Sen zaten bilinçli bi annesin Cute. Burda sana verilecek bütün önerileri gözün kapalı yaparsın yapacaksın Eminim.
Ama Ege bunları sorduğunda büyük bi hüzünle kaplanmasın yüzün. Öyle bir okuyorlar ki ifadelerimizi, dediklerimiz önemini kaybediyor. Kızım 5,5 yaşında artık ablasını çok dikkatle özenle seçtiği sorularla soruyor son bir kaç aydır. Pedagog o hatırlamadığı için acıyla sormuyor ama sizin ifadenizde ki acı onu daha çok meraklandırıyor. Siz olması gereken bu ve hayatımızda herşey yolunda mesajları verdikçe merakı azalacaktır dedi ve öyle oldu.
Yani sana sorduğunda babasını anlat, ama iyi ama kötü. Ama eğer baban gitmiş olmasaydı asıl altın kalpli babayı bulamayacaktık. Mutsuz olacaktık belkide. Şuan çoğu babadan daha iyi daha çok seven bi babamız var'' gibi şeyler söyle.
Ciddiyetle anlatınca sormayı bırakıyorlar, geçiştirdiler etraftan araştırıyorlar.
Ha bide Çok uzattım ama kızım bana ablasının nasıl vefat ettiğini sordu ilk zamanlar, bende biraz büyü herşeyi anlatacağım dedim. Sonra kendinden büyük (8yaş) kuzenine sormuş ve oda çocuk aklıyla vahşet gibi anlatmış. Anladım ki geçiştirmek iyi değil. Arızanın üzerine arıza koyuyor maalesef..