İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bugün bizim dişçi kontrolümüz var kızlar, keşke şu damaklıklar bir çıksa, sonrası da zor olacak belki ama artık sıkıldı kızım da. Boşuna gitcez deyip duruyor, her ay gidiyoruz, onu sıkıyorlar, konuşması-yemesi çok zor oluyor. ama ne yapalım çare yok, katlanacağız.

belli değil mi ne zaman çıkacağı..

afiyet olsun..
bizde nohut pilav salata ve elma var..biz geç çıkıyoruz yemeğe 13:30 gibi
afiyet olsun canım, bizim 12 de çoğunlukla.

belli değil mi ne zaman çıkacağı..
Değil canım, adam gibi bişey söylemiyorlar ki, duracak daha diyor başka da bişey dmiyor. İlk taktıklarında 2-3 ay demişti, nerdeyse 1 sene olacak, duracak daha diyor zamanı belli değil, bu üst damağını genişletiyor. 1 yıl dolunca en kötü çıkar herhalde, şubat ayında doluyor.

ne güzel işte,kendinden büyüklerle dahamı iyi anlaşıyor acaba zeliş?geçen bizim öğretmen çocuklara öyle bir konu açmış.Kendinizden büyüklerlemi yoksa küçüklerlemi daha iyi anlaşıyorsunuz diye.

evet canım bizimki kendinden büyüklerle daha iyi anlaşıyor ve kendinden küçüklerlede iyi anlaşır bakıcılığıda iyidir aslında... kendi yaşıtlarıyla bu kadar iyi değil nedense gerçi ben okul ortamını kıyaslıyorum ama genelde böyle aslında...

vumartesi arkadaşın kızını alıp bize getirdim kurstan sonra aralarında 3 yaş var o kadar güzel oynadılar ki.. Bizim mahallede gezdik biraz parka gittik vs. Her bir mağazayı parkı bir anlatışı var bizimkinin görsen...

ama kız çocuk çok farklı varya kız tuttu elimden kibar kibar bir yürüyüşü var hiç ayrılmadı yanımdan konuşa konuşa gezdik... O ara benimki önümüzden koşa koşa bir kaç tur atarak gezdi bizimle

canım yaaa bir an önce çıkarsalarda rahatlasa kızında biraz. zor gerçekten..

günaydın kızlarr,
dün gittik dişçiye 1 milim kalmış kapanmasına, o yüzden herhalde 1-2 aya kadar çıkarırlar sanırım. 6 kasıma tekrar randevumuz.
akşam eve gittiğimde ufaklık ödevlerini kendi yaptı. Genelde kitaptan yapılacaklar vardı, onları yaptı, Açıkçası kontrol da etmedim, zaten kontrol edip hata bulacağım diye korkusundan hemen kaldırıyor kitapları
neyse 1 sayfa da matematikten karalama gibi bişey yapmışlar, o ne işe yarıyor anlamadım. bütün bir sayfayı farklı farklı şekillerle çizmişler, cetvel kullanmasını öğrensinler diye yaptırmış olabilir.
Büyük kızım her zaman ki gibi 20 dakika içinde tüm derslerini bitiriyor, ders çalış kızım demekten biz yorulduk artık, ama ne yapacağız bilemedim bir türlü.
Akşam kereviz yemeği pişirdim, eşim tok karnına 2 tabak yedi, ben bağırmasam 3 .cüyü de yiyecekti de, bir bağırmışım, korktu bu yemek 2-3 gün idare eder bizi.

günaydın kızlar..
yardımcı kitaplarımız geldi..fen den 1. fasikülü evde yaptık 2. yi okulda yapacaklarmış.
başka ödev yoktu.
fen den bir fasikül 16 sayfaydı..diğer kitaplardaki fasikül kaçar sayfalı bakmadım..
yatarken bir sayfa hikaye kitabı okuduk..

günaydın canım gözünüz aydın az kalmış kapanmasına. daha sonra ne gibi işlem olacakmış..kızınız durumu da 1.sınav sonuçlarında belli olur.düşük alırsa zaten çalışır.
eşinde çok mu acıkmış ne tok karnına 2 tabak

Günaydın canım tekrardan....

Diş gelişmeleri iyiymiş az kalmış demekki biraz daha sabır... Yemeğinizde güzelmiş afiyet olsun. hazır yemek her daim iyi oluyor bende akşam sadece makarna yaptım yemeğim vardı...

Günaydınn cnaım

yine baya çok çalışmışsınız kitapta okunmuş maşallah oğluşuna..

Kızlar dün ödev vermemiş öğretmen zaten öğlen gitt oğlan okula babası doktora götürmüştü. Ödev vermemiş öğleden sonra öğretmen...

Bende biraz ingilizce çalıştırdım, hafatsonu kurstan öğretmeni 20 ye kadar sayıların yazılıp ezberlenmesi ödevi vermişti 10 defa deftere yazım bitmişti akşam genel tekrar yaptık fadime senin tavsiye ettiğin sitedeki testleri çözdürdüm baya hoşuna da gitti...

Sonra yaztmadan önce bir çalışma daha yaptık bununla ilgili sizede yazmak istiyorum 10 yaş öncesi çocukların beyinsel gelişimi ile ilgili bir aktivite... Birazdan yazarım...

Akşamımız sakin geçti kızlar yemek vs. Sonra oğluşla babası satrança oturdubende az biraz tv açayım dedim ama kafama göre bişey bulamayıp bıraktım kitap okudum biraz...

kızın akıllı fadimecim. kontrol etmeden kaldırıyor
kerevizi eşim de çok sever fadimem..sen nasıl pişirdin

yaz bakalım zelişcim.
bizim oğlan da pazartesi günleri dikkat güçlendirmeye devam edecek.
geçen sene 3 kitap aldırmıştı öğretmen.
1 tanesi bitti.
2 kitabı da bu yıl bitirecekler inşallah

neden doktora gittiniz geçmiş olsun canım

günaydın cnm,zor kısmı bitmiş inşallah kasımda gittiğinizde çıkar artık.ödevleri eksik gedikte olsa kendileri yapma taraftarıyım öyle öyle alışacaklar.Bende dün afiş hazırlattım oğlana 29 ekimle ilgili kendisi yaptı kartona.Kerevizi benim eşimde sever ama ben sevmiyorum diye hiç pişirmem annem yaptığında orada yer garibim.Doğru söylüyorsun 2 günlük yemek birden bitince sinir oluyor insan..

günaydın cnm,rutin dr kontrolümü vardı dün oğluşun?senin tv le aran yok zaten kitap okumakla daha iyi yapmışsın.Zeliş ben kitabı elime alınca uykum geliyor çok ya,yatıkça okuyorum ondanmı acep

biz de hikaye okumaya başladık yatarken 20 sayfa falan okuyoruz. artık problem çıkarmıyor. kendi kendine aştı. geçen yıl kendimi paraladım okutamadım

oo afişler hazır . başladı 29 ekim çalışmaları
ben severim kerevizi. ama kışın 5-6 kere ancak pişiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…