Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Evlilik öncesi cinselliği konuşabilmek: Bu bile zor.

Sevgilinin dokunmasını konuşmak, sosyal kuralları ve normları zorlayan bir şey.

- Evlilik öncesi cinselliği konuşabilmek kadınlar arasında bölünme yaratıyor: Toplumdaki modernlik-muhafazakarlık eksenindeki bölünme forumda da ortaya çıkıyor.
// Daha genç-modern olanlar bu soruyu sormayı doğal bir şey olarak görürken daha muhafazakar olanlar “erkek sevdiği kadına yaklaşmaz bu seni sevdiğini gösteriyor” diye bakıyor.

- Muhafazakarlardan gelen “Sen dua et sana dokunmuyor, yoksa buradaki yüzlerce başlıktan biri olurdun!” yorumu çok dikkat çekici:
// Değinilen o yüzlerce diğer başlıktaki “sevişip de ortada kalan” kızların tartışmaları 5-6 sayfada biterken (ilgi çekmiyorken), evleneceğim adam cinsel olarak sağlıklı mı kaygısını yaşayan kadın gündeme geliyor.

Cinselliğin olması değil cinselliğin konuşulması, onun olduğunun kabul edilmesi ve görünür olması asıl gerilimi yaratan şey. Çünkü konuşulunca normalleşmiş oluyor; halbuki diğer durum göz ardı edilerek marjinalleşmeye bırakılıyor.
Cinsellik konusundaki araştırmalar cuk oturuyor valla
hala tek tek okuyorum :)

Bir kitapmışcasına, baştaaaaannn sona okudum. Yazık diyorum “CocaCola” düştüğün duruma yazık:KK70::KK70:
Madem “Bayan Mükemmel ” diye dalga geçiyorsunuz, karşımıza sağlıklı ve güvenilir olduğuna dair güzel bir ıspat ile çıksınlarda, bizde içelim. Gerçi 17 senedir içmemişim, ne yaparsanız yapın içmem.

Ama çayın yerini hiçbir şey tutmaz:kahve:
Şöyle bergamotlu, tavşan kanı offf misss. Çaysadım galiba:KK48:

Tespitler yerinde olabilir evet, ama siyah gazoz:-)-))’a bu tespitlerin ne faydası olabilir ki? İyi niyetli göremiyorum ben maalesef.
İşte bu veriler ne işe yarayacak valla kk kadınlarının cinselliğe bakış açısına kadar didiklemişler
Şimdi benim aklıma gelen şey şu ki; bu Coca Cola (bence de siyah gazoz :D ) Amerikan firması ya, Türk kadınları hakkında genel bir araştırma yapmış ve bunu veri tabanına işlemiş oluyor (malum kk büyük ve toplumu yansıtan bir platform)

Etik olmayan bir davranış olmasına karşın, üslup düzgün tutulsaydı bunda herhangi bir problem görmezdim. Üslup seviyesiz ve en çokta bu sebepten profesyonel bir araştırma niteliğinde değil. Bahsi geçen Türkiye'nin en iyi araştırma şirketi, acaba en vasıfsız elemanlarını mı görevlendirmiş bu iş için? Herhangi bir davanın söz konusu olupta olayın büyütüleceğini sanmıyorum.
Gelelim işin diğer boyutuna... Şahsi olarak yaptıkları işime geldi, sebebini de hemencecik belirteyim, artık kati surette çok sevgili içeceklerinden içmeyeceğim/içirmeyeceğim. Kola/fanta zaten bizim eve alınmaz, ben de ayda yılda bir içerdim. Lakin meyve suyunu severdim, abartacak kadar olmasa da koladan fazla içtiğim kesin. Lakin bundan sonra, kolasıymış, fantasıymış, vay efendim meyve suyuymuş, suyuymuş, soğuk çayıymış, yok. İlle alınması gerekiyorsa arkasında sevgili firmanın italik yazı ile alt satır olarak geçirdiği isminin bulunmamasına dikkat edeceğim.
Bilinçli bir kadın figüründen korktukları açık, gerçi dünya genelinde bilinçli insan figürlerinden de haz edilmemekte, anında sindirilmeye çalışılmakta da olsa, böyle böyle sağlıklı beslenmeye yönelinmesi hoşuma gidiyor. Artık kendimi de sağlıklı beslenme gruplarına atıyorum, sonumuz selamet olsun. :KK28:

2018-01-16 19.23.41.png
2018-01-16 19.23.27.png

Osman bey size de selam olsun efenim takip ediyorsunuz muhtemelen burayı :KK70::KK54:

