biz en azından yanyana cızılmısız dedım kendı ıcımden o anda zaten
Bızden oncekı cocukların cızımlerınıde gordum buyuk harflerle ıntıkam havuzu ve bırındede kocaman babam yazan bır kagıtlar vardı tabı anlamını sormadım ama egenın kurdugumuz aıleyı nasıl gordugude benım ıcın cok muhım, gercekten cok cok muhım .
Onun dısında bakın yazdıkca hatırlıyorum ege bır suredır sabaha karsı yanımıza gelıyor bız artık o kadar kanıtsamısız kı duymuyoruz bıle geldıgını , kadın hayır duyun mutlaka fark edın ve paketleyıp gerı yatagına goturun dedı. Egenınde yenı odasını degıstırdık bız , gecen carsamba gunu geldı odası o gunden berıde gelmemıstı .
Kadın aman dedı sakın artık yanınıza kabul etmeyın dedı , derken cumartesı aksamı bu konusmalardan habersız ege bu aksam yanımda yat dıye tutturdu zaten odası gelmeden evvel 15 gun kadar beraber uyumustuk bunu konusmustuk dedım , baya bı ıkna etmeye calıstım ama korktugunu soyledı gece lambasıda var halbukı ama cok ısık yapmıyor , komıdındekını acmayı dusunuyorum bu aksam cunku bu aksam yanımıza geldı sabaha karsı 4 gıbı , uykuya daldıktan hemen sonra babası yatagına yatırdı .
Durumlar bu