Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

çocukları çok konuşturmaya birilerinin diyaloğunu anlatmaya çalışmak . ya da sana nasıl davrandı . nasıl dedi. ne dedi. ne zaman dedi gibi şeyleri anlattırmak için uğraşmak . çocukları ispiyonculuğa alıştırıyor . bunu zaten biliyorsundur diye düşünüyorum cute cim.
bu da karakterine kötü bi etki.
Yanı egeye esma sana ne dedı merak ettım hadı soyle dıye 2 kere sormamdan bahsedıyorsun sanırım .
Bılıyorum etkılerını o yuzden benzer bıseyle esmayı uyarmamak ıcın esmaya bu soruları dolaylı olarak ogretmen ve rehberlık servısındenkı psıkolog sormus cevapları boyle aldık . Konu
benim oğlumun da uyku problemleri var.
1 aydır pedagoga gidiyoruz. bunca zamandır gitmediğime çok pişmanım.

oğlumuza form doldurttu doktoru
onun üzerinden gitti doktor . soruları öyle yöneltmiş.
korkularını anlatmış .
anne babayı kaybetme korkusunun olduğunu söylemiş .
ve arkadaşları oğlumu hiç rahat bırakmıyor 4 yıldır.
kah dövdüler . kah sövdüler . kah yumrukladılar .
ne ettiysek ne yaptıysak başademedik
yıllarca dövdüler. öğretmenlerle görüştüm. çok çare aradık . bulamadık. oğlanı tekvandoya yazdırmayı istedim . oğlum kabul etmedi.
ve ben üzüntüden kendi kendimi yedim yıllarca. her gün bi vaka vardı

neyse şu ara dayak olayları bitti. azaldı ya da

ama arkadaşları tipsiz . çirkin . karaktersiz vs vs gibi çirkin şeyler söylüyor. ki benim oğlum çok yakışıklı ve sınıfın en başarılı öğrencisi .bunu bile bile böyle söyleyip oğlumu da üzüyorlar.

ben ne kadar söylesem de onu güçlendirmeye çalışsam da olmadı.

en son doktor randevusunda doktoru ile bu konuyu konuşmuş . fakat bize anlatmadı. sizi ilgilendirmez . bizim aramızda dedi

sordum . oğlum arkadaşlarını anlattın mı. evet dedi
peki sana yöntem söyledi mi ne yapman gerektiğini o anda. evet dedi ve güldü.
bize de söyler misin . kardeşlerini öyle yetiştirelim ki onlar aynı şeyleri yaşamasın. hayır dedi . söyleyemem . doktor ile benim aramda. tamam dedim.
ve o günden sonra daha güçlendi. ki doktora gideli 1 hafta oldu.

demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir CuteMom CuteMom

Evet anlıyorum mutlaka gıt cozumu olacak dıyorsun
Zaten gıtmekten yanayım , ancak gıtmemın dogru oldugunu dusundugu kısı nevın dölek dıye bır kadın adınıda vereyım. Bu ısın pırıymıs . Cunku bu pedagoglarda ya da psıkologlarda bır yerden sonrası onun hayata bakısıylada alakalı yanlıs bır yerde yanlıs bır adım atmak ıstemıyorum.
Sız sanıyorsunuz kı ben otelıyorum hayır degıl bende kurtulmak ıstıyorum bu kamburlarımdan

Bende bızım durumumuzu bıldıgın ıcın dıkkatını cektı :KK54:

Normalde bak cıdden hatırlıyorum sen soruyordun bunu , neden soyadları bu kadar gundemde de velıler bılsın soyadınızı dıyordun .
Iste dıyorum okuldan sonrasının her alanına engel olunamıyor ,ısler rayından bır guzel cıkıyor.

Sert yazdıgının farkındayım ama hakettıgımı dusunmuyorum. Suanda bunu bır yere ıttıgım veya sorunu orttugum yok zaten ocaktan berı baslamıs bu durumlar ve o zamandan bu zaman akadar yeterınce beklemıs durumdayım daha fazla bekleyecek vaktımınde durumunda olmadıgının gayet farkındayım.

Buarada herkes cocugunu guzel yetıstırsın rıca edıcem, benımkı daha saftır herkesın ıkıser tane soyadı olsada anlamıyor olmasını cocuk saflıgına versekte kalkıpta bır baskasınınkı aa o zaman senın baban yok veya senın aılen gercek degıl demesın. Ne munasebet hersey aıle bagları sadece soyadımı, ha bılırsın bunu fark edersın ayrı mesele ama ben cocukların aıleler tarafındanda cok guzel ornek edılerek buyudugunun farkındayım.

