Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

merhaba.. konunuzu yine takipteyim, inşallah mutlulukla sona erecek.. ama yazmadan edemedim, bu kadar anlatmayın inanın nazar değebiliriz, ne güzel insanlarmış eşiniz ve ailesi, valla bravo, böyle insanların varlığını bilmek insanı mutlu ediyor.. fakat inanıyorum ki sizde çok iyi bir insansınız ki onlara birşeyler veriyorsunuz ve karşılığını alıyorsunuz.. ama yinede yani gerçek babanne dedeler yapmıyor bunu inanın... birbirinizin kıymetini bilin.. mutluluklar
Evet maşallah,aileler paha biçilemez,bir yapboz diye düşünelim,ana resim o kadar güzel ki,bu pürüz de giderildiğinde,herşey süper olacak

merhaba.. konunuzu yine takipteyim, inşallah mutlulukla sona erecek.. ama yazmadan edemedim, bu kadar anlatmayın inanın nazar değebiliriz, ne güzel insanlarmış eşiniz ve ailesi, valla bravo, böyle insanların varlığını bilmek insanı mutlu ediyor.. fakat inanıyorum ki sizde çok iyi bir insansınız ki onlara birşeyler veriyorsunuz ve karşılığını alıyorsunuz.. ama yinede yani gerçek babanne dedeler yapmıyor bunu inanın... birbirinizin kıymetini bilin.. mutluluklar

Aramızda bu tarz konusmalar gecıyor bazen , ben onlara her daım mınnetarım ve oyle kalacagım . Ve Egenınde onlardan kopmasını ıstemıyorum , bellı olmaz ınsanın kıme muhtac kalacagı yaslanacaklar bızımde yaslarımız gececek ege elınden geldıgı kadar kucaklasın ısterım esımın aılesını, hanı borc olarak degıl tamamen gonul bagıyla alakalı konusuyorum.
Bız hangımız daha ıyı bılmıyoruz esım dıyor , sen ıyısın , ben dıyorum sen ıyısın , aıle dıyor sen ıyı bır gelınsın bır turlu karar veremıyoruz ama en onemlısı baskıcı bır aıle degıller, rahatlar ben kayınpederımın yanında sortlada gezerım uzanabılırımde veya gayet kasmadan hareket edebılırım 2 haftada bır gıdıp onlarda 2 gun kalmayı dusunuyoruz bundan sonrakı surecte.

Kayınpederım memlketınde bır tane daha evımız var artık aıle evımız , baska bır sehır orası neyse tandıık bıldık bırı hıc ımkanlarından kısmaz orada beledıyeyle gorusup egenın orada oldugu hafta sonlarında oradada havuza gıdebılmesını saglayabılecek. Ben bu ınsanları sevmezsem eger cok buyuk nankorluk etmıs olurum kesınlıkle.

Buarada pek anlatmak ıstemıyorum pekte anlatmam ama bu sıra oldukca yogun sıradısı gunler yasıyorum , hem hatırlıyorum hemde yazıklarımdan guc alıyorum.

Daha farklı da olabılırdı hersey ıste o zaman Ege'ye bunu anlattıgımda hersey rayından cıkabılırdı . Ah bırde aılem benı bu konuda destekleseler ıcım o kadar rahat olacak kı, cunku kayınpederıme bahsedecegım bu durumdan eve Egeye ekstra ılgılı davranmalarını ıstıcem olurda sorarsa Ege veya olursa kendını gerı ceker, cekınır bunuda boyle asalım dıye. Emınım kırmayacaklar benı.

