3,2,1 ne kız? çabuk anlatın bakem?evet canım ondan yaptım, hımm bu pratik bilgiyide akılda tutmalı...
3,2,1 ne kız? çabuk anlatın bakem?
bu arada acıktım kızlarr,
burdan bir diyet grubuna katıldım, sıkı kuralları var, bakalım inşallah faydasını görürüm.
kim korkar kilolardan diye bir sayfa.
hadi fadimem göreyim seni. en çok sen kilo vereceksin3,2,1 ne kız? çabuk anlatın bakem?
bu arada acıktım kızlarr,
burdan bir diyet grubuna katıldım, sıkı kuralları var, bakalım inşallah faydasını görürüm.
kim korkar kilolardan diye bir sayfa.
olur bazen karışıklık...kafamızda kırk tane tilki dolaşıyor çünkü..evet . haftaya mı . karıştı iyice k afam fatmacım.
çok güzele benziyor fadimem. bizimkiler kek hastası . bunu da severler eminimo daha iyi aslında, ödev olarak görür, yaptırması kolay olur.
hiç sorma canım yaa, ben de yarım günüm mutfakta geçti, kahvaltıydı, öğlen yemeğiydi, bugünün yemeğiydi derken. sonrasında 4 makina çamaşır katladım, ufaklığı yıkadım. akşam olduğunda pestilim çıkmıştı resmen.
ben de cumartesi günü kek ile kurabiye arası bi tarif yaptım, rumma.org sitesinden, güzeldi, eşim 5 er 5 er yedi, o derece yani.
http://www.rumma.org/yemekler/kurabiyeler/kasik-pastasi-mus-pastasi.html/
tarifi burda, çok güzel de kabardı. tavsiye ederim yani.
tavsiye ederim canım, gayet güzeldi, eşim bile normalde keki o kadar çok yemezdi, resmen yarım tepsisini o bitirdi, hem de bereketli oluyor. kalabalık misafirde yapılabilir bir de, 5 bardak un koyuyorsun çünkü, haliyle büyük bir tepsi oluyor.çok güzele benziyor fadimem. bizimkiler kek hastası . bunu da severler eminim
evet canım çok güzel tarifleri var o bayanın.ya fadimem bu senin verdiğin sitede ne güzel tarifler var öyleeeee
bakalım canım, ama eve alınan aletler genelde alındığı zaman 1-2 yapılıp sonra bir kenara atılıyor.kızlar bim in sitesinde karın egzersiz aleti var 17.5 tl.. indirimde olacak bu hafta..
nasıl bişi bu nasıl kullanılıyor ki ..
mekiği 10 tane yapabiliyorum.evet canım çok güzel tarifleri var o bayanın.
bakalım canım, ama eve alınan aletler genelde alındığı zaman 1-2 yapılıp sonra bir kenara atılıyor.
ne olduğu hiç belli bile değil Fatmacım bunun, en iyisi evde kendin mekik çek. garantili yöntem.
haklısın o konuda, ben de çok yapamam ama, baktım googlede, hiç ona benzer bir alet görmedim, nasıl çalıştığını gösteren bir foto olsaydı, yaparım diyorsan bak cuma günü, çok da bir para değil sonuçta, alınabilir.mekiği 10 tane yapabiliyorum.
http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=103793haklısın o konuda, ben de çok yapamam ama, baktım googlede, hiç ona benzer bir alet görmedim, nasıl çalıştığını gösteren bir foto olsaydı, yaparım diyorsan bak cuma günü, çok da bir para değil sonuçta, alınabilir.
kız ben oğlanın 2 arabasını alıp yapsam da olur demiburda da videosu var.
ha hay hiç güleceğim yoktu, dene bakalım nasıl olacak?kız ben oğlanın 2 arabasını alıp yapsam da olur demi
ha hay hiç güleceğim yoktu, dene bakalım nasıl olacak?