İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

noldu canım hayırdır.niye gelmiceksin..

sen de iyi bak canım, neden yoksun ki?

yazdım ya kızlar . yazmadım mı
önümüzdeki dönem için haftalık ders programını ve yeni ders listesini açmam lazım.
giden arkadaş yapıyordu . her eğitime o gidiyordu
ama o gidince onun işlerini de ben yapıyorum
bu konuda eğitim var yarın rektörlükte
eğer bu hafta sonnuna kadar dersleri açıp . yeni ders kayıtlarını yaparsam bitiririrsem sömesrt de izin alabilirim.
yoksa alamam.
çünkü 6 şubatta çocuklar derse gelecekler.
bunları sisteme işlemem lazım.

tamam canım..sana kolay gelsin..
kendine çok iyi bak...

yazdın da başka bir yerde olacağını anlamamıştım canım, iyi eğitimler sana. inşallah çabucak açıp, izne çıkarsın o zaman. kolay gelsin sana.

günaydın kızlarrr,
dün sadece kitaptan yapılacaklar vardı, onu yaptı, biraz da kitap okudu. tatil kitaplarımız gelmiş, 2 kitap biri test kitabı, biri de eğlence bulmaca kitabı. Fen bilgisi yok yalnız dikkatimi çekti, neyse artık, olanları yapsın da yeter. 15 tatili boş geçirmesin değil mi?
trambolini açtık, başladık kullanmaya. ilk başta fazla yapmamak gerekirmişya, 1 er dakikalık setler halinde yaptırdım, sanırım 5 kez yaptı. sabah da 1-2 kere yaptı. tabii bu arada ben de yaptım, o 1 dakika bile insanı felaket yoruyor yalnız, bacakları ağrıyor insanın, inşallah faydasını görürüz.
lahanam var demiştim, akşam onu sardım, sadece pişirmesi kaldı, dünden çorbam da var, akşama yemeğim tamamdır kızlar.

günaydın canım..
bizimki gibi tatil kitaplarınız.
siz bitirirsiniz kitapları ama biz bitiremeyiz sanırım..
o kadar dil dökmeme rağmen gündüz bişi yapmamış..zaten ödev de azmış.. deftere toplama işlemi yazdırmış öğretmen 10 tane sadece bu yani..neden yapılmıyor anlayamıyorum..
nasıl zevkli mi trambolin.

AH canım aynı dert bende de var, işte gündüz o ödevler illa ki yapılmıyor. başında durulacak ödev yapılırken. umarım yaparlar.
zevkli canım, tabii ki mesela ip atlamayı sordunya, ip atlama belki 10-20 yaptın mı kesilirsin ama bunda yaylandırdığı için 1 dakikada saymadım ama en az 50 kere falan zıplanıyordur sanırım. Yavaş yavaş arttıracağım, birden yüklenirsem zarar olur belki, burdan biri de çocuk öldü yazmış da, o yüzden kademeli olarak arttıracağım. inşallah kızıma faydası olsun da, garibim.
geçen gün ne diyo biliyor musun, bir tane zayıfken giydiği elbisesi vardı, onu gördü, anne ben onu çok seviyodum, hem o zaman zayıftım diyor. içten içe üzülüyor demek ki, bir de pazara falan gittiğimizde bayramlarda çıkıyorya cici cici elbiseler, ben de onlar sana olmaz, zayıfla da alalım demiştim, demek ki içten içe üzülmüş yani, bunu anladım.

Allah korusun dikkatli olun...
canım benim ya üzülüyordur mutlaka..inşallah kilo verirde istediklerini giyer kuzum benim.

merhaba kızlar
geldim eğitimden
yemeğimi yedim
bulgurlu kabar yemeği ama bulguru ve kabağı eşit miktarda
limon sıktım içine
sabah 1 yumurta yedim. 2 galeta yiyebildim. 1 küçük kare çikolata attım ağzıma. bu kadar

işlerime koyulmam lazım.
amirim ile konuştum.
sadece önümüzdeki hafta için izin verebilirim dedi.
tamam artık dedim .aama işlerimi halletmem şart öncçe.
ödevler türkçe . matematik . hayat bilgisi vs . vardı .
babası kontrol etti
ben ediz ile ilgilendim
eşime kızdım.
sigara içiyor diye. az az tartışırken küçük bi tokat attım.
bulaşmak değil mi benim ki.
o da öyle çok bozuldu ki. anlatamam

hoşgeldin canım,
ayy çok sevindim kız, keşke biz de alabilsek ne güzel 1 hafta da çok iyi.
sigarayı evde mi içiyor canım, benimki de çok içer ama balkonda.
ilahi kız adama tokat mı attın, iyi bari seslenmiyor, benimkinin damarı bir tutarsa, hiç bulaşmayım dersin

canım sağol.
evet az işlerim bitti.
biraz yoğun olacak önümüzdeki 2 gün
ama hatasız yapmam lazım.
işler karışık.
önümüzdeki dönemin derslerini ve hocalarını sisteme tanımlıyorum. hata affetmez
evet canım ya.
ama benimle uğraşmaz ki kocam.
ben çok iyiyimdir. idare ederim ama bi konuda hiç sabrım yok. böyle afraya tafraya hiç gelemem. o da beni biliyor.
aslında ben bulaşmak için yapmıştım.
kızdırmak istemiştim. ama şakasına.
o da çok ciddiye aldı. insan sevdiğini yerden yere vurur kocacım , dedim.
sonuçta küstü .
sabah aradı . doktora gitcem diye.
niye noldu dedim . şaşırdım. çenem ağrıyor diyor.
ben anlamadım tabi en başta.
hayırdır noldu dedim.
sonra benim tokat aklıma geldi.
güldüm tabi. o da şakaya vurdu.

