İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ben çıkıyorum kızlar. kendinize iyi bakın
güzel bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah
fadime kız sakın öyle termal otel falan gideyim deme bu hafta ha..

bu hafta dinlen bak gebertirim seni.
yok kız ne termali, kafayı mı yedim, geçen hafta aldım ağzımın payını. yatacam evde dinlencem, hoş dün güzelce yattım dinlendim zati. saat 9,30 gibi yattım, sabah da 7,30 da kalktım, bayağı bir aldım uykumu
canım komşunuza çok geçmiş olsun, Allahım ne zor yaaa,o karda adamcağız bayılmış oralarda, Allah şifasını versin.

günaydın iyi haftalar..
bir haftadan sonra bugün hava 11 derece çok şükür.karların çoğu eridi.
yağmurda yağacakmış bugün.inşallah yağar.
cumartesi pazar evdeydik.okuma yaptık sadece.

günaydın kızlarrr,
hafta sonu biz de evdeydik, sadece pazara gittik geldik. ödevlerini kendi yaptı, 3 sayfa fotokopi vardı, Türkçe okuma parçaları ve sorular, 1 sayfa 5'er tane cümlesi olan hikayeler, karışık vermiş, bunu anlamlı şekilde sıralayınız diye, bir de kitaptan bişeyler yaptı ama kontrol etmedim. dün de yatarken azıcık kitap okudu.
dün tüm günüm temizlik ve mutfak ve çamaşır üçlüsüyle geçti diyebilirim, motor takmış gibiydim yine, bir ara iyiki hergün evde değilim dedim
bugün için yemeklerimi de pişirdim geldi, nohut ve domatesli bulgur pilavı yaptım, annemleri de çağırdım.

günaydın iyi haftalar..
cumartesi evdeydik
pazar ediz ile çarşıya indik. emir için okul pantolonu aldım. dizi yırtılmış futbol yüzünden.
ödev yoktu. okul olmayınca ödev de yoktu.
5 günlük tatilde 300 soru çözdürdüm sıpaya
camları sildim. evi sildim. eşim süpürdü. çamaşır ütü vs. yoğunduk
dün etli kurufasülye yaptım. bugün için hazır.
pek bi beğendim .öğlen için de getirdim.
sabah da simit poğaça bıraktım çocuklara.
dün kıymalı el açması börek y aptım . blogumda paylaşacağım birazdan resmini

kız domates hormonlu yemesene. ben 2 hafta çok yedim. topa tuttular beni.
yazın yersin.
yoksa buzluktan mı çıkardın

her zaman ki hafta sonu hallerimiz.
yemekte hazır mis gibi..
senin kız iyice alıştı ödevlerini kendisi yapmaya..

maşallah maşallah 300 soru.
erkek çocuklarında futbol derdi var ya.
bende mutfak camını sildim sadece.bugün yarın yağmur varmış diğerlerini sonra silicem..
böreğe bakıcam olsada yesek ya..

maşallah hamarat hatun, hiç boş durmamışsın, ellerine sağlık. afiyet şeker olsun.
kız el açması nasıl beceriyorsun, yufka mı açtın, ben bilmem yufka açmayı, eminim harika olmuştur.

kız domates hormonlu yemesene. ben 2 hafta çok yedim. topa tuttular beni.
yazın yersin.
yoksa buzluktan mı çıkardın
domates görümcemin serasından canım, o yüzden kendimiz veriyoruz zaten ilaçlarını, tehlike yok yani.

her zaman ki hafta sonu hallerimiz.
yemekte hazır mis gibi..
senin kız iyice alıştı ödevlerini kendisi yapmaya..
evet canım, kafam rahat, yemek olunca rahatız.
yapıyor ama o kadar çok uzatıyor ki, cumartesi biraz, pazar biraz, akşam biraz, sürüncemede kalıyor. cuma gününden yapıverip kaldırsa ne güzel kaygısı olmayacak da, anlatamıyoruz işte.
büyük kız problemi devam ediyor benim de, kimyadan 3 yazılı ve 2 performans notu girilmesine rağmen, karneye 44 düşüyor, ne yapacağız bu kızı çözemedim, niye böyle yapıyor.

