Günaydın
Dün akşam yine her zamanki gibi sıradan bir akşam idi , Eşim gec geleceği için Egeyle beraber yemeğimizi yedik.Sonrada Ege ödevlerini yaptı . Koridorda maç oynadık 10 gol atan kazanıyordu , bazen bana hiç kıyamıyor ben güzel vuramadıgım için bazen de hiç acımıyor atıyor golleri. 10-0 yenıldıgım anda esım geldı , ege onunla devam edecektı maca 2. yarı için.
Ama eşim tur şirketini aradı bir mail atmaları gerekiyorlarmış atmamışlar henüz , neyse Ege de onun yanındaydı en son eşimden ısrarla ad soyad ıstıyorlar anlamıyor eşim 2-3 kere adnı soyadını tekrarladı telefonu kapatınca Ege eşime ,
- bugün oynamayalım baba , yarın oynayalım dedi.
Hemen girdim odaya eşim neden Ege oynayalım şimdi filan dedi ama Ege odasına gitti, bana sanki demoralize olmuş gibi geldi. Yorgunum filan dedi o ana kadar da biraz yorgunmuş gibi davranıyordu acıkcası ama mac egenın en sevdıgı oyun asla hayır dedıgını duymadım sımdıye kadar . Kucagıma fılan oturdu ne oldu Ege neden ıstemıyorsun yorgunum ıstemıyorum dedı yıne, morelını bozan bısey mı var dedım yıne yok dedı.
Ne yapacaksın pekı dedım , oyun oynucam ama burada odamda dedı babamla . Babasıda geldı onlar misket oynadılar ben yarım saat uzaklastım yanlarından gerı dondugumde yıne Ege eskısı gıbı neselıydı. Sonra ben oynadım bir tur misket , daha sonra resim yaptık , araba çizdik, balık çizdik en sonundada bir ev ve aile cizdik
Yine agızımız yoktu tabiki ama bende görünce oda hemen çizdi onları boyadık , oyun hamurlarıyla oynadık , bozuk paralardan kagıda baskı cıkardık saat epey gectı daha sonrada bız uyuya kalmısız uyandıgımda saat 1 idi.
Acaba bu verdıgı tepkı tesaduf mu , benmı suanda bısey arıyorumda buluyorum yoksa olan bıten cok ortada mı?