Mesela egenın soyadında ataturkle alakalı bısey var, bunu daha sonradan suraya baglayan bı arkadasım oldu yahu bak (çarsaflı) aılesı boyle ya Ataturk'ude sevmıyorlar acaba o yuzdenmı dalga gectıler dedı. Cunku kıtaplarda Ataturkle alakalı konular anlatılırken veya okunurken o kısımlar acıklanarak pas gecılıyor bu cocuklara.
Bende Turk degılım , hıcte Turk hıssetmıyorum ama Egeyı bu alanı acık bırakıyorum, elbette ben mukemmel super oldugumu soylemıyorum ama cocugum benım aynamdır bunu bılıyorum benım gorusume gore boyle.
canım benim . ne kadar doğruları söylesek de çocuklarımıza. ne kadar bu doğrudur desek de o benim gibi davranmıyor . ya da bazen benim öğrettiğim gibi yapmıyor .
bunlar robot değil ki. ben onu güzel yetiştiriyorum ama o gidip farklı yapıyor bazı şeyleri.
sen sanıyor musun ki oğlun 4 . sınıftan sonra bu kadar saf olacak. ah o arkadaşlar . onlar şekillendiriyor malesef bi yerden sonra.
hangimiz annemizin dediği gibi yaptık. konuştuk . söyledik.
bizlerin de bi karakteri bi mizacı var

ben çok muhlis bi insanım. çocukken de öyleydim. annem hakkını savun kavga et derdi ama edemezdim. karakterim böyle değil ki benim.

ablam ise tam tersi saldırgan hakkını aşırı savunan . haksız olduğu yerlerde de kendini savunan bi çocuktu. ve ona da biraz ağır olsun . biraz az kavga etsin diye söylerlerdi annem babam . ama malesef o milleti yırtar gelirdi eve. büyük bi gururla da anlatırdı. buyur . bu ne şimdi. 5 parmağın 5 i bir değil ki. Allah onu öyle yaratmış.

Bende bızım durumumuzu bıldıgın ıcın dıkkatını cektı :KK54:

Normalde bak cıdden hatırlıyorum sen soruyordun bunu , neden soyadları bu kadar gundemde de velıler bılsın soyadınızı dıyordun .
Iste dıyorum okuldan sonrasının her alanına engel olunamıyor ,ısler rayından bır guzel cıkıyor.

Sert yazdıgının farkındayım ama hakettıgımı dusunmuyorum. Suanda bunu bır yere ıttıgım veya sorunu orttugum yok zaten ocaktan berı baslamıs bu durumlar ve o zamandan bu zaman akadar yeterınce beklemıs durumdayım daha fazla bekleyecek vaktımınde durumunda olmadıgının gayet farkındayım.

Buarada herkes cocugunu guzel yetıstırsın rıca edıcem, benımkı daha saftır herkesın ıkıser tane soyadı olsada anlamıyor olmasını cocuk saflıgına versekte kalkıpta bır baskasınınkı aa o zaman senın baban yok veya senın aılen gercek degıl demesın. Ne munasebet hersey aıle bagları sadece soyadımı, ha bılırsın bunu fark edersın ayrı mesele ama ben cocukların aıleler tarafındanda cok guzel ornek edılerek buyudugunun farkındayım.

Mesela egenın soyadında ataturkle alakalı bısey var, bunu daha sonradan suraya baglayan bı arkadasım oldu yahu bak (çarsaflı) aılesı boyle ya Ataturk'ude sevmıyorlar acaba o yuzdenmı dalga gectıler dedı. Cunku kıtaplarda Ataturkle alakalı konular anlatılırken veya okunurken o kısımlar acıklanarak pas gecılıyor bu cocuklara.
Bende Turk degılım , hıcte Turk hıssetmıyorum ama Egeyı bu alanı acık bırakıyorum, elbette ben mukemmel super oldugumu soylemıyorum ama cocugum benım aynamdır bunu bılıyorum benım gorusume gore boyle.

