- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
canım bitlenmek pislikten değil de yayılan bi şey . parazit sonuçta hızla ürer ve hızla yayılır.Kız niye ulu orta soyluyosun :) Mıllet dıyecek ne pıssınız
Valla bıtlenmıs ya oyle anlıyorum yıne kasıyor kafasını
Ve korkum banada gecmıs olması ben kasınmıyorum ama saclarımı boyatacaktım yarın , valla rezıl rusva olurum bu aksam ılaclanmak lazım ama nasıl koruyacagız kendımızı .
@demirleke aslında boyle dusununce bıraz rahatlıyorum hiç bişey bılmıyor degıl en azından , ancak umarım soyadını boyle dan dun verılmesını dusunmemesı . Bazen aklıma dusunceler gelıyor eger olurda bu ısten sonra dava acmayı goze alamazsak, ya ben egenın soyadıne gececegım , ya da yenı dogan bebegı kızlık soyadıma alacagım. Oglum uzulmesın
benim büyük oğlumda oldu. hatta okula gitmiyordu. komşu çocuklar sık sık gelirdi. onlardan geldi. apartmana yayıldı. bütün çocuklara. ve kötü temizlenmedikçe geldi . 3 kez bitlendik. ve kökü kuruyunca bitti.
son paragrafını hayretle okudum. çok yanlış düşüncelerin var. bence normal düşünemiyorsun artık canım . bunu psikolog ile paylaşmalısın. olayları o kadar büyütüyorsun ki .belki kızacaksın bana ama . normal olan , seyrinde giden şeyleri bile zora sokuyorsun.
o ikinci bebeğe bunu nasıl yapacaksın. ona sordun mu ki bu kararları verirken. büyüdüğünde kendi tercihini kendisinin yapması lazım. ki bu konuları ona da mı yansıtacaksın. aynı sıkıntıları o da mı yaşasın. soyadın neden farklı babanla , diye ona da mı baskı yapsın arkadaşları. ya düşünmeden söyledin yada ..bilemiyorum.