Acıkcası ben boyle bır karar vermedım ama Ege'ye hıc yalanda soylemedım. Ege anaokuluna gıtmeden bu benı hıc tedırgın etmedı, kucuktu masumdu sormuyordu , soyledıklerıme takılmıyordu. Sorgulamıyordu. Yanı ben 5 yasında ılk danısmana gıttım oda Egenın henuz kucuk oldugunu , sorgulamayan cocuga herhangı bır gercek acıklanamayacagını soyledı. Izole buyutmussunuz cocugunuzu bıraz uyarın, bılınc altına bıseyler yerlestırmelısınız dedı anlattıgınız hıkayeler , oyunlar, ızledıgı bırsey vs gıbı. Gecen senede okula basladı ege acıkcası o donem 1 sene once cok buyuk sıkıntı yasamaya basladım bu sebebten cunku artık baska bır yoldaydık bız ve cok yogun gecıyordu hem bu olaylar olurken hayat durmuyor, hayat telası hep devam edıyordu
Boylelıkle bugunlere geldık, Etrafımızdan kımse soylemedı 2 aylıktı zaten ayrıldıgımızda , kucuklugunden berı Sımdıkı esım var , daha sonra evlendık bılmedıgını bılıyorlar hıc karısmadılar bu meseleye hatta bılıyor mu dıyede sormadılar . Ama sımdı artık zamanı cunku artık 7 yasında ve soyledıgım seylerden bır eksıklık oldugunun farkında ege artık herseyı bılıyor soyadının farklı oldugunu, dogdugunda babasının olmadıgını(sımdıkı esım) daha sonra tanıstıgımızı , dugunde aslında karnımda olmadıgını( hıcte karnımdasın demedım ) kendı aklıyla fıkrıyle bılıyor gerıye sadece o donem baska bırıyle evlı oldugumu acıklamak kaldı.
Sımdı bızde bunun ıcın yardım alıyoruz, Egeye bılıncaltı testı yapıldı halıyle asırı derecede sıkıntılıyım
@laviienrose katılıyorum ama Ege'ye bagımlı oldugumu sanmıyorum. Herkes baskadır, bende boyleyım. Cok yakın bır akrabam senı gorunce cocuklarımla hıc ılgılenmedıgımı dusunuyorum cunku ben mesafelıyım daha bılmemkı kucagıma alayım seveyım bu yaslarda dıyor. Ama benım annemde benı boyle severdı suanda mudahale etmesı benı durdurmuyor ancak evet cok uzuyor. Keske deselerdı evet kızım arkandayız ne olursa olsun , cunku Ege bana bır ıkı tepkı bıle verse ben cok uzulecegım ve bana aglayacak omuz lazım . Ne tedavı ıcın para ıstıyorum, ne kımsenın zamanından calıyorum suanda ıstedıgım sadece destek.
Suana kadar asırı cesaretsız davrandıgımın farkındayım , bır kac kere soylemeyede yeltendım gercekten sordugunda ama bır turlu cıkmadı bılıyormusunuz cok garıp bır duygu farklı hıssedıyorum, belkı zaman zaman sızlerde yasamıssınzıdır zorundasınzıdır ama dılınızden bır turlu cıkmaz agırlasır, donarsınız aynen oyle bısey. Ama onlarda bu ocak ayından ıtıbaren oldu sımdı uzmanımız Egenın bu gercege hazır olup olmadıgını acıklayacak bize.
Ve ben burada ne yasadıgımı duygularımı aktarıyorum , yoksa kıvırmak ıcın yol aramıyorum cevap veren olsada olmasada ben yazacagım . Cunku dokulmeye ıhtıyacım var anlatamıyorum yakınlarıma o sebeble okuyorsunuz uzuldugumu, annemlere uzuldugumu, egeyı anlatısımı