bizimde geçen hafta hep tatil olunca okuma hep okuma yaptırdım.Günaydın canım, okumalar devam, bizde öyleyiz maşallah diyeyim öncelikle de, her gün alışkanlık haline geldi az da olsa okuyoruz illa ki...
Günaydın canım maşallah epey çalışmış kızın ve tabi sende, evde kalınca iş bitmiyor doğru diyorsun kör bir döngü gibi yapıyorsun yine aynı, yapıyorsun hoop yine aynı.
Bizde de sadece hayat bilgisinden ödevler vardı ama bu hafta İngilizce öğretmeni sınav yapıcam demiş. Akşamları ona çalışırız. Dün dışarda gezerken nazar boncuklu stiker aldı benim oğlan öğretmene verecekmiş :))) Bitmiş olabilir belki diyor...Maşallah oğlana iyi soru çözmüş dilek. Börek de yapmışsın afiyet olsun.
Benimde yemeklerim var hafta sonundan kalan bugün yemek yapmam...
bizim öğretmen de kart veriyor. toplamda 300 kartı olana küçük hediyeler var dönem sonu.ingilizceden bizimkiler de olmadılar, bu hafta belki olurlar.
nazar boncuklu stickerı öğretmen mi istemiş, güzel bir uygulama, geçen yıl bizim öğretmen de yapıyordu öyle şeyler, çok hoşuna gidiyordu benim kızın, bu yılkinde hiç hareket yok.
harika görünüyor ellerine sağlık..tamam canım bak bakalım. sıcak sıcak kahvaltıda yedik biz
3 liraya iyi denk getirmişsin.bize geçen yıl bol soru çözün demişti öğretmenimiz . bu yıl da öyle der sanırım
ama bi markette yaz tatili kitabı bulmuştum. 4. sınıfa geçenler için . almıştım . 3 liraya düşmüştü.
tatil kitabı hazır.
geçen yıl bizim öğretmen de polikart vardı, polisler vermiş, trafik kurallarının olduğu kartlar, 10 tane kart olunca, yaka kartı şeklinde iğnelisi vardı onu veriyordu, onu bile severek alıyordu, motive oluyorlardı yani.bizim öğretmen de kart veriyor. toplamda 300 kartı olana küçük hediyeler var dönem sonu.
geçen yıl öyle yapmıştı. bu yıl da biriktiriyorlar.
bizim de santranç öğretmeni 10 tl istemişti. başarılı olanlara hediye alacakmış.
buzluktan poğaça dedin de, patatesli poğaça kötü olur mu buzlukta, geçen ben de koymuştum, beslenmesine gönderdim, yarısını yememiş tadı değişmiş dedi, babası da ordan atladı yine her zaman olduğu gibi buzlukta poğaça mı olur, yenmez o diyeharika görünüyor ellerine sağlık..
ben bu hafta sadece mozaik pasta yaptım hazır pudingden.
bugün beslenmeye koydum 2 dilim.. birde buzluktan 1 tane poğaça çıkarmıştım akşamdan onu koydum.
bizim sınıfça aynı olacak sanırım 10 tl istemişler.anladım canım, illa ki sen ilgileniyorsun sonuçta, ben kopan test kitabından almadım sanırım hatayı orda yaptım, kitap açmaya üşeniyor, 2.dönem yaprak test olarak alacağım.
15 tatil kitabı alıcak mısınız kızlarr?
ellerine sağlık. bak kakaolu kek de y aptım dün. yazmamışım. kız ben manyak gibi çalışmışım haftasonuharika görünüyor ellerine sağlık..
ben bu hafta sadece mozaik pasta yaptım hazır pudingden.
bugün beslenmeye koydum 2 dilim.. birde buzluktan 1 tane poğaça çıkarmıştım akşamdan onu koydum.
patatesli poğaça hiç koymadım ama bozulmaz herhalde ya.buzluktan poğaça dedin de, patatesli poğaça kötü olur mu buzlukta, geçen ben de koymuştum, beslenmesine gönderdim, yarısını yememiş tadı değişmiş dedi, babası da ordan atladı yine her zaman olduğu gibi buzlukta poğaça mı olur, yenmez o diye
otur sen yap da hergün taze taze gönder diyeceksinilla bir yorum yapacak.
bu hafta s onu d emi tatilbizim sınıfça aynı olacak sanırım 10 tl istemişler.
geçen hafta sormaya fırsat olmadı tatilden.
bugün öğretmenle konuştum ama hiç aklıma gelmedi tatil kitabı.
test kitabından 10 sayfa koparıyorum canım
2 sayfa sabahtan çözdürüyorum.
2 sayfa ipad öncesi çözdürüyorum.
2 sayfa dışarı çıkmadan önce.
2 sayfa da gel diyorum sen cevabı söyle ben işaretleyeyim. hoşuna gidiyor o şekilde. bi kerede yapmıyor
okul yok diyorum gideydin okula 6 saat ders yapardın. şükret bu sorulara da otur yap diyorum
ingilizceden bizimkiler de olmadılar, bu hafta belki olurlar.
nazar boncuklu stickerı öğretmen mi istemiş, güzel bir uygulama, geçen yıl bizim öğretmen de yapıyordu öyle şeyler, çok hoşuna gidiyordu benim kızın, bu yılkinde hiç hareket yok.
canım öğretmeni de düşünmüş kuzum.
ingilizce deyince ingilizce soru bankası almıştım . cd li . ondan da 4 safya yaptık birlikte.
cd li olanları hiç beğenmemiştim ama şiddetle tavsiye ederim. dinleyerek yapması güzel.
poğaça yaptın mı
bizimde geçen hafta hep tatil olunca okuma hep okuma yaptırdım.
bizim sınıfça aynı olacak sanırım 10 tl istemişler.
yani bozulmaz ki canım. donuyor ya.buzluktan poğaça dedin de, patatesli poğaça kötü olur mu buzlukta, geçen ben de koymuştum, beslenmesine gönderdim, yarısını yememiş tadı değişmiş dedi, babası da ordan atladı yine her zaman olduğu gibi buzlukta poğaça mı olur, yenmez o diye
otur sen yap da hergün taze taze gönder diyeceksinilla bir yorum yapacak.
3,2,1 mi yaptın.hımm yazmayı unutmuşum Dilekcim evet yaptık poğaçayı çokda güzel oldu iç malzemesi olarak patates koyduk güzeldi...
3,2,1 mi yaptın.
güzel oluyor . bir de poğaça ve tuzlu kurabiyelerine sirke koyarsan 1 çorba kaşığı daha uzun ömürlü olur. tazeliğini korur
dün yazamadım. çocuklar t epemdeydi. bi de ipad den yazınca hiç rahat bırakmıyorlar. uzatamadım o yüzden muhabbetimizi3,2,1 mi yaptın.
güzel oluyor . bir de poğaça ve tuzlu kurabiyelerine sirke koyarsan 1 çorba kaşığı daha uzun ömürlü olur. tazeliğini korur
o daha iyi aslında, ödev olarak görür, yaptırması kolay olur.bizim sınıfça aynı olacak sanırım 10 tl istemişler.
ellerine sağlık. bak kakaolu kek de y aptım dün. yazmamışım. kız ben manyak gibi çalışmışım haftasonu
dün yazamadım. çocuklar t epemdeydi. bi de ipad den yazınca hiç rahat bırakmıyorlar. uzatamadım o yüzden muhabbetimizi
15 tatilimi sordun. tatile haftaya gircekler.bu hafta s onu d emi tatil
evet . haftaya mı . karıştı iyice k afam fatmacım.15 tatilimi sordun. tatile haftaya gircekler.