İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ahhhh Dilekim ahh, bu konu uzar gider, yani denim demek istediğim ben zaten 19 yıldır hem evli-hem de özel sektör çalışanı bir bayanım. Yorgunum yani, yılların yorgunluğu var, aslına bakarsan direk emekli olup, evde keyif sürmek isterdim bu saatten sonra, ama biliyorsun kocam işsiz sayılır. e çalışmasam olmuyor, çalışsam hiçbir hakkımız-hukukumuz yok, imreniyorum devlet koşullarına, ama gücüm yok, bilmem anlatabildim mi?
hepimizin hayali dimi yılı doldurunca evde olmak..

bende lahana sarması ve az da çorba var. bir de işyerinden biraz piyaz götürüyorum. Yeter Allah bereket versin.
Barbunyayı da severim, afiyet olsun, ne zamandır yemedik bak.
sağol canım sizede afiyet olsun..
yazdan domatesle sarartıp koymuştum buzluğa onu pişirdim..

kızlar napıyonuz..
bende çok sıkıldım bugün bitsede gitsek modundayım.Burda gergin havalar biraz,işler çok sürekli yeni projeler aldılar ama yeterli eleman yok o yüzdende bizim müdür çok stresli doğal olarak buda bize yansıyor.Cuma için yarım gün izin almaya tırsarak gittim yanına aslında senelik iznimden düşecek yarım gün ama ona rağmen korkuyoruz yani düşün artık nereye varacak bakalım sonumuz sürekli bir gerginlik.

X