- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Yanı egeye esma sana ne dedı merak ettım hadı soyle dıye 2 kere sormamdan bahsedıyorsun sanırım .çocukları çok konuşturmaya birilerinin diyaloğunu anlatmaya çalışmak . ya da sana nasıl davrandı . nasıl dedi. ne dedi. ne zaman dedi gibi şeyleri anlattırmak için uğraşmak . çocukları ispiyonculuğa alıştırıyor . bunu zaten biliyorsundur diye düşünüyorum cute cim.
bu da karakterine kötü bi etki.
Bılıyorum etkılerını o yuzden benzer bıseyle esmayı uyarmamak ıcın esmaya bu soruları dolaylı olarak ogretmen ve rehberlık servısındenkı psıkolog sormus cevapları boyle aldık . Konu
benim oğlumun da uyku problemleri var.
1 aydır pedagoga gidiyoruz. bunca zamandır gitmediğime çok pişmanım.
oğlumuza form doldurttu doktoru
onun üzerinden gitti doktor . soruları öyle yöneltmiş.
korkularını anlatmış .
anne babayı kaybetme korkusunun olduğunu söylemiş .
ve arkadaşları oğlumu hiç rahat bırakmıyor 4 yıldır.
kah dövdüler . kah sövdüler . kah yumrukladılar .
ne ettiysek ne yaptıysak başademedik
yıllarca dövdüler. öğretmenlerle görüştüm. çok çare aradık . bulamadık. oğlanı tekvandoya yazdırmayı istedim . oğlum kabul etmedi.
ve ben üzüntüden kendi kendimi yedim yıllarca. her gün bi vaka vardı
neyse şu ara dayak olayları bitti. azaldı ya da
ama arkadaşları tipsiz . çirkin . karaktersiz vs vs gibi çirkin şeyler söylüyor. ki benim oğlum çok yakışıklı ve sınıfın en başarılı öğrencisi .bunu bile bile böyle söyleyip oğlumu da üzüyorlar.
ben ne kadar söylesem de onu güçlendirmeye çalışsam da olmadı.
en son doktor randevusunda doktoru ile bu konuyu konuşmuş . fakat bize anlatmadı. sizi ilgilendirmez . bizim aramızda dedi
sordum . oğlum arkadaşlarını anlattın mı. evet dedi
peki sana yöntem söyledi mi ne yapman gerektiğini o anda. evet dedi ve güldü.
bize de söyler misin . kardeşlerini öyle yetiştirelim ki onlar aynı şeyleri yaşamasın. hayır dedi . söyleyemem . doktor ile benim aramda. tamam dedim.
ve o günden sonra daha güçlendi. ki doktora gideli 1 hafta oldu.
demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir CuteMom
Evet anlıyorum mutlaka gıt cozumu olacak dıyorsun
Zaten gıtmekten yanayım , ancak gıtmemın dogru oldugunu dusundugu kısı nevın dölek dıye bır kadın adınıda vereyım. Bu ısın pırıymıs . Cunku bu pedagoglarda ya da psıkologlarda bır yerden sonrası onun hayata bakısıylada alakalı yanlıs bır yerde yanlıs bır adım atmak ıstemıyorum.
Sız sanıyorsunuz kı ben otelıyorum hayır degıl bende kurtulmak ıstıyorum bu kamburlarımdan