- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Ege uremeyı sormuyor cunku o tup bebek oldugunu bılıyor Yanı tup bebegın nasıl oldugunu soruyor zaten cok acık gosterebılıyorum bazı resımlerı ona.hahaha . inşallah . 5. sınıfta şu an . 6 da az az göreceklermiş sanıyorum bunları. mayoz , mitoz vs
geçen yine bi soru sordu." anne hani senin 3 çocuğun var. başkasının 2 başkasının 1 çocuğu var bazısının yok. neden?
anne baba evlenince bebek oluyor ama bu neye göre belirleniyor. ya da nasıl annenin karnında oluşuyor .nasıl oraya giriyor ?? "
cevap veremedim .
babamız veteriner hekim. çok zaman evde konuşulur . tohumlamaya gidiyorum. tohumlamaya gittim. bazen çocukları da götürmek zorunda kalır. onlarla dışardayken çiftçi arar ve gitmek durumunda kalır. yani çocuklar şahit oldu tohumlamaya .
ama ne olduğunu anlamıyorlar mı bilemedim.
bi de çok kez doğumlara şahit oldular . yine babalarıyla olduğunda. poposundan doğurduğunu biliyorlar . sen de popondan doğurdun demi anne diyorlar . şap diye kalıyorum. 5. sınıfa giden artık bunun farkını sanıyorum bi kaç yıla öğrenir . derslerden vs . ama hala saf yani.
Ama ege de bana anne sızın pıpınız yok sız nereden cısınızı yapıyorsunuz dıyor mesela ozellıkle tatılde.
Bende baska bı yerden dıyorum popo mu dıyor? Hayır yahu dıyorum adını soyle dıyor soyleyemıyorum