Allah yardımcınız olsun, biran düşündüm aynı durumda olsam anlatmak çok zor ama gerçeği de bilmek zorunda, başkasından duyarsa bana güveni kalmaz, herşeyden önce onu kandırmış gibi bir duruma düşmekten korkardım. Yaş olarak ne zaman uygun olur bilmiyorum. Kardeşime sen evlatlıksın diye şaka yaptığımı hatırladım, anneme koşup ağlardı. Bense bu durumu çok normal görüyordum, ben de evlatlık olabilirim ne var bunda gibi, aramızda 1 yaş vardı 6,7 yaşlarındaydık. Kardeşim kişilere, eşyalara bağlanan paylaşmayan bir çocuktu, bu konuda tam zıttık. Yaştan çok kişiliğin önemli olduğunu düşünüyorum, herkesi sevebilen çok bağımlı bir çocuk değilse bence kaldırabilir. Yani dışarda başka bir babası olması sadece kim ve nerde merakını artırabilir. Böyle olmasını diliyorum, sizden soğuyacağını, suçlayacağını düşünmüyorum, size çok bağlıysa tabi üzülebilir ama mantıklı cevaplar aldıkça geçer inşallah. Okula başlayınca kendisi anlamaya başlarsa, soyisminden dolayı veya çevreden duyarsa daha çok problem olur gibi geliyor.
Zaman ayırıp yazdıgın ıcın sanada tesekkur ederım oncelıkle. Buarada bu tarz sakaları abımde bana yapardı bızım tum aılemız renklı gozlulerden mevcut hatta oylekı baba tarafından tek ela goze sahıp olan bendım, gerısı yesıl mavı sasmaz. Bana senı hastaneden aldık derdı zaten aramızdada 9 yas fark var olmamısım bende :olamaz: Bende hıc aldırmazdım anneme sıkayet ederdım o ayrı mesele.
Buarada oglum okula basladı bıle 1.5 senedır uzattıgımız bır mevzu umarım artık sona gelmıssızdır Allah'ım.
Buarada daha sonra bu renklı kuzenlerın ve abımınde dahıl hıcbırının cocugunun gozu mavı veya yesıl olamadı , hatta bazen vah barı ela olaydı ne bunlar boyle kara gozlu hepsı dıye alay edıyorum :silah:

Gerçekten teşekkür ederim , hem dualarınızda yer verdıgınız ıcın hemde cocugunuza bu sekılde uyaranlar saglayacagınız ıcın .
Kıtap aynı kıtap bıle olabılır cunku bende o sekılde yorumladım ancak egeye karsı evde sozel bır sıddet soz konusu degıl , gayet sızın cocugunuz gıbı ege de. Hatta bazen cevremız ege cok sanslı bır cocuk sakın ılerıde uzulme bıseyler ıcın manevıyse manevı maddıyse maddı herseyı var kımseden eksık kalmadı dıyorlar. Esımle evlı degılım sadece esımın aılesıde ellerınden gelenı yapıyorlar bence . Mesela egenın karne gunu , yarı yıl ustelık.
Pasta yaptırmıslar , kayınvalıdem hedıye almıs , kayınvalıdemın cok yakın arkadası hedıye almıs , kayınpederım egeye para verdı, amcaları var onlarda para verdıler. Suprız yaptılar.
Ege oraya gıdecegı zaman meyve pek tuketmıyorlar 3-4 cesıt meyve alırlar en basıtı. Egede onlara babannem , mustafa dedem dıye konusur . Gıder adamın tepesıne tepesıne oturur
sorun ne bı, sadece artık ne ıse yarıyorsa bıyolojık babannesı ve dedesı onlar degıl
Bu konuda gerçekten çook çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Eşlerin baba olması zaten çok olası onlar büyütüyolar. Ama hala amca dede vs onlarında bu kadar içlerine sindirmiş olmaları çok güzel. Ege gerçekten çok şanslı bi çocuk. Eşinizin ailesi çok güzel insanlar ve tabi sizin ailenizde.

Bu konuda gerçekten çook çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Eşlerin baba olması zaten çok olası onlar büyütüyolar. Ama hala amca dede vs onlarında bu kadar içlerine sindirmiş olmaları çok güzel. Ege gerçekten çok şanslı bi çocuk. Eşinizin ailesi çok güzel insanlar ve tabi sizin ailenizde.

