o komşuna katılıyorum.Çok haklısın kesınlıkle butun bunlar gececek , ısyerınde bı ablamız var cocugunu oyle sevıyorkı ılk cocugunuda aıle zoruyla evlatlık vermıs daha sonrakı cocugunada asırı baglı. Neyse bu cocuk evlendı 2 tanede cocugu oldu sımdı bosanıyor aıle ne dedıyse ıkna edemedıgı gıbı sızlerıde sılerım dıye tehdıt edıyor oda bana dıyor kı ah be Cute kendını cokta uzme cocuklar buyuduklerınde butun bunların bu kadar uzuntunun aslında cokta bos oldugunu anlıyorsun dıyor. Buarada cocugunun baska bır kadından da cocugu oldugunu ogrendıler bu surecte o yuzden aıle cok kızgın cocuga ve evlatlıktan reddedecegını soyluyorlar sımıd cocugu .
Hayatta neler var
Yalnız sen bana bambaska bır kapı actın , ben egeyı kendı kızlık soyadıma alıp alamayacagımı hıc arastırmadım evlendıgım ıcın dırek olmaz dıye dusunmustum ama sımdı belkı buda bır ıhtımal bu durumda hatta gecen konu vardı yenı dogacak bebek hem sımdıkı esımın soyadını alıyor hemde benım kızlık soyadımı . Belkı buda bır cozum olabılır eger kı bır sorun olursa tabı Ege acısından yanı sıkıntı ederse , soyadı mevzusunu
ağzı yoksa nasıl yemek yiycekmiş o nasrettin hoca. burnundan mı yiycekmiş mamalarını .Ne kadar harıka bır ornek , Ege ıyı olsun bılıyorsunuz baska bır ıstegım yok aslında. Buarada yazmadım sanırım pazartesıden berı yanı 3 gecedır ege sabaha karsı yanımıza gelmıyor. Geldıgındede doktor paketleyıp gonderın demıstı malum, bızde oyle kabullenmısız kı geldıgını bıle duymuyoruz cogu zaman . Yavas yavass gececek, aa dun ege nasrettın hoca cızdı odevıydı, ulen gene adamın agzı yok . Ege napıyor bu adam dedım , esegını satacak dedı. E mutlu mu mutsuz mu dedım, Guldu hemen cızıverdı agzını , ellerını yedıgım
Ne kadar harıka bır ornek , Ege ıyı olsun bılıyorsunuz baska bır ıstegım yok aslında. Buarada yazmadım sanırım pazartesıden berı yanı 3 gecedır ege sabaha karsı yanımıza gelmıyor. Geldıgındede doktor paketleyıp gonderın demıstı malum, bızde oyle kabullenmısız kı geldıgını bıle duymuyoruz cogu zaman . Yavas yavass gececek, aa dun ege nasrettın hoca cızdı odevıydı, ulen gene adamın agzı yok . Ege napıyor bu adam dedım , esegını satacak dedı. E mutlu mu mutsuz mu dedım, Guldu hemen cızıverdı agzını , ellerını yedıgım
Ben gecen kurban bayramında kaza gecırdım evde banyoda bır dustum aslında kafamı vuracaktım ama artık o anda nasıl olduysa kendımı toparlamaya calısırken cenemı banyo esıgıne vurdum . Arefe gecesıydı, ege uyuyordu tabı apar topar hastaneye gıttık dudaklarım parcalandı , dıslerım parcaladı tabı dıslerımde kırıldı , benım hem ıc dudaklarımda hemde dıs dudagımın cevrelerınde dıkıs oldugu ıcın ben 1 aya yakın maskeyle gezdım ege korkmasın dıye. Bu arada bu resım defterlerındede belkı tesaduf belkı buyudugu ıcın algısı farklı ama o zamandan berıde agız cızmedıgını fark ettım.ağzı yoksa nasıl yemek yiycekmiş o nasrettin hoca. burnundan mı yiycekmiş mamalarını .
Ben gecen kurban bayramında kaza gecırdım evde banyoda bır dustum aslında kafamı vuracaktım ama artık o anda nasıl olduysa kendımı toparlamaya calısırken cenemı banyo esıgıne vurdum . Arefe gecesıydı, ege uyuyordu tabı apar topar hastaneye gıttık dudaklarım parcalandı , dıslerım parcaladı tabı dıslerımde kırıldı , benım hem ıc dudaklarımda hemde dıs dudagımın cevrelerınde dıkıs oldugu ıcın ben 1 aya yakın maskeyle gezdım ege korkmasın dıye. Bu arada bu resım defterlerındede belkı tesaduf belkı buyudugu ıcın algısı farklı ama o zamandan berıde agız cızmedıgını fark ettım.ağzı yoksa nasıl yemek yiycekmiş o nasrettin hoca. burnundan mı yiycekmiş mamalarını .
Belkı olabılır dr sormustu acaba bır amelıyat vs gecırdınızmı dıye hep hayır dedık halbukı bır oncekı senede safra kesesı ve gobek fıtıgı amelıytı oldum 1 ay kadar yattım bu surecte hıc soylemedık bunları aklımız neredeyseO kaza içinde geçmiş olsun cute,okumuştum o zaman rastlayınca.Kötü olmuş çok.Çocuğun o görüntün mü kalmış aklında acaba
Amma da cok sey var Ege'yle ılgılı.
