yok kız ne karı, Antalya ya kar yağmazki, bizim de buranın yağmuru fenadır, sel olur her taraf, yollar falan, bir de acaip fırtına var.kar mı başladı sizde de tatil olmuş okullar..
elektriklerde iyi hemen gelmiş..çok zor elektrik su kesilirse halimiz..
iyi bari.. benimki de öyledir.elinden geldiğince yapar..bizim eve pek öyle tamirci servis filan girmez ki sağolsun eşim kendine hakaret sayar yeminle :)))))
şaka bir yana elinden her iş gelir...
çocuklar öğretmenler iyi valla..tatil tatil..yok kız ne karı, Antalya ya kar yağmazki, bizim de buranın yağmuru fenadır, sel olur her taraf, yollar falan, bir de acaip fırtına var.
günaydın canım,Günaydın kızlar,
İstanbul çok soğuk. Bir türlü ısınamıyorum ben. Dün öğle saatlerinde dışarı çıkmak zorunda kaldım. 15-20 dk. dolmuş bekledim, tam da kar yağıyordu. Ondan sonra bir daha ısınamadım.
H.sonu evdeydik sadece birara çocuklara birşeyler almak için vielanda gittik geldik o kadar.
Cumartesi yemeklerimi yaptım, pazar da temizlik yaptım. Özellikle ufaklık olduktan sonra bir günde hem temizlik hem de yemek yapamıyorum, yetişmiyor.O kadar hareketli bir çocuk ki saniye yanından ayrılsam evde mutlaka bir vukuatı oluyor.
Kızım da bu ara kendi kendine yapmaya başladı biraz ödevlerini çok şükür. Tabi yine kontrol ediyorum ben.Sürekli anne anne diye çağırıyor ama artık yanında beklemiyorum. Takıldığı yerlerde yardımcı oluyorum.
Bugün beslenmeye koyacak birşey yoktu. Gece ıslak kek yaptım.Biraz beslenmesine koydum biraz da yanımda işe getirdim. Bizde durum böyle.
Günaydın kızlar,
İstanbul çok soğuk. Bir türlü ısınamıyorum ben. Dün öğle saatlerinde dışarı çıkmak zorunda kaldım. 15-20 dk. dolmuş bekledim, tam da kar yağıyordu. Ondan sonra bir daha ısınamadım.
H.sonu evdeydik sadece birara çocuklara birşeyler almak için vielanda gittik geldik o kadar.
Cumartesi yemeklerimi yaptım, pazar da temizlik yaptım. Özellikle ufaklık olduktan sonra bir günde hem temizlik hem de yemek yapamıyorum, yetişmiyor.O kadar hareketli bir çocuk ki saniye yanından ayrılsam evde mutlaka bir vukuatı oluyor.
Kızım da bu ara kendi kendine yapmaya başladı biraz ödevlerini çok şükür. Tabi yine kontrol ediyorum ben.Sürekli anne anne diye çağırıyor ama artık yanında beklemiyorum. Takıldığı yerlerde yardımcı oluyorum.
Bugün beslenmeye koyacak birşey yoktu. Gece ıslak kek yaptım.Biraz beslenmesine koydum biraz da yanımda işe getirdim. Bizde durum böyle.
günaydın canım,
burası bile soğuk olduktan sonra, oraları düşünemiyom, hele doğuyu Allah sabırlar versin ordakilere, yardımcısı olsun.
pazar günü eşin evde olmuyor mu, ya temizliğe yardım etsin, ya çocuğa baksın, küçük çocuklu zor tabiii, Allah yardımcın olsun.
gece gece üşenmedin ıslak kek mi yaptın canım, sırf çocuklar için değil mi? onlar da ilerde inşallah bize bakarlar, bugünleri unutmazlar, Allah hepsini hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin bize.
bugün biz onlara, yarın da onlar bize inşallah.