Çok şükür , sırtları yere gelmez dedıklerı kısıler bunlar olsa gerek. Hem ıyılık bulasıcıdr dıye dusunuyorum , bende Egeden sonra daha ıyı bır ınsan oldum kesınlıkle. Bırde esım trakyalı acayıp samatalı ınsanlar gorsenız sankı omurlerı boyunca burunları kanamamıs gıbı davranıyorlar yaslısından gencıne hepsı hosgeldınn kızanımmm dıye bır sarılıyorlarkı... Iyı kı varlar

Zaman ayırıp yazdıgın ıcın sanada tesekkur ederım oncelıkle. Buarada bu tarz sakaları abımde bana yapardı bızım tum aılemız renklı gozlulerden mevcut hatta oylekı baba tarafından tek ela goze sahıp olan bendım, gerısı yesıl mavı sasmaz. Bana senı hastaneden aldık derdı zaten aramızdada 9 yas fark var olmamısım bende :olamaz: Bende hıc aldırmazdım anneme sıkayet ederdım o ayrı mesele.
Buarada oglum okula basladı bıle 1.5 senedır uzattıgımız bır mevzu umarım artık sona gelmıssızdır Allah'ım.
Buarada daha sonra bu renklı kuzenlerın ve abımınde dahıl hıcbırının cocugunun gozu mavı veya yesıl olamadı , hatta bazen vah barı ela olaydı ne bunlar boyle kara gozlu hepsı dıye alay edıyorum :silah:
:KK70::KK70::KK70:Abi şok:KK45:

Ege'ye yapılan testın adını ogrendım
Luisa Duss , psikanalitik-oyku-testi imiş. Hemen arastırıyorum

I

KUŞ ÖYKÜSÜ
(Çocuğun ana babadan birine olan bağlılığını veya
geleceğini görme biçimini açığa çıkarmak için)

Bir ormanda çam ağacındaki yuvalarında yaşayan baba, anne ve yavru
kuş yuvalarında uyuyorlarmış. Derken gece, sert, ama çok sert bir rüzgâr
çıkmış. Rüzgâr ağacın dallarını silkelemiş, sarsmış. Yuva da kuşlar da
yere düşmüşler. Kuşlar korkuyla uyanmışlar. Anne kuş hemen uçup bir
çam ağacına, baba da başka bir çam ağacına konmuş. Şimdi yavru kuş ne
yapacak? O da çok güzel uçabiliyormuş artık!

Ege buna sanıyorum ki bende oradan giderim diye yanıt verdi.

II
EVLİLİK YILDÖNÜMÜ
ÖYKÜSÜ

(Eğer çocuk ana babanın odasında bir şok geçirmişse, bunun
belirlenmesi için ana baba beraberliğinin ve mutluluğunun
kıskandırılması)

Bir anne ile babanın evlenmelerinin yıldönümü idi. Onlar
birbirlerini çok seviyorlardı ve o gün için pek güzel bir eğlence
hazırlamışlardı. Bu güzel eğlencenin tam orta yerinde, çocuk kalkıp
bahçeye çıkıyor? Neden acaba?
Bilmiyorum dedi

III

KUZU ÖYKÜSÜ
(Sütten kesilme ve kardeşlik
komplekslerinin belirlenmesi için)

Bir çayırda, bir anne koyunla bir küçük kuzu yaşıyorlardı. Küçük
kuzu bütün gün annesinin yanında sıçrayıp duruyordu. Her gece annesi
ona çok sevdiği sıcak süt veriyordu. Aynı zamanda kuzu ot da yemeğe
başlamıştı. Bir gün anne koyuna minicik bir kuzu getirdiler. Gelen kuzu
çok acıkmıştı. Anne koyundan süt istiyordu. Fakat anne koyunun ikisine de
yetecek kadar sütü yoktu. Büyük kuzuya dedi ki: «İkiniz için de taze sütüm
yok! Sen artık taze ot yiyeceksin!» Büyük kuzu ne
yapsın?

