıhlamur iç, limonlu faydası olur.amin canım inşallah..
bende grip oldum dünden beri..ilaçlarımı alıyorum..şöyle koltuğa uzansam battaniyenin altına tv izlesem.
evet canım haklısın, ahhh ah o orta yolu bulmak için zaten ne uğraşıyom bir bilsen, ona ayrı anlat- buna ayrı anlat.cnm bunlar ergen şimdi atarları olacak zaman zaman yaşı gereği çok normal bunu eşine böyle izah etmeye çalış.Saygısızlık olmamalı tabi o konudada kızınla konuşman lazım zor yaşlar zor.Sende eşine uyup moralini bozma tabiki geçecek bu günlerde evlat yetiştiriyoruz hep umutlu olucaz:):)
senin kız duydumu babasının söylediklerini..sağolasın canım, evet dikkat ediyorumya, çok keyifli oluyor zayıflarken kıyafetlerinin bol gelmesi.
ohhh siz iyiymişsiniz, bizim son gün bile ders yapcaz demiş öğretmeni.
inşallah canım farkına varsın artık değil mi?
babasıyla konuştuk sabah da, o kadar negatifti ki, 2 dakika içinde canımı sıktı.
ne çalışcak, tembel işte, akşama kadar yatar vs.vs.vs. hiçççç inancı yok, bir de çemkiriyorya kız şimdi ona da, ben babasıyım da, bana saygısızlık yapıyor, bizim zamanımızda öyle miydi?
varya sabah sabah tüm cinleri üstündeydi, oysaki ben umutluydum kızdan, inşallah düzelir diye. akşam 1 saat kadar internetten konuştu işte ders aldığı kızla, nasıl yapayım edeyim diye.
izin istesem hayır demezde işler çok..geçmiş olsun cnm,insan parmağını bile kıpırdatmadan yatmak ister tabi böyle bir durumda ilaçlarda uyku yapar,böyle durumlarda hiç değlise yarım günden sonra izin alsan vermezlermi?erken giderdin evine
dünden beri sağolsun çaycılarımız iyi baktılar bana..evet ip atlamak çok faydalı canım.
hımmm demek ki aynı canım kitaplar. biter inşallah canım, akşamları takip etcez artık ne yapalım.
iyi olmuş tiyatro da, tam tatil zamanı.
geçmiş olsun, ıhlamur iç, limonlu faydası olur.
evet canım haklısın, ahhh ah o orta yolu bulmak için zaten ne uğraşıyom bir bilsen, ona ayrı anlat- buna ayrı anlat.
inşallah artık atlatır şu ergen triplerini de, akıllı-uslu-sorumluluğunu bilen bir çocuk olur canım yaa, inanki o kadar çok yoruldum ki, düşünmekten-üzülmekten, umarım toparlar. az çok geçen yıldan beri siz de biliyorsunuz, neler yaşadığımı.
inşallah ufaklarla yaşamayız bu kadar problem.
yok canım, bugün evde kaldı, biz işe gelirken arabada konuştuk.senin kız duydumu babasının söylediklerini..