slm arkadaşım benim oğlum 3 sınıfa geçti yaz tatilinde hiç ders çalıştıramiyorum bu konuyla ilgili konuda açtım ama kimseden ne yapmam konusunda bir fikir alamadım burdan tekrar soruyorum siz yaz tatilini nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar ne olur 2 sınıf gibi zorlu bir yıl geçirmek istemiyorum bana bir fikir kızlar siz ne yasiyorsunz
Aynen dediğin gibi 15 gün kala sıkı bir şekilde çalıştırıcam canım inşallah kolay bir sene olur hepimiz için 2 sınıflar içinse bakıcam yardımcı olacağım bir konu olursa seve seve yardımcı olurum hoşçakalın
Merhaba canım inşallah yavrularımiz için sorunsuz bir yıl geçer.Bu yil 2 sınıfa göre daha kolay geçecek gibi geliyor çünkü geçen yıldan gördükleri konuların devamını görecekler yabancı kalmamış olacaklar en azından diye düşünüyorum siz yaz tatilini nasıl değerlendirdiniz
merhaba bayanlr
hala istanbuldayız ama oğlum 3. sınıfa izmirde başlayacak
biran önce gidip naklini aldırmamız lazım bilşiyorum
ama çok endişeliyim acaba adaptasyonda sorun yaşarmı
yeni bir çevre yeni öğretmen ve yeni arkadaşlar
oda bizim gibi sudan çıkmış balığa dönecek sanırım
inşallah sorunsuz atlatırız
çok başarılı bir çocuk ödevlerini bile kendisi yapar takıldığı yerde bana sorar inşallah başarısını etkilemez kuzumun
merhaba mavi önlükler tamamen tarihe karıştı bu sene galiba.bizim okul direniyo ama hala mecbur tutmamış yeni formaları
ya mavi önlük kalktımi tamamiyle benim haberim yok yarın ne yapıcam ben bizim okula da gitmedim of ya
Terlik canım 2. sınıfta sözlük (türk dil kurumu)atasözleri ve yazım klavuzu isteniyor...Bize bu senede öğretmeni liste yolladı.Sayın veli diye başlayan çocuğumuza okulda lazım olan araç -gereç listesi
...Listeler farklı olabilir ama gereçler aynıdır diyebilirim...
Sanırım her öğretmen, veliye bildiriyor lazım olan araç gereçleri...
Benim en çok hoşuma giden uygulama ertesi günün ödevini tarhle birlikte ,küçük bir deftere not edilmesi...Kızım karıştırsa bile ben takip edebiliyorum...Birde pergel takımı almıştım 4. sınfa kadar ihtiyaçları yokmuş...yerimseniben şimdilik bukadar aklıma gelen olur ise paylaşırım...
öpüyoruma.s.