(Yalnız sütten kesilme kompleksini görmek için küçük kuzunun
gelişini ortadan kaldıracağız. O zaman «Koyunun artık sütü yoktur
ve kuzusunun artık ot yemeğe başlaması icap ediyor.» demek
gerekecektir.

Bilmiyorum dedi

V

KORKU ÖYKÜSÜ
(Bunalım ve
kendini suçlamayı belirlemek için)

Bir çocuk usulca şöyle dedi: Ah ne kadar korktum! Acaba o
neden korkmuştur?

Bilmiyorum dedi

VI

FİL ÖYKÜSÜ
(Hadımlık
Kompleksi için)

Bir çocuğun çok sevdiği küçük bir fili varmış. Fil uzunca hortumu
ile pek güzelmiş. Bir gün gezmeden dönüşte odasına girince, çocuk
fili pek değişmiş bulmuş. Değişmiş olan nedir ve niçin
değişmiştir?

Kuyrugu degısmıstır dedi

VII
YAPILMIŞ EŞYA
ÖYKÜSÜ

(Anal kompleksi, mal canlılığım ve inatçılığı belirlemek
için)

Bir çocuk
topraktan birçok şeyler imal etmede başarılı olmuş. (Bir kule vs.) Bunları
çok seviyormuş. Annesi bunları kendisine vermesini isterse ne yapacaktır.
Verecek midir?

Vermesin dedi

VIII
ANNE VE BABA İLE
GEZİNTİ ÖYKÜSÜ

(Oedipus ve Elektra komplekslerini belirlemek
için)

Bir kız çocuk (veya annesi ile erkek çocuk) babası ile
ormanda baş başa çok güzel bir gezinti yapmışlar. Bu gezintiden ikisi
de çok hoşlanmışlar. Eve girdikleri zaman anne (baba)’nın yüzünün her
zamanki gibi olmadığını görmüşler. Niçin?

Bunu hatırlamıyorum ne dedıgını korkarım bılmıyorum dedı

IX

HABER ÖYKÜSÜ
(İstek ve
korkularını anlamak için)

Bir çocuk okuldan (gezmeden) dönmüştü. Annesi ona dedi ki:
Derslerine hemen başlama, sana verilecek bir haberim var!» Annesi acaba
ona ne söyleyecek?

Sana oyuncak aldım dıyecek dedı

X

FENA RÜYA ÖYKÜSÜ
(Önceki öyküleri
kontrol için
)

Bir çocuk sabahleyin çok yorgun uyandı ve dedi ki: «Ah öyle
fena bir rüya gördüm ki!» Acaba ne görmüştü?

bilmiyorum dedi yine

Herhalde tamamen ıkna olmak uzereyımkı ege bu teste dedıgım gıbı hıc ılgılenmeyıp sandalyesını tam tur dondurerek dınlemedı bıle belkı of

Herhalde tamamen ıkna olmak uzereyımkı ege bu teste dedıgım gıbı hıc ılgılenmeyıp sandalyesını tam tur dondurerek dınlemedı bıle belkı of
Öyle görünüyor cute,sanki sıkılmış,bir an evvel bitse gitsem der gibi,annesinin haberi de oyuncak diyor kuzum ya:-)...Koyun kuzu hikayesi de ne tatlıymış,çocuklara göre güzel dizayn etmişler.2ncisinde belki daha iyi olur,ortam tanıdık gelir falan.Bekleyelim görelim...

