Tabiki çocuğu değil aileyi demek istedim, olayın içeriği farklıymış ben zannettim ki, çocuğunuz sessiz sakin durup dururken vuruyorlar.polis e kimi şikayet edecektim . 7 yaşındaki çocuğu mu.
öğretmenler ile halletmeye çalıştık o yüzden. çocukları ben de tanıyorum . yüze gelince hepsi iyi çocuklar .
dediğim gibi benim oğlum dövmedi vurmadı ama başarısı ile övündü. kendini farklı gördü . bu yüzden dayak yedi.
bazen dili acı da oluyor . dili ile can yakınca fiziksel tepki aldı. haklılar mıydı. hayır .
her seferinde okulun yolunu tuttum . çocukları da gördüm. canını yakanı buldum zaman zaman . göz dağı da verdim ki . hiç yapmayacağım şeyler di . ama oğlanın kulak kepçesini kırnaklamış boğuşurken . kanamıştı. öğretmen o zaman hesabını sormuştu . tek tek sorguya da çeketi. rehber öğret mene de yönlendirdi onu . ya da onları. konuştular vs .
ailelerini tanıyorum çocukaların. konuştuk . anlattım böyle yapıyor oğlun diye. ya da akr abalarına söyledim. . onlar da hayret ediyorlar . çok sakin çocuktur. bunları nasıl yapıyor diye. birbirlerini gaza getiriyorlar. bazı çocuklar maşa gibi kullanılıyor . git onu döv diyorlar gidip dövüyor vs . hepsi çocuk . ama işte öyle yoruldum ki anlatamam.
Ama yine de vurma gibi hakları olamaz,
Oynamama hakları olabilir ve bunuda rehber öğretmenin müdahale edip düzeltmesi gerekirdi.
Neyse sorun çözülmüş sanırım, konuyu daha fazla dağıtmayayım