Haklısın aslında ama böyle de sürekli birşeyleri yetiştirme telaşındayız.Hoş geldin canım evet hava çok soğuk Allah sokakta olanlara yardım etsin bu havalarda. Hafta sonu pazar bizde oradaydık. Ama inan biz böyle harıl harıl 1 güne sığdırmaya çalışıyoruz ama hep evde bile olsak bu sefer de hep aynı şeyleri yapacağız zaman gene yetmeyecek.
Haklısın aslında ama böyle de sürekli birşeyleri yetiştirme telaşındayız.
Kaç akşamdır eşim kahve yap içelim diyor.Çocuklar uyanıkken öyle keyif yapmak mümkün değil.Çocukları uyuttuktan sonra diyorum. Ufaklığı falan uyutmak gece 11 oluyor. O saatten sonra ne kahvesi boşver deyip biz de yatıyoruz.
Sanırım 1-2 sene daha böyle olur ama sonra büyüyünce rahat ederiz diye umudediyorum.
anladım canım, allah bol sabırlar ve güç kuvvet versin sana 1-2 sene daha.Canım eşim bir hafta h.içi diğer hafta h.sonu izin kullanabiliyor. O evde olduğu zaman sorun olmuyor yardım ediyor.Ama o olmadığı zaman çok zorlanıyorum. Kendi kendine oyuncaklarla oynayan yada tv izleyen bir çocuk değil.Sürekli elektrikli aletleri alıp kurcalıyor, babasının şarjlı tornavidasını falan alıyor.Tamirci olacak herhalde.
Gece üşendim aslında ama çocuk için mecburen yaptım keki. Amin inşallah hayırlı evlat olurlar
Bebek olunca anlarsın dermişim sana :)))Evet canım tamda dediğin gibi bir kaç sene sonra ancak rahat edersiniz. Öyle olunca da insan kendini robot gibi hisseder sürekli bir döngü içinde...
Amin canım sağol. Allah hepimize güç kuvvet versin.anladım canım, allah bol sabırlar ve güç kuvvet versin sana 1-2 sene daha.
inşallah canım.
dur kız korkutma hatunu, zaten bir istek geliyor bir gidiyoBebek olunca anlarsın dermişim sana :)))
Yok korkmaz o.dur kız korkutma hatunu, zaten bir istek geliyor bir gidiyo
dilek ve yeşim nerde bugün acep?
inay da yok çoktandır?
Bebek olunca anlarsın dermişim sana :)))
evet cnm dışarısı bayağa soğuk ve ben motorla sabah nasıl sallanarak geçiyorum karşıya tahmin edemezsin.Bu sene bayağa kış yaptı dahada yapacak sanırsam.Bemde kış başı oğlana bir bot almıştım ama su geçirmiş dün gittim deri güzel bir bot daha aldım umarım bu sağlam çıkar öbürü nubukmuşta o yüzden anca güneşli havalarda giyilir.Hımm ıslak kekede bayılırım hamarat iyi yapmışsın afiyet olsun.Günaydın kızlar,
Fadime Allah hayırlı evlat versin tabide yinede sen bize göre şanslısın 2 tane kız.Sen sigortalısın biz yeşil kart devlet bakarsa bakar bakmazsa yandıkgünaydın canım,
burası bile soğuk olduktan sonra, oraları düşünemiyom, hele doğuyu Allah sabırlar versin ordakilere, yardımcısı olsun.
pazar günü eşin evde olmuyor mu, ya temizliğe yardım etsin, ya çocuğa baksın, küçük çocuklu zor tabiii, Allah yardımcın olsun.
gece gece üşenmedin ıslak kek mi yaptın canım, sırf çocuklar için değil mi? onlar da ilerde inşallah bize bakarlar, bugünleri unutmazlar, Allah hepsini hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin bize.
bugün biz onlara, yarın da onlar bize inşallah.
çıkar çıkar sen bebek olunca hakikaten sen gezemezsen bunalıma girersin valla,onuda alıştırırsınız ya gezmeye.heheheee o zaman şimdilerin tadını çıkarayım demi ama :)