Bizim baba senin esin kadar yani egenin babası kadar sevgi dolu değildi. İlk öğrendiğim gece epey ağlamistim.Bir hafta kadar agladim.Sonra o zaman ki Türk filmlerinden etkilenerek sanırım kendi kendimi belki babam olmemistir annem bana öyle söylüyordu, belki bir gün çıkıp gelir diye bekledim bir zaman.Babaya da gidip hiç sen benim babam değilmişin demedim.Kimseye de söylemedim. Normal hayatıma devam ettim.Sadece baba bana yada anneme bagirdigi sinirlendiği zamanlar babam olsaydı böyle yapar miydi diye düşünürdüm. Velhasıl dayak da yedim,azarda isittim ama gene onu baba bildim.Yaslandi yatalak oldu kimseye bırakmadık. son sözünü bana etti son lokmasini benim elimden yedi.Benimki sizinki kadar iyi bir baba olmamasına rağmen baba diyorum ama babalık vasıfları vardı sanma annem ablam ve ben çalışıyordum hem çalıştık hem okuduk evin her ihtiyacını biz karşıladık sadece onun evinde oturduk.onun da her gün lafı olurdu.Lafı çok uzattım kusura bakma benimki böyle bir tablo iken ben atlattımysam senin evladin böyle mutlu bir düzenin içinde kolay kabullenir.Üzülme çocuklar sandigimizdan daha güçlü.

biz en azından yanyana cızılmısız dedım kendı ıcımden o anda zaten :sopa:

Bızden oncekı cocukların cızımlerınıde gordum buyuk harflerle ıntıkam havuzu ve bırındede kocaman babam yazan bır kagıtlar vardı tabı anlamını sormadım ama egenın kurdugumuz aıleyı nasıl gordugude benım ıcın cok muhım, gercekten cok cok muhım .

Onun dısında bakın yazdıkca hatırlıyorum ege bır suredır sabaha karsı yanımıza gelıyor bız artık o kadar kanıtsamısız kı duymuyoruz bıle geldıgını , kadın hayır duyun mutlaka fark edın ve paketleyıp gerı yatagına goturun dedı. Egenınde yenı odasını degıstırdık bız , gecen carsamba gunu geldı odası o gunden berıde gelmemıstı .

Kadın aman dedı sakın artık yanınıza kabul etmeyın dedı , derken cumartesı aksamı bu konusmalardan habersız ege bu aksam yanımda yat dıye tutturdu zaten odası gelmeden evvel 15 gun kadar beraber uyumustuk bunu konusmustuk dedım , baya bı ıkna etmeye calıstım ama korktugunu soyledı gece lambasıda var halbukı ama cok ısık yapmıyor , komıdındekını acmayı dusunuyorum bu aksam cunku bu aksam yanımıza geldı sabaha karsı 4 gıbı , uykuya daldıktan hemen sonra babası yatagına yatırdı .

Durumlar bu

bence bu kadın gercekten iyi bir uzmana benziyor hiç aksatmadan devam etmelisiniz

Son kriz simdilik su. Ege bu aksam okuldan gelince ben o gittiğimiz yeri sevmedim canım sıkılıyor gitmeyelim dedi.neden rahatsız mi oldun neden sevmedjn dedim.
Diğer çocukların değişik davranışları onu huzursuz etti tahmin ediyorum bahane siz gidin ben gelmem dedi.bu konuşmadan evvel bende kliniği arayıp bu durumu sordum bir görüşürken ege durmak istemeyecektir oda bu kadar küçük çocukların yaninda refakatcilari oluyor birini getirin dedi. Düşündük taşındık abimin bu kişi olacağını düşündük hemen bu aksam gidip durumu anlattık gelmeyi kabul etti o egeyle görüşmesi gittikten sonra egeyi alıp çıkacak biz esinle görüşmeye devam edeceğiz.
Neyseki en azından bir gidisimizi garantiledik ama ege henüz neden gittigimizi anlamıyor belki kadın bisiler söyler egeye bu defa

