İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Aferin kuzuna canım... bizimki de bana okutuyor haftasonu yeni bir masal kitabı aldık her gece yatmadan okuyorum artık...
.
geçen sene bana okuturdu zeliş. bu yıl odaya gönderiyorum. kardeşi uyuyunca o kitabını eline alıyor
ben kendi yatağıma alıyorum cocukları 8.30 gibi
önceden elektirikli battaniyeyi takıyorum zeliş..sıcak sıcak yatıyorlar.ilk girince çok mutlu oluyorlar

oh ohhh afiyet olsun canımmm

benim fasulyem bu akşamada kalır ama bird tavuk çıkardım ızgaralık , pilavsızda olmaz o şimdi allahtan taze fasulye bozulmaz onu es geçeriz bu akşam heralde
benimde semizotum var kıymalı bu akşam,yarınada kapuska yaptım.perşembeye kadar kafam rahat

portakallısını duydum da yapmadım hiç, bizim de eskiden eve girmezdi sonra bir alıştık, her kış alıyoruz yanii, çok da faydalıymış biliyor musun?
ben etli değil de portakallı zeytinyağlı yapıyorum

oh ohhh afiyet olsun canımmm

benim fasulyem bu akşamada kalır ama bird tavuk çıkardım ızgaralık , pilavsızda olmaz o şimdi allahtan taze fasulye bozulmaz onu es geçeriz bu akşam heralde
taze fasülyenin yanına birde cacık ohh miss.Sabahtan başladık yemek muhabbetine hadi hayırlısı

Yağmur sonrasıda oldukça keyifliydi canım iyi okumalar şimdiden...

Sorma sebze yapıyorum aklım hep onda aslında o ona özel ayrıca hep istemez örneğin sebze varsa yuanına bişey yoksa bir şekilde doyurur karnını illa ayrıca neden yapmadın demez de insanın içide rahat etmiyor kendim olsam sorun değilde çocuk olunca mecburen yapılıyor sebze yemekleri sürekli...

Ben hiç okumadım oğlana yaw bendemi bir tuhaflık var acaba.Bende hergün bir kitap bitirtmeye çalıiıyorum.Öğretmen kitap listesi vermiş boş,okuduklarınızı yazn diye karneye işlenecek ya sıkıyomuyum çok acaba.

taze fasülyenin yanına birde cacık ohh miss.Sabahtan başladık yemek muhabbetine hadi hayırlısı
hahah..haklısın.
benim az makarnam var
yayla çorbası yaptım sabah
kıyma çıkardım..çabucak köfte yoğururum biraz da.

yok canım sıkmazsın sen. günde en az 10 sayfa okusun sıkıntı çıkarmıyorsa. 20 de olur.

yok canım sıkmazsın sen. günde en az 10 sayfa okusun sıkıntı çıkarmıyorsa. 20 de olur.
aslında benimki günündeyse oturup 70 sayfayı bitiriyor o yüzden okuyabiliyor nasılsa diye zorluyorum sanki biraz.Ama tv karşısında oturana kadar okuldan sonra anneannede okusun napim.Akşama ders bırakıyor çünkü

benimde semizotum var kıymalı bu akşam,yarınada kapuska yaptım.perşembeye kadar kafam rahat
Afiyet olsun canım, semizotu da çok faydalı.

ben etli değil de portakallı zeytinyağlı yapıyorum
o nasıl oluyor canım peki?

Sağol canım.
Değil mi öyle de zor olur tabii. Benimkiler pek sebze yemez, keşke yeseler büyük neyse yer de, küçük yemez.

Biz öğretmen verirse 1 günde bitiriyoruz, ama ben kendi aldıklarımı haftada veya canı istediğinde okuyor, bitmesi sürüyor. Okuldan gelenler çabucak bitiyor ama
Sizin de hergün 1 kitap fazlaymış yani, öğretmen mi istiyor, sen mi zorluyorsun?

hahah..haklısın.
benim az makarnam var
yayla çorbası yaptım sabah
kıyma çıkardım..çabucak köfte yoğururum biraz da.
Afiyet olsun canım, yayla çorbasına bayılırım.

öğretmen veriyor ama bir günde bitecek demiyor tabi,ben okutmaya çalışıyorum.valla isteyince çokda güzel okuyor.oturuyor 1 saat okuyor.

Günaydın canım. Kızının dişi inşallah bir sonraki gidişinizde kapanmış olur da rahatlar çocuk.
Ödevlerini de keşke hep böyle tek başlarına yapabilseler ne güzel olurdu. İnşallah alışırlar.
Oh bugünün yemeğini de yapmışsın. Akşama rahatsın yani.

Günaydın canım. Fenden 16 sayfa ödev mi yaptınız, bu öğretmenler de abartıyorlar bazen.
Bizim öğretmen dün insaflıydı. Matematikten 2 sayfa, türkçeden 4 sayfa ödev vardı.

Geçmiş olsun Zeliş.Hem ingilizce çalışmış, hem şiir okumuş, hem test çözmüş, maşallah oğluşuna gerçekten.

Günaydın canım, senin oğluşun alışkın ödeve çabuk bitirmiştir. Benimki olsa 3 günde yapardı bunları:)

tamam canım şiir kitabı okuyalım bir de..

portakallı kereviz
soğanı doğrarım yağda kavururum

havuç , pirinç , kereviz, yarım limon suyu ile pırasa gibi pişirilir.
1 tatlı kaşığı şeker atılır.
pişmesine 10 dakika kala 1 portakal soyulur . daire şeklinde dilimlenir içine atılır

seninle yatıyorlar sonra odalarına mı götürüyorsun canım, tabi mutlu olmazmı kuzular anneleri yanlarında ohhh

valla süperrr aslında sebze yese benimkide böyle bende çeşit şeşit yapsam atsam dolaba ama yok bir akşam dursak öbür akşam illa etli bişeyler pişecek ondada haşlama türü yemez illa kızaracak yada ızgara olacak...

şanslısınızzz

evet dün akşam öyle yaptık oğluşla bu akşam bakalım çeşit olacak bolcana :))))

yokk okuyabiliyor bunuda çok zorlamadan yapıyorsa en doğrusunu yapıyorsun canım okusun dediğin gibi tv izlemezkten daha iyidir...

hoşgeldin canımcımmm
ödevde olmayınca bir kaç şeye birden vakit bulabildik aslında...

beslenmeye kek ve sarelleli ekmek koydum..1 mandalina ve 1 paket kakaolu süt

siz ne koydunuz

bende beslenmeye

meyveli yoğurt, gofret, süt, kurabiye koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…