kocam balkonda içiyor canım .evde kıyameti koparırım . ama o da içmez zaten evde
benim derdim şimdi kokuları çok aşırı alıyorum ya.
sakal da bıraktı.
sakallarına bulaşıyor sigara kokusu. geliyor yanıma.
ben de kaçıyorum. kızıyor . kaç sen kaç diyor. kocandan kaç.
ya diyorum ondan değil. sigarayı bırak o zaman kaçmayayım. uzuyor gidiyor böyle.

hımmm anladım canım, o zaman tabii ki sen haklısın anlayışlı olması lazım. iyi bari şakaya vurdurup uzatmıyonuz olayı.

günaydın kızlarr,
akşam 1 sayfa ingilizce sıfatlarla ilgili ödevi varıd(büyük-küçük, hızlı-yavaş) gibi onları kitaptan üzerine yazıp kesip defterine yapıştırdı. Bir de hayat bilgisinden üzerine yapılcak vardı alelacele onu yaptı. Yemeğimizi yiyip, dayımlara çay içmeye gittik, annemler de geldi. güzel bir akşamdı, uzun zamandır gitmiyorduk, iyi geldi.

canım ne iyi etmişsiniz .
günaydın bu arada
tartıldın mı bu günlerde. eksilerde misin hala
bizim ödev azdı
türkçede karşılaştırma cümlelerini buldu.
matematik de para hesapları vardı
10 tane 25 kuruş ve 20 tane 50 kuruş kaç lira eder.
50 tane 50 kuruş , 40 tane 25 kuruş ve 7 tane 1 lira toplamı kaç lira eder.
vs
20 tane falan böyle soru vardı.
bir de kitap okudu.
şirin ve levent serisi bittiği için başka kitap almış.
avcı kuş mu ne.
45 sayfaydı ama hiç resim yoktu.
yatmadan okudu bitirdi.
ediz akşam 22.30 da uyudu.
sinir etti beni
akşam üstü yarım saat uyukluyormuş bakıcıda. eve gelince yatmıyor tabi . 2 gündür uyuz etti sıpa
bugün uyutma dedim.
tv karşısında çizgi film izlerken uyuyakalıyor dedi.
oyalayın biraz dedim.
hikaye falan okuma işi de yalan oldu.
sordum dün. okumuyoruz artık dedi.
ediz küçük değil birşeyler yapması lazım. tüm günü tembellikle geçiyor çocuğun.
bilemiyorum. bakalım bugün okurlar mı.
bakıcım da hamile ya . yatıyorum sana gelince öğlene kadar . uzanıyorum . bi gözümle de çocukları kolluyorum diyor.
gözümü açamıyorum diyor. söylüyor ki başkasından duymayayım.
önceki bakıcım da hamileydi. gözünü açamıyordu. şimdi bu da.
700 tl veriyoruz amma ortada bi aksiyon yok.
emir in okulunun ana sınıfıyla konuşsam diyorum .
yarım gün gitse diyorum ediz de .
uyum sağlar mı acaba ediz .
yani tembel teneke oldu iyice.

canım oğluşa maşallah yine okumalar yapılmış, ödevler yapılmış. biz henüz geçmedik paralara.
bu bakıcılardan da hiç şansın olmayacak mı arkadaşım yaaa, olabilir aslında ama kim götürüp getirecek okula. hamile diyorsunya kadın, doğum yapınca ne olacak?

Dilek en son 200 gr. daha vermişim, bu sabah 67,200 gr. çıktım, inşallah 66 yı görürüm cumaya kadar.

canım zaten okula götürmüyor ya emir i.
bi şekilde götürmek zorunda kalacak o zaman .
ya da başka bi bakıcı bulacağım.
komşular arasından .
bilemiyorum .
evet her bulduğum bakıcı hamile şu aralar.
zaten yaz tatiline kadar bakacak.
haziranda okullar kapanınca emir ve ediz i babaannesine götürmeyi düşünüyorum
bırakır geliriz.
1 ay sonra da ben doğum iznine ayrılırım. nasip olursa tabi fadimecim.
o zaman da almaya giderim eşimle yine.
zaten doğumdan sonra 6 ay evdeyim . nasip olursa
sonraki 6 ay da yarım gün çalışma izni geldi memurlara. ama tam maaş alacaklarmış. paket açıklandı geçenlerde.
plan bu şekilde ama nasıl olur. sonuç ne olur tabi bilemiyoruz ki.
yani işler karışırsa olurunu bulacağız mecbur. su akar yolunu bulur fadimem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…