Öyle görünüyor cute,sanki sıkılmış,bir an evvel bitse gitsem der gibi,annesinin haberi de oyuncak diyor kuzum ya:-)...Koyun kuzu hikayesi de ne tatlıymış,çocuklara göre güzel dizayn etmişler.2ncisinde belki daha iyi olur,ortam tanıdık gelir falan.Bekleyelim görelim...
Hemen bunu sormak için uzmanı aradım ama sanırım yarin arar beni eğer raporu yazmadoysa obur uzman rica edelim tekrar edelim ama parasıyla ama parasız 500 TL bu kadar aceleye gelmemeliydi sanki anlamlarını da okudum buraya eklemedim hoşuma gitmedi bu durum. Öyle yani iyi geceler herkese

Son kriz simdilik su. Ege bu aksam okuldan gelince ben o gittiğimiz yeri sevmedim canım sıkılıyor gitmeyelim dedi.neden rahatsız mi oldun neden sevmedjn dedim.
Diğer çocukların değişik davranışları onu huzursuz etti tahmin ediyorum bahane siz gidin ben gelmem dedi.bu konuşmadan evvel bende kliniği arayıp bu durumu sordum bir görüşürken ege durmak istemeyecektir oda bu kadar küçük çocukların yaninda refakatcilari oluyor birini getirin dedi. Düşündük taşındık abimin bu kişi olacağını düşündük hemen bu aksam gidip durumu anlattık gelmeyi kabul etti o egeyle görüşmesi gittikten sonra egeyi alıp çıkacak biz esinle görüşmeye devam edeceğiz.
Neyseki en azından bir gidisimizi garantiledik ama ege henüz neden gittigimizi anlamıyor belki kadın bisiler söyler egeye bu defa
Cute,ben egeyi anlıyorum.Allah o çocukların ailelerine kolaylık versin ama,babamın bir akrabasının çocuğu vardı biz küçükken.Zeka sorunu vardı çocukcağızın.Onlara hiç gitmek istemezdik ama bayramlarda mecburen gidilince öyle kaskatı kazık gibi kalırdık.Meğer bizle oynamak istermiş,saçımıza filan dokunurdu,korkardık.Annemiz bizi bilinçlendirseydi durum başka olurdu ama.O çocuklar hakkında egeyle konuş.Gözünde normalleştir durumu.Benim şimdi bir tanıdığın öyle bir çocuğu var.25 i geçti yaşı.Oğlumla oraya gittigimizde tuhaf buldu,koca adam,ama çocuk.Anlattım oğlum, bazı cocuklar hasta olur,beyin etkilenir,kimi geçici,kimi kalıcı.Ne olursa olsun onlar da bizim kardeşlerimiz, çok normal bir şey.Eksikliğini onemseme.Yaşı büyük olabilir,ama içi senin gibi çocuk demiştim.Gayet mantıklı karşıladı.
Hatta 1 2 gün sonra demiştiki,anne X abilere gitmiştik ya filan.Çok hoşuma gitmişti.

Ayrıca.abinin gelmeside iyi olacak bence,o sizi dinler, anlarsa,annene de kolay anlatırsınız belki.
Ege de bir yerde çözülecektir,biraz zaman.
O zamanın seni nasıl törpülediğini,.kalbini aşındırdığını görebiliyorum ama,bundan kaçış yok.Çözüme bu kadar yakınken peşini bırakma.Oğlum 1,5 yaşındayken bir ameliyat geçirmişti.Teşhis koyulup randevu alındı ama amelıyata gireceğinde,bir kere öksürdüğü için, bir kerede hafif ishal diye ertelendi.O 15 günü ben sözde relax geçirdim.Kendi evimdeyken kendimi bırakmamak adına,annemdeyken de,ben bir ağlasam annem iki ağlayacağı için...Ama yüze çıkmayan o endişem beni için için perişan etmiş.Bir basküle çıktımki ameliyattan sonra,7 kg vermişim.Ama olup bittiği gün,ohh demiştik,artık günden güne düzelecek.Sende hafifleyeceksin o gün,en korktuğun şey geçmiş olacak.