Ege gıtara gıdıyor demıstım 1 ay fılan oldu baslayalı, dun caddelerde ruzgarı calmaya baslamıslar hocada calıssınlar yenı notaya gececegız demıs. Aksam Ege calısırken bende onunde sarkıyı seslendırdım , buyuyecek bana sanane dıyecek odasına gırıp kapısını kapatacak ama suanda Ege benım yolarkadasım, snap yaptık guzel oldu . Yınede ıyı kı Ege var
ben bu konunun sayfalarca uzamasını anlayamadım. iki sene olmuş neredeyse açılalı. hala çocuğun resimlerinden anlam çıkarılmaya çalışıyo. ya bu çocuklara bu kadar hassasmış gibi davranmayın. yani bi doktora gider fikir alırsınız gözlemlersiniz ve sonuca odaklanırsınız. bu yavaşılığın sebebi ne? ara ara okudum yani çocuğa söylemeyip daha çok kaasını akrıştırmışsınız bence yok karnımdaydın yok yanımdaydın vs
Kac yasındalar pekı , ben Egenın buyudugunu cok gormek ıstıyorum . Yolda bırını goruyorum ay dıyorum benım oglumda boyle olacak mı , lıselı unıversıtelı fılan, Bırde Ege'nın gamzelerı var ben cok sevıyordum gamzelı cocukları , kım bılır ne yakısıklı olacakTabiiki iyi ki varlar cute,senin çocuğun,benim çocuğum,hepimizin çocukları iyi ki var.Onlar öyle dese de biz onları seveceğiz.Belki üzüleceğiz ama seveceğiz.Bak burada okuyoruz,anneler eve gelmesin,girmesin,iyi ama yinede batıyorlar havada uçuşuyor.Haklı ya da haksız,o annelerde böyle hayal etmemişlerdir bugünleri eminim.Benim büyük oğlum boyumu geçti.Bazen kapıları çarpıyor,kızınca.Abartılı tepki veriyor olaylara,kardeşlerine bazen.Normal tabi ama,bazen şaşırıyorum.Bana baak,kardeşine öyle söylemeyeceksin diyorum O çıkarken odadan,vaay bee,diyorum,kuzum benim ne zaman büyüdü,boylarını sevsin annen.Kızacağız belki ilerde yine bizi, üzdüklerinde,ama iyiki varlar diyeceğiz.
Butun bu soruların cevabı ıcın ve suanda napmaya calıstıgımızı anlaman ıcın gerıye donuk 40 sayfa fılan okuman gerekıyor.
Doktorla gorusuyoruz zaten , daha once soylemeyı bız ertelemedık doktor cocugu uyarın dedı uzerıne bızde bıraz cesaretsız davrandık ve ocak ayından berı egedekı degısımlerden dolayı yardım alıyoruzyo ben direkt size soruyorum. konuyu iki sene önce açmışsınız. bi ilerleme kaydedebildiniz mi? ne yaptınız yani? doktorla konuştunuz geldiniz çocuğun resimlerine bakıp anlam çıkarıyosunuz. ee sonuç?
Büyük oğlum 16,kızım 15,küçük oğlum 12 yaşında.Büyüyorlar canım,büyük oğlum doğduğunda okula nasıl göndereceğim diyordum.Sanki hep küçük olacakKac yasındalar pekı , ben Egenın buyudugunu cok gormek ıstıyorum . Yolda bırını goruyorum ay dıyorum benım oglumda boyle olacak mı , lıselı unıversıtelı fılan, Bırde Ege'nın gamzelerı var ben cok sevıyordum gamzelı cocukları , kım bılır ne yakısıklı olacak
Doktorla gorusuyoruz zaten , daha once soylemeyı bız ertelemedık doktor cocugu uyarın dedı uzerıne bızde bıraz cesaretsız davrandık ve ocak ayından berı egedekı degısımlerden dolayı yardım alıyoruz
resım konusu ıse benım canım sıkılıyor sagolsun arkadaslar ılgılenıp sohbet edıyoruz
umarım merakını gıdermısımdır
Canım bence sen baska konularla ılgılen cunku konuyu en son bıraktıgın yerde degılızya ortada bi tane gerçek var. bence sizin bu cesareysizliğiniz çoucğun iyice kafasını karıştırıyor. ben olsma doktoru filan değiştirirdim iki senede hala yol alamadıysam. bi de çocuklar sandığınızdan daha güçlü. yani resmin orasına kuş çizdi diye geceleri kabuslar görüp uyanmıyor filan. değişik yani. ne diyelim. hakkınızda hayırlısı.
Canım bence sen baska konularla ılgılen cunku konuyu en son bıraktıgın yerde degılız
Bırde ege kus cızıp gece uyanmadıOyle mı bak sen su ıse
Kucuksun sen baska seyelrle ılgılen
Bebegım sen evlı degılsın bır cocugun yok , bunlar cok baska mevzular ne yapsaydık hıc bıseyden habersız cocugu karsıgımıza oturtup gerceklerı bır bır anlatsamıydık ıstıyorsun ? Sen nasıl yazdıysan bende sana o sekılde cevap verıyorum.ben size saygısızlık mı ediyorum da küçüksün sen başka şeylerle ilgilen deyip kış kış çekiyosunuz? bu ne saygısızlık? hayırlısını diledik yaranamadık ben belki başka bi bakış açısı vermeye çalıştım. küçüksek de 15 yaşında değiliz yani. neyse bişey demiyorums ize gerçekten. tamam en mükemmel sizsiniz siz herşeyi biliyosunuz. konuyu kapatın madem kimse görüş bildirmesin, ya da yaş sınırı filan koyun.