İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın cnm,kitaplar gelmiş gözünüz aydın artık bol ödev devri başlar..

bizim ödevler Allah a emanet..çoktu
matematik 1 sayfa matematik..çok doluydu önlü arkalı
hayat bilgisi vardı 2 yaprak.
türkçe 4 yaprak yapım eki . li lı ,ci cı, lık , lik
fen vardı 2 yaprak. itme çekme . düşme .

biz de hikaye okumaya başladık yatarken 20 sayfa falan okuyoruz. artık problem çıkarmıyor. kendi kendine aştı. geçen yıl kendimi paraladım okutamadım
her akşam yatarken alışkanlık haline gelirse çok iyi olur o zaman.Benimkinede diyorum hep ama bu sene sabahçıyız ya o yüzden gündüz okuyo daha çok

günaydın canım,
maşallah 16 sayfa iyi bitirmişsiniz.

Canım damaklık çıkarılınca, normal bu dişlerde gözüken teller varya, onlardan takılacak.
Bakalım böyle giderse düşük alacağı kesin, artık o zaman dediğin gibi çalışmaa başlar inşallah.
Kerevizi çok seviyor canım, bir de ilk defa pişirdik, uzun zamandır yoktuya.

Evet canım az kaldı şükür.
Evet her daim güzel oluyor, ben de bugün için pişirdim normalde canım, dün patlıcan yemeğim ve kelle çorbası vardı. Tok karnına yedi 2 tabak, haftaya yine yapalım diyor bir de

Akşam bizim de sakindi canım, ne güzel oğluşun sevmiş testleri, Boncuk un kızı mızmızlanmış geçen gün, biz bunları görmedik diye.
yaz bakalım canım, nasıl bir çalışmaymış bakalım.
Kitabım bitti, hüzünlüydü biraz, yeni kitaba bugün başlayacağım kısmetse.
kızın akıllı fadimecim. kontrol etmeden kaldırıyor
kerevizi eşim de çok sever fadimem..sen nasıl pişirdin
Evet aynen öyle.
Ben kerevizi önce haşlıyorum, ayrı bir yerde soğan-biber-domates kavurup, salça-biber koyup, üzerine haşladığım kerevizi koyup, haşlanmış nohut, ve yine pişirilmiş kuşbaşı et koyup, üzerine su ilave edip, pişiriyorum canım.

İnşallah canım.
Bence de yapsınlar, ama arada kontrol da edelim ki iyice baştan savmasınlar. Vay yazık senin kocaya, benim ki hazırkini bitirmeden haftayı garnatiye almaya çalışıyor, haftaya yine alalım diye.
Yok kız bitmedi, bitmez de, büyük bir tencere çıkıyor 1 kg. kerevizden, içine nohut ve et de ilave edince, bir de kerevizi ben komple yapıyorum hem yapraklarını hem patatesini, o yüzden epey bir bereketli oluyor. Hatta annemleri de çağırdım akşam bizde yiyelim diye

kerevizi çiğken rendeleyip üzerine sarımsaklı yoğurt ve terayağlı kırmızı biber yapıyorlar denediniz mi hiç.
ben yedim ama yapmadım güzeldi.

kerevizi çiğken rendeleyip üzerine sarımsaklı yoğurt ve terayağlı kırmızı biber yapıyorlar denediniz mi hiç.
ben yedim ama yapmadım güzeldi.
duydum onu ben de çok güzel oluyor diyorlar, ama ben de denemedim, hiç yemedim de nasıl bilmiyorum.
senin oğluş da inşallah birgün alışır canım okumaya.

canım önce haşlıyorsun . anladım.
peki sogan salça ve biber demişsin..yeşil biber mi..toz biber mi

günaydın cnm,rutin dr kontrolümü vardı dün oğluşun?senin tv le aran yok zaten kitap okumakla daha iyi yapmışsın.Zeliş ben kitabı elime alınca uykum geliyor çok ya,yatıkça okuyorum ondanmı acep

evet canım rutin kontrol vardı. Bu hafta tekrar bir dişçi kontrolüne daha götüreyim diyorum. Öndeki 2 dişimizde gitti birisi zoraki oldu çok kanadı... Ama asıl önemlisi geçen yıl dolgu olan dişi için 2 defa ağrıyor dedi dişçi ziyareti şart oldu...