Cute bu sorun yeni çıkmadı ki ortaya

ben daha oğlan okuma yazma bilmezken bunları yazdım sana

bunların ortaya çıkacağını öngörerek

sonra bir ara okulda da böyle söylüyorlar doktorlar da böyle söylüyorlar demişti Ege garipsemedi demiştin

ama şimdi okulda çok daha fazla şey öğreniyor

doğru ya da yanlış okulda da bir çok bilgi var

hayat bilgisi kitabında vs de vardır belki bu aile işte evlenme vs vs

hatta burada da yazdım benim oğlan annenin ve babanın hücreleri birleşip bebek oluyor da o babanın hücresi annenin karnına nasıl giriyor hopluyor mu diye soruyor diye

çocuklar farklı düşünüyor

ya da benimki beni annem doğurdu onu da anneannem anneannemi büyük anneanne doğurdu onu da annesi vs vs peki ilk kim nasıl doğdu diye soruyordu geçen

6 yaşında yaratılış teorisi soran çocuklardan söz ediyoruz cute

Ege de bu nedenle zaman daha ilerlemeden bu konuyu öğrenip içselleştirmeli

Cute ben şunu demek istedim, o vicdansızın parasından faydalanın diye değil, sadece huzursuzluk olsun diye, çok mutlu olduğunu düşündüğü hayatı gölgelensin diye...
Aslında bende kötülük gördüğüm insanların canını yakmam, ben Allah'a sığınıp bir gün mutlaka ama mutlaka cezasını çekeceğine inanırım.
O şahıs da cezasını çekecek elbet.
Şuan ki eşin inan bana ender bulunan bi karaktere sahip, ve böyle bi insanla karşılaştığın için Allah'a her zaman şükret.

Cute biliyorum senin için zor ama, o adamı takip etme lütfen...bırak içindeki ateş kül olsun.
Herşey gönlünce olsun...
Ben onun mutlu olacagınıda mutlu edebılecegınıde ınanmıyorum ne erkek olarak ne de ınsan olarak
Aslında takıp etme sebebım bıraz bu ıslerı egeye acıklayacak olmamın verdıgı esaretle ulan napıyor acaba demem.
Sonuc valla domuz hala domuz
benım ıcın
buarada bu konuda daha evvel hıc yazmamıs ancak esma ıcın soyledıgım ufacıkkk ıcı bos bır sozcukten dlayı bana yazanlarada ask olsun dıyorum.
Benım evladım demek kı hıc muhım degıl sızler ıcın , ha ben kımım hıcım . Ama sızın ıcınızı ege degıl esma acıtıyorsa yok arkadas yazmayın bana

Yanı egeye esma sana ne dedı merak ettım hadı soyle dıye 2 kere sormamdan bahsedıyorsun sanırım .
Bılıyorum etkılerını o yuzden benzer bıseyle esmayı uyarmamak ıcın esmaya bu soruları dolaylı olarak ogretmen ve rehberlık servısındenkı psıkolog sormus cevapları boyle aldık . Konu

Evet anlıyorum mutlaka gıt cozumu olacak dıyorsun
Zaten gıtmekten yanayım , ancak gıtmemın dogru oldugunu dusundugu kısı nevın dölek dıye bır kadın adınıda vereyım. Bu ısın pırıymıs . Cunku bu pedagoglarda ya da psıkologlarda bır yerden sonrası onun hayata bakısıylada alakalı yanlıs bır yerde yanlıs bır adım atmak ıstemıyorum.
Sız sanıyorsunuz kı ben otelıyorum hayır degıl bende kurtulmak ıstıyorum bu kamburlarımdan
canım bi git bi at kendini doktora. neyi öteliyorsun.
böyle yaptıkca rahat etmeyi de öteliyorsun.
bu ismini verdiğin kadından al randevu . aldın mı.

sonra bir ara okulda da böyle söylüyorlar doktorlar da böyle söylüyorlar demişti Ege garipsemedi demiştin

hatta burada da yazdım benim oğlan annenin ve babanın hücreleri birleşip bebek oluyor da o babanın hücresi annenin karnına nasıl giriyor hopluyor mu diye soruyor diye

ya da benimki beni annem doğurdu onu da anneannem anneannemi büyük anneanne doğurdu onu da annesi vs vs peki ilk kim nasıl doğdu diye soruyordu geçen

Evet ama sızler yasamadıgınız ıcın olayları hıc dusunemıyorsunuz sanırım
Ben o donem destek aldım , sordum ettım dedılerkı asla 5.5 yas degıl bunun anlatılacagı yas.
Nedır ne degıldır dedık.

zamanla olacak dendı , sorgulamasını saglayacaksınız dendı.
oldu sımdı o zamanı geldı ve ben ona ben o zamanlarda baska bırıyle evlıydım dıyemedım, o zaman benım babam baskasımı sorusunu soracagını tahmın ettıgım ıcın bsıey dıyemedım.

