Abartan şahısta sizin meslektaşınız. Bende enazından boş geçirmemek adına ne yapalirim diyorum.Ben de öğretmenim. Matematik temelinin anasıfında değil ,anne karnında atıldığını iddia ediyorum.
Abartmasak olmuyor.
Ben abartmıyorum da Öğretmenimiz bugün karneyi vermeden evvel çocukların matematik konusunda zayıf olduğunu, benim oğlum birkaç kişi daha hariç herkes matematikte kötüymüş. Bende aslında şaşırdım çünkü bunlar zaten daha yeni matematik öğrenecekler!!! Neyse çalıştırın bol bol kitap alın dedi.bir ogretmen olarak soyluyorum lutfen abartmayin ya.daha anasinifinda olan bi cocuga yayin almak mantikli mi.egitimin iyi oldugu ulkelere bakin hangisinde bu kadar sinav odakli daha simdiden cocugunuzu sikmayin.zaten zamani gelince ogrenecek ve zamani da degil zaten
Sayısal zekanın önemli olduğunu düşünüyorum fakat öğretmenimiz abarttı galiba. Bende bir panik oldum doğrusu.Ya hu ne olur abartmayın çocuğu şimdiden bezdirmeyin .Zamanı gelince herşey olur.Her çocuk sayısal zekaya sahip olacak diye bir şey yok.
Abartan şahısta sizin meslektaşınız. Bende enazından boş geçirmemek adına ne yapalirim diyorum.
Sayısal zekanın önemli olduğunu düşünüyorum fakat öğretmenimiz abarttı galiba. Bende bir panik oldum doğrusu.
Birakin matematigi, universiteye gelen cocuk mantik kuramiyor 10 bilinmeyenli denklemi cozse ne olacak.. size tavsiye edecegim tek kaynak dgs setleri, hatta Osman Abali idi yanilmiyorsam, yasina uygun olanini alip calistirin.. 8 senelik uzman bir veli olarak yazayim ogretmenlerin en buyuk sikintisi dikkati daginik cocuklar, dikkatini toparlamayi ogretin derim..
Oneri lutfen.
Cocuk yogasi falan???
Yok Alys ya, yaz bak google a, Osman Abali dikkat guclendirme setleri diye.. yasa uygun olanini alip yaptir inanilmaz faydasini gordum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?