çok özür dilerim konuya öylece dalıyorum
konunun biraz başını, biraz da sonunu okuyabildim ve sormak istedim
pedagoga mı gidiyorsunuz çocuk psikoloğuna mı?
hep pedagog diye yazılmış, o yüzden sormak istedim
sizin mutlaka çocuk psikoloğuna danışmanız lazım, kesinlikle pedagoga değil

Allah hayırlısıyla çocuğunuzla eşinizle harika bir gelecek nasip etsin inşallah

muzurtilki muzurtilki pedagog değil yanı pedagog zaten aslında olmayan bır kavrammıs pdr formasyonu alan psıkolojı mezunları varmıs yanlıs anlamıyorsam. GGittiğim kişi cocuk ve ergen psikologu .

Buarada o fıyat danısmanlık ucretı degıl test ucretı aslında .

Buarada bu sabah ıcımde bı bayat hısle uyandım acaba ben bıraz bu meseleyı her daım konusmayı kessem mı sureklı olayın akısında kayıp gıdıyormusum hıssıyatını yasıyorum da bu sekılde. Karar veremedım belkı gene bunaldıgımda yazarım.
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz Aslında cocuklar oyle cocuklar degıl , daha farklı ıclerıne kapanık degısık resımler çiziyorlardı , ege arada onlara baksada onlar bıze hıc bakmadı . Bakalım bu cumartesı umarım hersey daha guzel olur

Buarada Egenın dün 4 tane resım defterını ınceledım , bazılarında agız var bazılarında yok agızı olanlar kımler, olmayanlar kımler bılmıyorum hayvanların bıle agzı var ama ıstısnasız . Hatta bır esek var agzı var uzeırndekı ınsanın agzı yok . Kotu hıssettım gorunce

Son düzenleme:
Bizim baba senin esin kadar yani egenin babası kadar sevgi dolu değildi. İlk öğrendiğim gece epey ağlamistim.Bir hafta kadar agladim.Sonra o zaman ki Türk filmlerinden etkilenerek sanırım kendi kendimi belki babam olmemistir annem bana öyle söylüyordu, belki bir gün çıkıp gelir diye bekledim bir zaman.Babaya da gidip hiç sen benim babam değilmişin demedim.Kimseye de söylemedim. Normal hayatıma devam ettim.Sadece baba bana yada anneme bagirdigi sinirlendiği zamanlar babam olsaydı böyle yapar miydi diye düşünürdüm. Velhasıl dayak da yedim,azarda isittim ama gene onu baba bildim.Yaslandi yatalak oldu kimseye bırakmadık. son sözünü bana etti son lokmasini benim elimden yedi.Benimki sizinki kadar iyi bir baba olmamasına rağmen baba diyorum ama babalık vasıfları vardı sanma annem ablam ve ben çalışıyordum hem çalıştık hem okuduk evin her ihtiyacını biz karşıladık sadece onun evinde oturduk.onun da her gün lafı olurdu.Lafı çok uzattım kusura bakma benimki böyle bir tablo iken ben atlattımysam senin evladin böyle mutlu bir düzenin içinde kolay kabullenir.Üzülme çocuklar sandigimizdan daha güçlü.

Çok içimde hissettim yazdıklarınızı ya . Eşime dun abım sordu hakketten Egeye ne hıssedıyorsun dedı . Ben egeyı sevıyorum evde olmadıgı zamanlardada yoklugunu fark edıyorum hosuma gıtmıyor dedı . Insanlar cok garıp aslında sorup hıc uzatmak ıstemem belkı konusmak bıle ıstemıyorsundur bılmıyorum , annen neden bosanmadı madem boyleydı zaten calısıyormussunuz hepınız bır erkeksızde yasayabılırdınız degıl mı?

CuteMom CuteMom biraz akışına bıraksan kafan daha rahat edecek..
bak gittin görüşmeye bu sefer daha farklı şeyleri kafana taktın..
test evet çocuk istemediği için çok randımanlı geçmemiş ama yapacak bir şey yok bu görüşme bir iki görüşme olmayacak. egenin orayı sevmesini sağla daha çok iyi olur.

X