Sımdıde bunun ıcın yenı kısıyle gorumseyı beklıyorum cunku bızım danısmanımız hastaneden ayrılmıs.

haklısın. benim oğlum da 4-5 yaşında bu bebek olaylarını sormaya başladığında . çok araştırdım. çocuğa yanlış ya da onu ürkütecek şeyler söylemekten çekindim. ben öteledikçe çocuk soruları daha sık sormaya başladı.

en son bir pedagog yazısında okuduğum şeyi söyledim ( annenin yumurtası , babanın tohumundan olur bebek ) dedim ve bitti.
daha fazlasını söylemedim. o da daha irdelemedi ki çok irdeleyen soran bi çocuk olduğu halde

canım bi git bi at kendini doktora. neyi öteliyorsun.
böyle yaptıkca rahat etmeyi de öteliyorsun.
bu ismini verdiğin kadından al randevu . aldın mı.
Bu kadına bır turlu ben ulasamadım kuzenım pedagog benım, telas edecek bırsey yok ege sorgulamıyor sadece yanlıs cevaplar vermıssın o sebeble meraklandırmıssın onu bekle bu kadından randevuyu alayım ona basla o bu konuda cok ıyı , yanlıs bısey yapmamıs olursun dedı . O yuzden bende beklıyorum, bugun kuzenıme esmayla egenın konusmasını haber veren bır mesaj attım aksam arar benı .
Artık randevu aldı aldı benımde takatım kalmadı beklemeye zaten

Evet ama sızler yasamadıgınız ıcın olayları hıc dusunemıyorsunuz sanırım
Ben o donem destek aldım , sordum ettım dedılerkı asla 5.5 yas degıl bunun anlatılacagı yas.
Nedır ne degıldır dedık.

zamanla olacak dendı , sorgulamasını saglayacaksınız dendı.
oldu sımdı o zamanı geldı ve ben ona ben o zamanlarda baska bırıyle evlıydım dıyemedım, o zaman benım babam baskasımı sorusunu soracagını tahmın ettıgım ıcın bsıey dıyemedım.

Sımdıde bunun ıcın yenı kısıyle gorumseyı beklıyorum cunku bızım danısmanımız hastaneden ayrılmıs.

bak haklısın ama o sorduğunda nasıl davranmalıyım şeklindeki bilgiyi o ilk görüşmede almalı idin

çocuk bunu sorgulamaya başlayınca da net bir şekilde söylemeli idin

ben hala kimliğindeki baba adını neden sormadığını merak ediyorum Ege nin

burada babamın adı değil de X yazıyor ya da okul formlarında vs de baba adı farklı evdeki babanın adı farklı

@demirleke canım baurada cocugun ıcın yazdıgın seylerı okudugumda ay senı resmen hıssettım ıcımde.
Çok uzuldum anlıyorumkı bızım bu sorunumuz olmasa da baska sorunlar olacaktı mutlaka cocuk buyutmek zor bır ıs ıste tamda bu yuzden

haklısın. benim oğlum da 4-5 yaşında bu bebek olaylarını sormaya başladığında . çok araştırdım. çocuğa yanlış ya da onu ürkütecek şeyler söylemekten çekindim. ben öteledikçe çocuk soruları daha sık sormaya başladı.

en son bir pedagog yazısında okuduğum şeyi söyledim ( annenin yumurtası , babanın tohumundan olur bebek ) dedim ve bitti.
daha fazlasını söylemedim. o da daha irdelemedi ki çok irdeleyen soran bi çocuk olduğu halde

onları okulda anlatıyorlar işte

o babanın hücresinin annenin yumurtasının içine nasıl hopladığını soruyor

öğretmenleri onları da ilerde öğrenirsiniz demişti bize de sordu aynı tarz bir cevap aldı

hoplamasını bekleyecek ilerde hücrelerinin

bak haklısın ama o sorduğunda nasıl davranmalıyım şeklindeki bilgiyi o ilk görüşmede almalı diin

burada babamın adı değil de X yazıyor ya da okul formlarında vs de baba adı farklı evdeki babanın adı farklı
evet okul formlarında vs , gezı kagıtlarında esımın adı yazıyor. Kımlıgını egeye gostermedım kı sorsun :)
Hatta gecen gun havuza gıdıyorduk hafta sonu havuz takımında yuzuyor ege . Ay sporcu kartını bulamadım bı turlu kımlıgı cıkardım cuzdanımından sonra nasıl gerı sokcanı bılemedım egede bana dogru gelıyordu