Bende yatakta okuyorum akşamları canım sıcak sıcak iyi oluyor...

biz de hikaye okumaya başladık yatarken 20 sayfa falan okuyoruz. artık problem çıkarmıyor. kendi kendine aştı. geçen yıl kendimi paraladım okutamadım

Aferin kuzuna canım... bizimki de bana okutuyor haftasonu yeni bir masal kitabı aldık her gece yatmadan okuyorum artık...

Böğürtlen kışını okudun değil mi? öyle hatırlıyorum... evet hüzünlü değil mi? Şimdi hangisine başlayacaksın?

Eminim çok lezzetli olmuştur kereviz benim eşim hiç sebze yemez ki akşam mesela biz oğluşla taze fasulye yedik o sadece balıklı makarna yapmıştım ondan yedi...

ah zelişim ah nolcek bizim oğlanlar..
benimki bir sayfa okuyor, senin ki sana okutuyor ..

ah zelişim ah nolcek bizim oğlanlar..
benimki bir sayfa okuyor, senin ki sana okutuyor ..

ne bilim canım yaaa su akar yolunu bulur diyelim mi kısaca :))))))

birde öyle alıştıki uyumuyor okutmadan deli oğlan... Ama biraz daha alışsın biliyorum ben bu olayı tersine çevirmeyi de dur bakalım daha zaman var :)))))

dün akşam ne yaptım biliyormusun türkçe kitabında okulum şiiri var ya ona geçtiler bu hafta

o şiiri okuttum önce telefonuma kaydettim sesinn. sonra ona dinlettim ve okuduğu süreyi gösterdim...

sonra ben üzerimi değişirken 4 defa daha okudu 5. seferde yine yanına gidip kaydettim sesini ve yine dinlettim aradaki farkı gösterdim süre kısalmıştı onuda gösterdim hoşuna gitti biraz...

haftasonu oturmaya gittiğimiz arkadaşımın arkadaşı emekli bir ilkokul öğretmeni kadın dediki okuma hızı kedinlikle şiirle artırılır dedi ama defalarca okuyacak dedi denedik bizde...

ooooo ggüzel gikir.
yöntem bu demi zeliş.
benim de akşam makarna vardı. patates kızartam, yoğurtlu biber kızartaması

ooooo ggüzel gikir.
yöntem bu demi zeliş.
benim de akşam makarna vardı. patates kızartam, yoğurtlu biber kızartaması

oh ohhh afiyet olsun canımmm

benim fasulyem bu akşamada kalır ama bird tavuk çıkardım ızgaralık , pilavsızda olmaz o şimdi allahtan taze fasulye bozulmaz onu es geçeriz bu akşam heralde

valla ne güzel anlatmışsın kerevizi,ablamda yapıyor portakallı falan ısrar ediyor ye diye ama kokusu beni itiyor ya.Eve sadece oğlan küçükken çorbalarına kattığım için girerdi kereviz, çok faydalıymış.

canım önce haşlıyorsun . anladım.
peki sogan salça ve biber demişsin..yeşil biber mi..toz biber mi
Canım hem yeşil biber, hem de toz biber kullanıyorum.

Size de geçmiş olsun canım, nedir bu dişlerden çektiğimiz.
Evet Böğürtlen Kışı nı okudum canım, şimdi Yağmur Sonrası na başlayacağom.
Ya sebze yemeyen eş de zor olur, bizim ki seviyor barii, ben de severim.
Sen de her seferinde 2 çeşit yapmak zorunda kalıyorsundur o da kötü.
Maşallah canım, iyi fikirniş aradaki farkı görünce gaza gelmiştir oğluşun.
Şiirle mi artacakmış okuma hızı, enterasanmış

portakallısını duydum da yapmadım hiç, bizim de eskiden eve girmezdi sonra bir alıştık, her kış alıyoruz yanii, çok da faydalıymış biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…