Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsellik konusundaki araştırmalar cuk oturuyor vallaEvlilik öncesi cinselliği konuşabilmek: Bu bile zor.
Sevgilinin dokunmasını konuşmak, sosyal kuralları ve normları zorlayan bir şey.
- Evlilik öncesi cinselliği konuşabilmek kadınlar arasında bölünme yaratıyor: Toplumdaki modernlik-muhafazakarlık eksenindeki bölünme forumda da ortaya çıkıyor.
// Daha genç-modern olanlar bu soruyu sormayı doğal bir şey olarak görürken daha muhafazakar olanlar “erkek sevdiği kadına yaklaşmaz bu seni sevdiğini gösteriyor” diye bakıyor.
- Muhafazakarlardan gelen “Sen dua et sana dokunmuyor, yoksa buradaki yüzlerce başlıktan biri olurdun!” yorumu çok dikkat çekici:
// Değinilen o yüzlerce diğer başlıktaki “sevişip de ortada kalan” kızların tartışmaları 5-6 sayfada biterken (ilgi çekmiyorken), evleneceğim adam cinsel olarak sağlıklı mı kaygısını yaşayan kadın gündeme geliyor.
Cinselliğin olması değil cinselliğin konuşulması, onun olduğunun kabul edilmesi ve görünür olması asıl gerilimi yaratan şey. Çünkü konuşulunca normalleşmiş oluyor; halbuki diğer durum göz ardı edilerek marjinalleşmeye bırakılıyor.
İşte bu veriler ne işe yarayacak valla kk kadınlarının cinselliğe bakış açısına kadar didiklemişlerTespitler yerinde olabilir evet, ama siyah gazoz-))’a bu tespitlerin ne faydası olabilir ki? İyi niyetli göremiyorum ben maalesef.
Ayy ne güzel fikirr aklıma yazdım bu fikri çok teşekkürler paylaştığın için çok akıllıca ♥Kucuk cocuklariniz illa ki coca cola icmek istiyorlarsa onlara pekmezli su icirin diyorum :))) Benim kuzum yillarca kola iciyorum diye sulandirilmis pekmez icmisti :))))
Kendi adima konusuyorum hukuki surecte her zaman yaninizda olacagim. Gerekirse sikayetci de oluruz ne gerekiyorsa artik. Benim rizam olmadan, bizim rizamiz olmadan boyle bir rapor duzenlenmesi abes. Koskoca firma ( her ne kadar hicbir urununu almasam ve insan sagligi zararina ve de CEVREye kirlilikten baska halt etmiyor olsa da) boyle sacma hareketi nasil yapmis anlamiyorum.O zaman hiçbirimiz üye olmazdık, çoğumuz okuyarak, buradan edindiğimiz olumlu gözlemler doğrultusunda üye olduk fakat yine de firmanın yaptığını etik bulmuyorum.
Evet, ziyaretçilere açığız, herkes okuyabiliyor, bilgi ediniyor ama buradan elde ettiği bilgileri başka mecralarda paylaşmalarını kınıyorum, siteye bir telefon açmak, iletişime geçmek zor değildi.
Bizi nasıl tehdit ederler? Yazışmalarımızı yayınlamaları gözler önüne sermeleri normal ama Kazen'in raporu yayınlaması suç öyle mi?
Bizden bahsediyorlarsa bunu bilmeye hakkımız var, biz onların ürün portföyüne şekil vermeleri için kullanılan denekler değiliz !
Onu da icme yaBu arada ben Coca Cola değil Pepsi içiyorum bence tadı daha güzel, kafein tadı geliyo. Coca cola basıyor şekeri, CO2'yi başka bişey yok full gaz içiyorsun lük lük.
Bir de insanlara "kolayı" "coca cola" olarak o kadar empoze etmişler ki; mesela bakkala giriyorum pepsi yok mu diyorum "Yok biz kola satıyoruz" diyo. Kolayı sadece coca cola sanıyorlar![]()