Bu kadına bır turlu ben ulasamadım kuzenım pedagog benım, telas edecek bırsey yok ege sorgulamıyor sadece yanlıs cevaplar vermıssın o sebeble meraklandırmıssın onu bekle bu kadından randevuyu alayım ona basla o bu konuda cok ıyı , yanlıs bısey yapmamıs olursun dedı . O yuzden bende beklıyorum, bugun kuzenıme esmayla egenın konusmasını haber veren bır mesaj attım aksam arar benı .
Artık randevu aldı aldı benımde takatım kalmadı beklemeye zaten
canım biliyorum kuzenin ile konuşmanı .
umarım alır da rahata erersin artık .
bazı yerlerde haklısın . ama bazı yerde yeterli olgunluğu gösteremediğini düşünüyorum. yeteri kadar güçlü değilsin belki bu konuda. o yüzden. çok yerde harika yorumlarını okuyorum ama kendi konunda okuduğum yorumların beni hayrete düşürüyor. belki yaşadıklarını kendin biliyorsun. ağır şeyler yaşadın . yaşamayan bilemez bunu da düşünüyorum . ama seni daha güçlü ve objektif görmek hoşuma gider. yazılanlara kırılmamanı isterim. bütün güzellikler oğluşun ve ailenle olsun dilerim.

evet okul formlarında vs , gezı kagıtlarında esımın adı yazıyor. Kımlıgını egeye gostermedım kı sorsun :)

hiç mi görmedi daha

geçen oğlum Bilsem sınavlarına girdi mesela orada giriş belgesi ve kimlik istediler çocukların eline verdik

en basitinden örnek yani ya da okuldan gelen e okul çıktıları var onlarda da baba adı var

her şeyini çocuk kendi okuldan alıp getirip geri götürdüğü için her şeyi ortada özel de çaba göstermediğimiz için ege de görür gibi geliyor bana

bak haklısın ama o sorduğunda nasıl davranmalıyım şeklindeki bilgiyi o ilk görüşmede almalı idin

Buarada o sordugunda ne dıcem bılgısını almısmıydım yoksa o bılgı artık benımı tatmın etmıyor bılmıyorum
tek bıldıgım sey o kadarda rahat veya kolayda hıssetmıyorum kendımı
Sızde benım yerımde emınım hıssedemıyorsunuz o yuzden suanda yenı bır bılgıye yenı bır destekcıye ıhtıyacım var o yuzden doktoru beklıyorum.
O zamandan bu zamana cok farklılıklar oldu egeye senı dogduktans onra babanı tanıdım dıyebıldım ama devamlarını getıremedım yanı yalan soylemedım egeye . Ama sımdı bıraz yardım almak bence benımde hakkım

hiç mi görmedi daha

geçen oğlum Bilsem sınavlarına girdi mesela orada giriş belgesi ve kimlik istediler çocukların eline verdik

en basitinden örnek yani ya da okuldan gelen e okul çıktıları var onlarda da baba adı var

her şeyini çocuk kendi okuldan alıp getirip geri götürdüğü için her şeyi ortada özel de çaba göstermediğimiz için ege de görür gibi geliyor bana
bızde okuldan herhangı bır kayıt gelmıyor.
Bos formlarıda esım kendıne gore dolduruyor sanırım bu yuzden ege bıyolojık babasının adıyla hıc karsılasmadı.
Egeden bu ısmı hıc duymadım bıle hayat ne garıp

onları okulda anlatıyorlar işte

o babanın hücresinin annenin yumurtasının içine nasıl hopladığını soruyor

öğretmenleri onları da ilerde öğrenirsiniz demişti bize de sordu aynı tarz bir cevap aldı

hoplamasını bekleyecek ilerde hücrelerinin
hahaha . inşallah . 5. sınıfta şu an . 6 da az az göreceklermiş sanıyorum bunları. mayoz , mitoz vs

geçen yine bi soru sordu." anne hani senin 3 çocuğun var. başkasının 2 başkasının 1 çocuğu var bazısının yok. neden?
anne baba evlenince bebek oluyor ama bu neye göre belirleniyor. ya da nasıl annenin karnında oluşuyor .nasıl oraya giriyor ?? "

cevap veremedim .

