yine yemek yok canım, neyse bakalım afiyet olsun.ben yiyorum yemeğimi.
galeta .
peynir
kalamata yeşil zeytin 5-6 tane.
o kaadar
hepimizin hayali dimi yılı doldurunca evde olmak..ahhhh Dilekim ahh, bu konu uzar gider, yani denim demek istediğim ben zaten 19 yıldır hem evli-hem de özel sektör çalışanı bir bayanım. Yorgunum yani, yılların yorgunluğu var, aslına bakarsan direk emekli olup, evde keyif sürmek isterdim bu saatten sonra, ama biliyorsun kocam işsiz sayılır. e çalışmasam olmuyor, çalışsam hiçbir hakkımız-hukukumuz yok, imreniyorum devlet koşullarına, ama gücüm yok, bilmem anlatabildim mi?
13:30 gibi çıkıyoruz..kız kaçta yiyorsunuz yemeği?
ben yedim, köfte-piyaz-biber kızartması 3 tane.
afiyet olsun kızlarrr
aahhh ah o günleri görür müyüz dersin Fatmacım, iş işten geçmeden, az çok gücümüz kuvvetimiz yerindeyken biz de accık keyif çatar mıyız?hepimizin hayali dimi yılı doldurunca evde olmak..
çok geç ama yaaaa. biz 12 de yiyoruz, 1,30 da neymiş, bari 12,30 olaydı.13:30 gibi çıkıyoruz..
inşallah Allah o günleri bize gösterir..aahhh ah o günleri görür müyüz dersin Fatmacım, iş işten geçmeden, az çok gücümüz kuvvetimiz yerindeyken biz de accık keyif çatar mıyız?
evde yemek var da ben yiyemiyorum daha .yine yemek yok canım, neyse bakalım afiyet olsun.
yemekhane anca boşalıyor zaten..çok geç ama yaaaa. biz 12 de yiyoruz, 1,30 da neymiş, bari 12,30 olaydı.
çok geçmiş canım yaaa13:30 gibi çıkıyoruz..
inşallah bir an önce yersin..evde yemek var da ben yiyemiyorum daha .
du bakalım ne kadar gider.
yemekleri yiyebileceğim günler de gelir inşallah
inşallah canım.evde yemek var da ben yiyemiyorum daha .
du bakalım ne kadar gider.
yemekleri yiyebileceğim günler de gelir inşallah
ayyy hiç sorma kdv bitirmeye çalışıyom, evraklar önümde yığılı, onlar bana ben onlara bakışıyoz.kızlar napıyonuz..
sıkıldım bende..ayyy hiç sorma kdv bitirmeye çalışıyom, evraklar önümde yığılı, onlar bana ben onlara bakışıyoz.
bende lahana sarması ve az da çorba var. bir de işyerinden biraz piyaz götürüyorum. Yeter Allah bereket versin.sıkıldım bende..
akşam ne yemeği yaptın..
ben barbunya yaptım.
sağol canım sizede afiyet olsun..bende lahana sarması ve az da çorba var. bir de işyerinden biraz piyaz götürüyorum. Yeter Allah bereket versin.
Barbunyayı da severim, afiyet olsun, ne zamandır yemedik bak.
bende yapmıştım haftasonu,hatta bugün işede getirdim ve bitti.Üstelik buzluğumdakide bitti çok üzgünüm o yüzdensıkıldım bende..
akşam ne yemeği yaptın..
ben barbunya yaptım.
bende çok sıkıldım bugün bitsede gitsek modundayım.Burda gergin havalar biraz,işler çok sürekli yeni projeler aldılar ama yeterli eleman yok o yüzdende bizim müdür çok stresli doğal olarak buda bize yansıyor.Cuma için yarım gün izin almaya tırsarak gittim yanına aslında senelik iznimden düşecek yarım gün ama ona rağmen korkuyoruz yani düşün artık nereye varacak bakalım sonumuz sürekli bir gerginlik.kızlar napıyonuz..