İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın canım, okumalar devam, bizde öyleyiz maşallah diyeyim öncelikle de, her gün alışkanlık haline geldi az da olsa okuyoruz illa ki...

Günaydın canım maşallah epey çalışmış kızın ve tabi sende, evde kalınca iş bitmiyor doğru diyorsun kör bir döngü gibi yapıyorsun yine aynı, yapıyorsun hoop yine aynı.

Bizde de sadece hayat bilgisinden ödevler vardı ama bu hafta İngilizce öğretmeni sınav yapıcam demiş. Akşamları ona çalışırız. Dün dışarda gezerken nazar boncuklu stiker aldı benim oğlan öğretmene verecekmiş :))) Bitmiş olabilir belki diyor...Maşallah oğlana iyi soru çözmüş dilek. Börek de yapmışsın afiyet olsun.

Benimde yemeklerim var hafta sonundan kalan bugün yemek yapmam...
bizimde geçen hafta hep tatil olunca okuma hep okuma yaptırdım.

ingilizceden bizimkiler de olmadılar, bu hafta belki olurlar.
nazar boncuklu stickerı öğretmen mi istemiş, güzel bir uygulama, geçen yıl bizim öğretmen de yapıyordu öyle şeyler, çok hoşuna gidiyordu benim kızın, bu yılkinde hiç hareket yok.
bizim öğretmen de kart veriyor. toplamda 300 kartı olana küçük hediyeler var dönem sonu.
geçen yıl öyle yapmıştı. bu yıl da biriktiriyorlar.
bizim de santranç öğretmeni 10 tl istemişti. başarılı olanlara hediye alacakmış.

tamam canım bak bakalım. sıcak sıcak kahvaltıda yedik biz
harika görünüyor ellerine sağlık..
ben bu hafta sadece mozaik pasta yaptım hazır pudingden.
bugün beslenmeye koydum 2 dilim.. birde buzluktan 1 tane poğaça çıkarmıştım akşamdan onu koydum.

bize geçen yıl bol soru çözün demişti öğretmenimiz . bu yıl da öyle der sanırım
ama bi markette yaz tatili kitabı bulmuştum. 4. sınıfa geçenler için . almıştım . 3 liraya düşmüştü.
tatil kitabı hazır.
3 liraya iyi denk getirmişsin.
sanırım bizim öğretmen de bişey vermez gibime geliyor, kendim alıp yaptırmayı düşünüyom ben de. hem tatil kitabı almamız için test kitabını bitirmemiz lazım diyerek kalan testleri yaptırabilirim sıpaya.
bişey almaya, para harcamaya bayılır da kendisi:KK53::KK53: yeter ki duysun.
ay dün de ne oldu, aklıma gelmişken, hulahop varya ondan aldık, işte onu çevirirsen zayıflarsın dedim, bi heves aldık.
akşam habire uğraşıp duruyor, ben de dedim ki onu tam çevir sana pasta alıcam, hey Allahım başka bişey de ama değil mi, ağzımdan çıkmış bulundu, bu bir gaza geldi, uğraşıyo uğraşıyo, oldu mu bak, say deyip duruyo, neyse hevesi kaçmasın dedik oldu dedim. şimdi akşam yatıyorya yatağa, bir sevinçle, anne pastayı unutmazsın değil mi? Allah tan 1 dilim dedim, yoksa koca bir pastayı kim yiyecek şimdi, hazır diyetteyken, artık 2 dilim alcam, birer dilim yesinler.

bizim öğretmen de kart veriyor. toplamda 300 kartı olana küçük hediyeler var dönem sonu.
geçen yıl öyle yapmıştı. bu yıl da biriktiriyorlar.
bizim de santranç öğretmeni 10 tl istemişti. başarılı olanlara hediye alacakmış.
geçen yıl bizim öğretmen de polikart vardı, polisler vermiş, trafik kurallarının olduğu kartlar, 10 tane kart olunca, yaka kartı şeklinde iğnelisi vardı onu veriyordu, onu bile severek alıyordu, motive oluyorlardı yani.
sizin ki ne kartı veriyor?

bugün beslenmeye koydum 2 dilim.. birde buzluktan 1 tane poğaça çıkarmıştım akşamdan onu koydum.
buzluktan poğaça dedin de, patatesli poğaça kötü olur mu buzlukta, geçen ben de koymuştum, beslenmesine gönderdim, yarısını yememiş tadı değişmiş dedi, babası da ordan atladı yine her zaman olduğu gibi buzlukta poğaça mı olur, yenmez o diye:KK62::KK62::KK62::KK62:
otur sen yap da hergün taze taze gönder diyeceksin:KK62::KK62::KK62:illa bir yorum yapacak.:KK11:

anladım canım, illa ki sen ilgileniyorsun sonuçta, ben kopan test kitabından almadım sanırım hatayı orda yaptım, kitap açmaya üşeniyor, 2.dönem yaprak test olarak alacağım.
15 tatil kitabı alıcak mısınız kızlarr?
bizim sınıfça aynı olacak sanırım 10 tl istemişler.
geçen hafta sormaya fırsat olmadı tatilden.
bugün öğretmenle konuştum ama hiç aklıma gelmedi tatil kitabı.

