Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyyyy coca colaBize bulaşmayacaktın coca cola
İlla sisterattack mı yapalım dostum
@lavantakokulusandik
Disipline Girmis BirKadin
@-Mahperi-
@derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
@Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
@Mayflower75
@My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
@Mrvgnc
@neslihan3434
@Kalbimmavi
@Nida615
@_heidi_
@Kozlenmis patates
@Vinka
@KaraTurna
@wiyolet
@The Calender
@balbocegi35
Avukatımız ile görüştük konuyu ama bir şey çıkmaz zira site kamuya açık bir paylaşım alanı dedi...
Onu bırakın adamlar beni tehdit etti esas, bu PPT sunusu elime nereden geçmiş söylemezsem dava edeceklermiş...
pehhhh
Çocuğum kola hele de coca cola isterse, sulandırılmış dut pekmezi vereceğim. Hatta ve hatta dolapta sizin coca cola şişenizde sulandırılmış dut pekmezi bulunduracağim nihahahahaBunu da yazın rapora
![]()
![]()
Bende de var şimdi bu akşam içmeyi düşünüyordum. Neyse bunu içeyim bir daha almıcam. Demekki zararı bilsekte şahsımıza hakaret edilmeden bırakamıcakmışız iyi oldu bu araştırma![]()
Bu sozde arastirmayi bizzat coca cola mi yapti?
Yoksa herhangi bir araştirma şirketi mi?
Sevgili Coca Cola, ne bekliyordunuz ? Burası Kadınlar Kulübü. Hiç ananız bacınız falan yok mu sizin. Size ne kadınların ne paylaştığından. Hayır yani tek bir forum altında gazlı içecek yapımı falan mı konuşacağımızı bekliyordunuz anlamadım. Gereksiz bir çalışma olmuş. Biz burdan firmaları eleştirip, tez yazar gibi yazıyor muyuz herkes işine baksın. Ki yazsak coca cola hakkındaki tespitleri... buralar dolup taşar. En azından biz gerçeğiz, siz kimyasal.
Tespitleriniz doğru veya yanlış size düşmediği gibi sadece siteyi eleştirdiğinizi sanarak Türkiye' de ki tüm kadınlara laf söylemiş oldunuz. Burası ülke kadınlarının en büyük paylaşım alanı. Kadın düşmanlığınız var sanırım.
Bir boykotta bizden gelsin size...![]()
Niğde Gazozu tek geçerim ....