babamız veteriner hekim. çok zaman evde konuşulur . tohumlamaya gidiyorum. tohumlamaya gittim. bazen çocukları da götürmek zorunda kalır. onlarla dışardayken çiftçi arar ve gitmek durumunda kalır. yani çocuklar şahit oldu tohumlamaya .
ama ne olduğunu anlamıyorlar mı bilemedim.

bi de çok kez doğumlara şahit oldular . yine babalarıyla olduğunda. poposundan doğurduğunu biliyorlar . sen de popondan doğurdun demi anne diyorlar . şap diye kalıyorum. 5. sınıfa giden artık bunun farkını sanıyorum bi kaç yıla öğrenir . derslerden vs . ama hala saf yani.

canım biliyorum kuzenin ile konuşmanı .
umarım alır da rahata erersin artık .
bazı yerlerde haklısın . ama bazı yerde yeterli olgunluğu gösteremediğini düşünüyorum. yeteri kadar güçlü değilsin belki bu konuda. o yüzden. çok yerde harika yorumlarını okuyorum ama kendi konunda okuduğum yorumların beni hayrete düşürüyor. belki yaşadıklarını kendin biliyorsun. ağır şeyler yaşadın . yaşamayan bilemez bunu da düşünüyorum . ama seni daha güçlü ve objektif görmek hoşuma gider. yazılanlara kırılmamanı isterim. bütün güzellikler oğluşun ve ailenle olsun dilerim.
Evet bende kendımı bu konuda acayıp acız goruyorum ama utanmıyorum bundan.
Gercekten bılmıyorsunuz yasananları o zaman degıl su zamanda uzuntum vs hepsı gercek.
Gecen gun esım aglıyor, annem babam asırı karsı bende tek basıma ne ılerı ne gerı adım atabılıyorum acayıp arada bırakıyor bu durum benı.
Ama umarım artık bu sekılde karsımda durmazlar artıkta bızde ozgurlugumuze kavusuruz

benim oğlumun da uyku problemleri var.
1 aydır pedagoga gidiyoruz. bunca zamandır gitmediğime çok pişmanım.

oğlumuza form doldurttu doktoru
onun üzerinden gitti doktor . soruları öyle yöneltmiş.
korkularını anlatmış .
anne babayı kaybetme korkusunun olduğunu söylemiş .
ve arkadaşları oğlumu hiç rahat bırakmıyor 4 yıldır.
kah dövdüler . kah sövdüler . kah yumrukladılar .
ne ettiysek ne yaptıysak başademedik
yıllarca dövdüler. öğretmenlerle görüştüm. çok çare aradık . bulamadık. oğlanı tekvandoya yazdırmayı istedim . oğlum kabul etmedi.
ve ben üzüntüden kendi kendimi yedim yıllarca. her gün bi vaka vardı

neyse şu ara dayak olayları bitti. azaldı ya da

ama arkadaşları tipsiz . çirkin . karaktersiz vs vs gibi çirkin şeyler söylüyor. ki benim oğlum çok yakışıklı ve sınıfın en başarılı öğrencisi .bunu bile bile böyle söyleyip oğlumu da üzüyorlar.

ben ne kadar söylesem de onu güçlendirmeye çalışsam da olmadı.

en son doktor randevusunda doktoru ile bu konuyu konuşmuş . fakat bize anlatmadı. sizi ilgilendirmez . bizim aramızda dedi

sordum . oğlum arkadaşlarını anlattın mı. evet dedi
peki sana yöntem söyledi mi ne yapman gerektiğini o anda. evet dedi ve güldü.
bize de söyler misin . kardeşlerini öyle yetiştirelim ki onlar aynı şeyleri yaşamasın. hayır dedi . söyleyemem . doktor ile benim aramda. tamam dedim.
ve o günden sonra daha güçlendi. ki doktora gideli 1 hafta oldu.

demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir CuteMom CuteMom
Çok üzüldüm oğlunuza. Başka bir okula alma imkanınız yok mu? Ne demek yıllarca dayak yemek, yumruklanmak. Öğretmenler, diğer veliler nasıl bir şey yapamaz aklım almıyor.

hiç mi görmedi daha

evet bizim oğlumuz da bilsem olsun tudem olsun sınavlara girerken yanında kimlik ile girdi çok kez .

X