- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
ben bu kadının hareketlerini yapıyorum, alete de gerek yok, aç interneti yap. en güzeli bence.
ne zaman başladın..
sen kaç dakika yapıyorsun..
kilo veren varmıymış bununla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu kadının hareketlerini yapıyorum, alete de gerek yok, aç interneti yap. en güzeli bence.
e napıcaksın şimdi..kızlar kilo muhabbetiniz bol olsun
benim bakıcı aradı. yarın oğlunu doktora götürmesi gerekiyormuş. çocuğu birilerine baktırabilir misin ya da izin alabilir misin diyor. oy anam oy.
aa iyi hadi sorun yapmamış.Allah razı olsun..çıktım amirime . söyledim . yaa ne iyi insan.
inşallah böyle olur hep
sağ olsun . tamam gelme dedi.
evet canım .aa iyi hadi sorun yapmamış.Allah razı olsun..
amin inşallah..evet canım .
yani adamın da iyi niyeti işte.
kışın böyle oluyor hep . geçen yıl eski bakıcı çok istiyordu izin . çocukları hasta oluyordu sürekli.
yani hadi bu ilk .
inşallah çocuklarımız hasta olmaz da izin almak durumunda kalmayız.
canım ben bu kadının videolarıyla ve bir de jillian michalles var onun videolarıyla ve de diyetle tabii ki 59 kg. ara kadar düşmüştüm bir zamanlar. yani düzenli yaparsan, yeme içmene de dikkat edersen oluyor bu iş.ne zaman başladın..
sen kaç dakika yapıyorsun..
kilo veren varmıymış bununla..
günaydın kızlarr,
bugün burda okullar tatil, çocuklar evde kaldı.
akşam da bir ara elektriklerimiz kesikti, ödevlerini yapamamıştı, isabet olmuş.
sabah yine yoktu, soğukta evdeler, çıkmayın yataktan yatın elektrik gelmezse dedim, şimdi aradım büyük yatıyormuş, ufak kalkmış bebek oynuyormuş. Hasta olmasa barii.
akşam da annemler bizdeydi, tam yemeğe oturduk elektrikler geldi neyseki, yemekti-çaydı -meyveydi derken öyle geçti.
inşallah çabuk gelir, gerçekten elektriksiz çok zor. sizin de çabuk tamir edilmiş bari şükür.Günaydın canım,
Hımm demek tatil oldu sizinkilere de dinlensinler evde keyif yapsınlar ama inşallah elektrikler gelir hasta olmasalar bari.
Bizimde dün kombi arıza yapmış eve gittiğimde soğuktu sonra eşim gelip halletti Allahtan, bu soğuklarda çok zor ısınamamak.
Oğluş okuma yaptı akşam birazda test çözdü o kadar zaten yatma vakti geldi.
inşallah çabuk gelir, gerçekten elektriksiz çok zor. sizin de çabuk tamir edilmiş bari şükür.
15 tatile de 1 hafta kaldı sayılır, ne güzel 15 gün tatil yapacağız
çocuklardan çok bizim ihtiyacımız var, sabah 6 da kalkmicam en azından.
bizim en güzel yanı, sabah cümcür cemaat evden çıkma derdimiz olmayacak, beslenme koy, çocuklara-kocaya hadi hadi de, birsürü stres yapıyordum.Hımm sana da yarayacak yani tatil ne güzel, bende çok bi değişiklik olmayacak ya, yine aynı tempo ile devam...
bizim en güzel yanı, sabah cümcür cemaat evden çıkma derdimiz olmayacak, beslenme koy, çocuklara-kocaya hadi hadi de, birsürü stres yapıyordum.
kahvaltı hazırlama yok.
kar mı başladı sizde de tatil olmuş okullar..günaydın kızlarr,
bugün burda okullar tatil, çocuklar evde kaldı.
akşam da bir ara elektriklerimiz kesikti, ödevlerini yapamamıştı, isabet olmuş.
sabah yine yoktu, soğukta evdeler, çıkmayın yataktan yatın elektrik gelmezse dedim, şimdi aradım büyük yatıyormuş, ufak kalkmış bebek oynuyormuş. Hasta olmasa barii.
akşam da annemler bizdeydi, tam yemeğe oturduk elektrikler geldi neyseki, yemekti-çaydı -meyveydi derken öyle geçti.
iyi tekrar çalışmış kombi. gece gece nerden bulunurdu servisci.Günaydın canım,
Hımm demek tatil oldu sizinkilere de dinlensinler evde keyif yapsınlar ama inşallah elektrikler gelir hasta olmasalar bari.
Bizimde dün kombi arıza yapmış eve gittiğimde soğuktu sonra eşim gelip halletti Allahtan, bu soğuklarda çok zor ısınamamak.
Oğluş okuma yaptı akşam birazda test çözdü o kadar zaten yatma vakti geldi.
iyi tekrar çalışmış kombi. gece gece nerden bulunurdu servisci.