300 soru da süper olmuş dilek, tebrikler sana ve oğluşa
test kitabının yüzünü açtıramıyorum ben bu aralar, tembelleşti iyice

günaydın iyi haftalar..

Günaydın canım, okumalar devam, bizde öyleyiz maşallah diyeyim öncelikle de, her gün alışkanlık haline geldi az da olsa okuyoruz illa ki...

Günaydın canım maşallah epey çalışmış kızın ve tabi sende, evde kalınca iş bitmiyor doğru diyorsun kör bir döngü gibi yapıyorsun yine aynı, yapıyorsun hoop yine aynı.

Bizde de sadece hayat bilgisinden ödevler vardı ama bu hafta İngilizce öğretmeni sınav yapıcam demiş. Akşamları ona çalışırız. Dün dışarda gezerken nazar boncuklu stiker aldı benim oğlan öğretmene verecekmiş :))) Bitmiş olabilir belki diyor...Maşallah oğlana iyi soru çözmüş dilek. Börek de yapmışsın afiyet olsun.

Benimde yemeklerim var hafta sonundan kalan bugün yemek yapmam...

maşallah maşallah 300 soru.
erkek çocuklarında futbol derdi var ya.
bende mutfak camını sildim sadece.bugün yarın yağmur varmış diğerlerini sonra silicem..
böreğe bakıcam olsada yesek ya..
tamam canım bak bakalım. sıcak sıcak kahvaltıda yedik biz

canım bloğuma bakamazsan buraya eklerim resim.
el açması yaptım. ince açtım biraz ama kabartma tozu olunca kabardı yine de. güzel oldu. lezzeti yerindeydi
sera tanıdıksa tamamdır. ye bakalım

300 soru da süper olmuş dilek, tebrikler sana ve oğluşa
test kitabının yüzünü açtıramıyorum ben bu aralar, tembelleşti iyice
test kitabından 10 sayfa koparıyorum canım
2 sayfa sabahtan çözdürüyorum.
2 sayfa ipad öncesi çözdürüyorum.
2 sayfa dışarı çıkmadan önce.
2 sayfa da gel diyorum sen cevabı söyle ben işaretleyeyim. hoşuna gidiyor o şekilde. bi kerede yapmıyor
okul yok diyorum gideydin okula 6 saat ders yapardın. şükret bu sorulara da otur yap diyorum

ingilizceden bizimkiler de olmadılar, bu hafta belki olurlar.
nazar boncuklu stickerı öğretmen mi istemiş, güzel bir uygulama, geçen yıl bizim öğretmen de yapıyordu öyle şeyler, çok hoşuna gidiyordu benim kızın, bu yılkinde hiç hareket yok.

canım bloğuma bakamazsan buraya eklerim resim.
el açması yaptım. ince açtım biraz ama kabartma tozu olunca kabardı yine de. güzel oldu. lezzeti yerindeydi
sera tanıdıksa tamamdır. ye bakalım
tamam canım sorun değil bakarım ama açamam yufka yanii. Eline sağlık güzel olmuştur eminim.
evet canım sera görümcemin dediğim gibi gübreleri de eşim veriyor, zararlı bişey olsa, vermezler herhalde.

anladım canım, illa ki sen ilgileniyorsun sonuçta, ben kopan test kitabından almadım sanırım hatayı orda yaptım, kitap açmaya üşeniyor, 2.dönem yaprak test olarak alacağım.
15 tatil kitabı alıcak mısınız kızlarr?

canım öğretmeni de düşünmüş kuzum.
ingilizce deyince ingilizce soru bankası almıştım . cd li . ondan da 4 safya yaptık birlikte.
cd li olanları hiç beğenmemiştim ama şiddetle tavsiye ederim. dinleyerek yapması güzel.
poğaça yaptın mı

bize geçen yıl bol soru çözün demişti öğretmenimiz . bu yıl da öyle der sanırım
ama bi markette yaz tatili kitabı bulmuştum. 4. sınıfa geçenler için . almıştım . 3 liraya düşmüştü.
tatil kitabı hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…