İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kızlar kilo muhabbetiniz bol olsun
benim bakıcı aradı. yarın oğlunu doktora götürmesi gerekiyormuş. çocuğu birilerine baktırabilir misin ya da izin alabilir misin diyor. oy anam oy.

sanıyorum amirime danışacağım. ya insanı zor durumda bırakıyorlar ya..
oy anacım .
zaten geçen haftadan da kaç gün gelmedim.

aa iyi hadi sorun yapmamış.Allah razı olsun..
evet canım .
yani adamın da iyi niyeti işte.
kışın böyle oluyor hep . geçen yıl eski bakıcı çok istiyordu izin . çocukları hasta oluyordu sürekli.
yani hadi bu ilk .
inşallah çocuklarımız hasta olmaz da izin almak durumunda kalmayız.

amin inşallah..

ne zaman başladın..
sen kaç dakika yapıyorsun..
kilo veren varmıymış bununla..
canım ben bu kadının videolarıyla ve bir de jillian michalles var onun videolarıyla ve de diyetle tabii ki 59 kg. ara kadar düşmüştüm bir zamanlar. yani düzenli yaparsan, yeme içmene de dikkat edersen oluyor bu iş.
dilekcim geçmiş olsun hadi atlatmışsın sorununu.

kısa zamanda sıkılaşmak istiyorsan bunu uygula derim, 1 ayda 10 cm.inceltiyor, ama süper bişey, tavsiye ederim.

günaydın kızlarr,
bugün burda okullar tatil, çocuklar evde kaldı.
akşam da bir ara elektriklerimiz kesikti, ödevlerini yapamamıştı, isabet olmuş.
sabah yine yoktu, soğukta evdeler, çıkmayın yataktan yatın elektrik gelmezse dedim, şimdi aradım büyük yatıyormuş, ufak kalkmış bebek oynuyormuş. Hasta olmasa barii.
akşam da annemler bizdeydi, tam yemeğe oturduk elektrikler geldi neyseki, yemekti-çaydı -meyveydi derken öyle geçti.

Günaydın canım,

Hımm demek tatil oldu sizinkilere de dinlensinler evde keyif yapsınlar ama inşallah elektrikler gelir hasta olmasalar bari.

Bizimde dün kombi arıza yapmış eve gittiğimde soğuktu sonra eşim gelip halletti Allahtan, bu soğuklarda çok zor ısınamamak.

Oğluş okuma yaptı akşam birazda test çözdü o kadar zaten yatma vakti geldi.

inşallah çabuk gelir, gerçekten elektriksiz çok zor. sizin de çabuk tamir edilmiş bari şükür.
15 tatile de 1 hafta kaldı sayılır, ne güzel 15 gün tatil yapacağız
çocuklardan çok bizim ihtiyacımız var, sabah 6 da kalkmicam en azından.

Hımm sana da yarayacak yani tatil ne güzel, bende çok bi değişiklik olmayacak ya, yine aynı tempo ile devam...

Hımm sana da yarayacak yani tatil ne güzel, bende çok bi değişiklik olmayacak ya, yine aynı tempo ile devam...
bizim en güzel yanı, sabah cümcür cemaat evden çıkma derdimiz olmayacak, beslenme koy, çocuklara-kocaya hadi hadi de, birsürü stres yapıyordum.
kahvaltı hazırlama yok.

bizim en güzel yanı, sabah cümcür cemaat evden çıkma derdimiz olmayacak, beslenme koy, çocuklara-kocaya hadi hadi de, birsürü stres yapıyordum.
kahvaltı hazırlama yok.

ohh miss 2 hafta kafa rahat,

karnım çok ağrıyor, ben yine unuttum sıcak su torbasını ayaklarımda üşüyor...

günaydın kızlar..
dün akşam üstü yağmur başlamıştı kalan karlar da erimişti ne güzel..akşamda tekrar kar yağmaya başladı..
sabah çok kötü idi yollar.oğlanın çantasında yedek çorap vardı.sınıfa girince hemen değiştirdim.
ağır ağır da işe geldik.

kar mı başladı sizde de tatil olmuş okullar..
elektriklerde iyi hemen gelmiş..çok zor elektrik su kesilirse halimiz..

iyi tekrar çalışmış kombi. gece gece nerden bulunurdu servisci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…