Sayın coco cola bayan mükemmel olarak çoçuğumu sağlıklı beslemek benim görevim hamileliğimden itibaren cola yerine ayran tüketiyoruz bir eksikliğini de hissetmedik. Reklamlar da yaratmaya çalıştığınız her yemekte coco cola algısı da çöp olacak artık bilinçli bir nesil var karşınızda

Eziklere bakın kaka cola olarak ne düşmüş:deli:Elle tutulur bir yanin var sanki!!!Bilimsel gerçekler değişmez..Sizin insanları para uğruna hasta etmeniz gibi..
.
Ayrıca kurban olun siz Kkne!En Büyük KK
Zavallılar

Kucuk cocuklariniz illa ki coca cola icmek istiyorlarsa onlara pekmezli su icirin diyorum :))) Benim kuzum yillarca kola iciyorum diye sulandirilmis pekmez icmisti :))))
Ayy ne güzel fikirr aklıma yazdım bu fikri çok teşekkürler paylaştığın için çok akıllıca ♥

Bu arada ben Coca Cola değil Pepsi içiyorum bence tadı daha güzel, kafein tadı geliyo. Coca cola basıyor şekeri, CO2'yi başka bişey yok full gaz içiyorsun lük lük.
Bir de insanlara "kolayı" "coca cola" olarak o kadar empoze etmişler ki; mesela bakkala giriyorum pepsi yok mu diyorum "Yok biz kola satıyoruz" diyo. Kolayı sadece coca cola sanıyorlar :deli:

O zaman hiçbirimiz üye olmazdık, çoğumuz okuyarak, buradan edindiğimiz olumlu gözlemler doğrultusunda üye olduk fakat yine de firmanın yaptığını etik bulmuyorum.
Evet, ziyaretçilere açığız, herkes okuyabiliyor, bilgi ediniyor ama buradan elde ettiği bilgileri başka mecralarda paylaşmalarını kınıyorum, siteye bir telefon açmak, iletişime geçmek zor değildi.

Bizi nasıl tehdit ederler? Yazışmalarımızı yayınlamaları gözler önüne sermeleri normal ama Kazen'in raporu yayınlaması suç öyle mi?
Bizden bahsediyorlarsa bunu bilmeye hakkımız var, biz onların ürün portföyüne şekil vermeleri için kullanılan denekler değiliz !
Kendi adima konusuyorum hukuki surecte her zaman yaninizda olacagim. Gerekirse sikayetci de oluruz ne gerekiyorsa artik. Benim rizam olmadan, bizim rizamiz olmadan boyle bir rapor duzenlenmesi abes. Koskoca firma ( her ne kadar hicbir urununu almasam ve insan sagligi zararina ve de CEVREye kirlilikten baska halt etmiyor olsa da) boyle sacma hareketi nasil yapmis anlamiyorum.

Bu arada ben Coca Cola değil Pepsi içiyorum bence tadı daha güzel, kafein tadı geliyo. Coca cola basıyor şekeri, CO2'yi başka bişey yok full gaz içiyorsun lük lük.
Bir de insanlara "kolayı" "coca cola" olarak o kadar empoze etmişler ki; mesela bakkala giriyorum pepsi yok mu diyorum "Yok biz kola satıyoruz" diyo. Kolayı sadece coca cola sanıyorlar :deli:
Onu da icme ya ;) soda miis gibi

Önceden içerdim de baktım kilo aldiriyor zerosu bile bıraktım.
Kilom sabit kaldı 53 :KK76:
Şimdi eşim arada içinyor bi yudum alıyim dedim geçen tadı asitli şurup gibi irenc bişey içiyormuş hissi verdi.

Bir şirket, malını daha iyi pazarlayabilmek için anket-pazar araştırması-kamuoyu yoklaması yapıyor. Ben bunda etik olmayan bir tutum görmedim. Kk da sonuçta reklam geliri alan bir şirket. Bu şirketin(kk), insanların özel sorunlarını izinli olarak halka paylaşması, etik değerler içinde çalışan, dernek vasıflı, halkın faydasına açılmış bir kuruluş olduğunu göstermez.
İki kurum da hayyyyyyvanlar gibi para kazanıyor sonuç olarak ve bunu korumak istiyor. Böyle zifaf gecesi yatakodası basılmış yeni evli çift gibi ruh haline bürünmenin bir anlamı ve mantıklı tarafı yok bence.
Ban olmayacağı belirtildiği için böyle rahat yazdım. Saygılar, hürmetler.

Yanlız bir gazla gidip siyah gazoz şişelerini alıp piçaklamayın :27: çok komik oliyi :70:

Back