- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
o komşuna katılıyorum.Çok haklısın kesınlıkle butun bunlar gececek , ısyerınde bı ablamız var cocugunu oyle sevıyorkı ılk cocugunuda aıle zoruyla evlatlık vermıs daha sonrakı cocugunada asırı baglı. Neyse bu cocuk evlendı 2 tanede cocugu oldu sımdı bosanıyor aıle ne dedıyse ıkna edemedıgı gıbı sızlerıde sılerım dıye tehdıt edıyor oda bana dıyor kı ah be Cute kendını cokta uzme cocuklar buyuduklerınde butun bunların bu kadar uzuntunun aslında cokta bos oldugunu anlıyorsun dıyor. Buarada cocugunun baska bır kadından da cocugu oldugunu ogrendıler bu surecte o yuzden aıle cok kızgın cocuga ve evlatlıktan reddedecegını soyluyorlar sımıd cocugu .
Hayatta neler var
Yalnız sen bana bambaska bır kapı actın , ben egeyı kendı kızlık soyadıma alıp alamayacagımı hıc arastırmadım evlendıgım ıcın dırek olmaz dıye dusunmustum ama sımdı belkı buda bır ıhtımal bu durumda hatta gecen konu vardı yenı dogacak bebek hem sımdıkı esımın soyadını alıyor hemde benım kızlık soyadımı . Belkı buda bır cozum olabılır eger kı bır sorun olursa tabı Ege acısından yanı sıkıntı ederse , soyadı mevzusunu
çocuklar büyüycek ve sen diyeceksin ki . uykusuz kaldığım . onun için kafayı yediğim . deli olduğum. başımın üstünde gezdirdiğim çocuk mu bu .
aslında tuhaf olan biz anneleriz . çocuklar normal . hep bizim eteklerimizin etrafında olmayacaklar. hep bize bağımlı yaşamayacaklar. dışa açılacaklar . onların da akılları fikirleri var . onu kulanacaklar. ve sen kendini bu kadar üzdüğüne pişman olacaksın .
ben o nedenle ikinci ve üçüncü çocuğuma dertlenmiyorum. hasta oluyor . geçer Allah ın izniyle diyorum . düşüyor ağzı yere vuruyor kanıyor. geçecek . hep geçti diyorum. ameliyat oluyor . önceki de olmuştu. stresten ölmüştüm onda diyorum. bu kez daha güçlü oluyorum. biliyorum ki onlar da büyüdüklerinde "banane " " sanane " diyebilecekler benim gibi bi anneye. o nedenle bağımlı olmaktan kaçın. rahat ol. güçlü ol. korkularını at bi kenara. korkularını çocuk yüzünden okuyor zaten . okur.