günaydın canım,
maşallah 16 sayfa iyi bitirmişsiniz.
Canım damaklık çıkarılınca, normal bu dişlerde gözüken teller varya, onlardan takılacak.
Bakalım böyle giderse düşük alacağı kesin, artık o zaman dediğin gibi çalışmaa başlar inşallah.
Kerevizi çok seviyor canım, bir de ilk defa pişirdik, uzun zamandır yoktuya.
Evet canım az kaldı şükür.
Evet her daim güzel oluyor, ben de bugün için pişirdim normalde canım, dün patlıcan yemeğim ve kelle çorbası vardı. Tok karnına yedi 2 tabak, haftaya yine yapalım diyor bir de
Akşam bizim de sakindi canım, ne güzel oğluşun sevmiş testleri, Boncuk un kızı mızmızlanmış geçen gün, biz bunları görmedik diye.
yaz bakalım canım, nasıl bir çalışmaymış bakalım.
Kitabım bitti, hüzünlüydü biraz, yeni kitaba bugün başlayacağım kısmetse.
Evet aynen öyle.
Ben kerevizi önce haşlıyorum, ayrı bir yerde soğan-biber-domates kavurup, salça-biber koyup, üzerine haşladığım kerevizi koyup, haşlanmış nohut, ve yine pişirilmiş kuşbaşı et koyup, üzerine su ilave edip, pişiriyorum canım.
İnşallah canım.
Bence de yapsınlar, ama arada kontrol da edelim ki iyice baştan savmasınlar. Vay yazık senin kocaya, benim ki hazırkini bitirmeden haftayı garnatiye almaya çalışıyor, haftaya yine alalım diye.
Yok kız bitmedi, bitmez de, büyük bir tencere çıkıyor 1 kg. kerevizden, içine nohut ve et de ilave edince, bir de kerevizi ben komple yapıyorum hem yapraklarını hem patatesini, o yüzden epey bir bereketli oluyor. Hatta annemleri de çağırdım akşam bizde yiyelim diye