ellerine sağlık. bak kakaolu kek de y aptım dün. yazmamışım. kız ben manyak gibi çalışmışım haftasonu o_Oo_O

buzluktan poğaça dedin de, patatesli poğaça kötü olur mu buzlukta, geçen ben de koymuştum, beslenmesine gönderdim, yarısını yememiş tadı değişmiş dedi, babası da ordan atladı yine her zaman olduğu gibi buzlukta poğaça mı olur, yenmez o diye:KK62::KK62::KK62::KK62:
otur sen yap da hergün taze taze gönder diyeceksin:KK62::KK62::KK62:illa bir yorum yapacak.:KK11:
patatesli poğaça hiç koymadım ama bozulmaz herhalde ya.
akşamdan çıkardım sabah ısıttım aynı yeni pişmiş gibi..
buzlukta birde elmalı kurabiyem var.akşam kızımın canı istemiş çıkardık 1 tane peçeteye sarıp kaloriferin üstüne koyduk sonra yedi.

test kitabından 10 sayfa koparıyorum canım
2 sayfa sabahtan çözdürüyorum.
2 sayfa ipad öncesi çözdürüyorum.
2 sayfa dışarı çıkmadan önce.
2 sayfa da gel diyorum sen cevabı söyle ben işaretleyeyim. hoşuna gidiyor o şekilde. bi kerede yapmıyor
okul yok diyorum gideydin okula 6 saat ders yapardın. şükret bu sorulara da otur yap diyorum

Hımm benim sıpada bayılır hadi ben okuyayım sen cevapı söyle işaretleyeyim diyince daha çabuk oluyor çünkü :))))

ingilizceden bizimkiler de olmadılar, bu hafta belki olurlar.
nazar boncuklu stickerı öğretmen mi istemiş, güzel bir uygulama, geçen yıl bizim öğretmen de yapıyordu öyle şeyler, çok hoşuna gidiyordu benim kızın, bu yılkinde hiç hareket yok.

Öğretmen doğum günü olana veriyormuş benimkinin de doğum günü yaklaşıyorya ya bittiyse diyor :)))))

canım öğretmeni de düşünmüş kuzum.
ingilizce deyince ingilizce soru bankası almıştım . cd li . ondan da 4 safya yaptık birlikte.
cd li olanları hiç beğenmemiştim ama şiddetle tavsiye ederim. dinleyerek yapması güzel.
poğaça yaptın mı

Bizde ingizlicede online sorular çözdük hoşuna gidiyor çok birde ben sanırım okulistik yada morpa aboneliği alacağım çok istiyuor ve bu şekilde çalışmak hoşuna gidiyor.

bizimde geçen hafta hep tatil olunca okuma hep okuma yaptırdım.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bizimki geçen yıl aldırmıştı her güne bir dergi şeklindeydi sanırım bakalım bu yılda olacak mı?

yani bozulmaz ki canım. donuyor ya.
ama benim kocam balıkları poşetler koyar buzluga. katlar bi tek poşeti. bağlamaz . o koku her ürünü sarar.

hımm yazmayı unutmuşum Dilekcim evet yaptık poğaçayı çokda güzel oldu iç malzemesi olarak patates koyduk güzeldi...

hımm yazmayı unutmuşum Dilekcim evet yaptık poğaçayı çokda güzel oldu iç malzemesi olarak patates koyduk güzeldi...
3,2,1 mi yaptın.
güzel oluyor . bir de poğaça ve tuzlu kurabiyelerine sirke koyarsan 1 çorba kaşığı daha uzun ömürlü olur. tazeliğini korur

3,2,1 mi yaptın.
güzel oluyor . bir de poğaça ve tuzlu kurabiyelerine sirke koyarsan 1 çorba kaşığı daha uzun ömürlü olur. tazeliğini korur
dün yazamadım. çocuklar t epemdeydi. bi de ipad den yazınca hiç rahat bırakmıyorlar. uzatamadım o yüzden muhabbetimizi

o daha iyi aslında, ödev olarak görür, yaptırması kolay olur.

ellerine sağlık. bak kakaolu kek de y aptım dün. yazmamışım. kız ben manyak gibi çalışmışım haftasonu o_Oo_O
:KK53::KK53::KK53: hiç sorma canım yaa, ben de yarım günüm mutfakta geçti, kahvaltıydı, öğlen yemeğiydi, bugünün yemeğiydi derken. sonrasında 4 makina çamaşır katladım, ufaklığı yıkadım. akşam olduğunda pestilim çıkmıştı resmen.
ben de cumartesi günü kek ile kurabiye arası bi tarif yaptım, rumma.org sitesinden, güzeldi, eşim 5 er 5 er yedi, o derece yani.
http://www.rumma.org/yemekler/kurabiyeler/kasik-pastasi-mus-pastasi.html/
tarifi burda, çok güzel de kabardı. tavsiye ederim yani.

X