Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Üşenmedim baştan sona okudum ya helal olsun bana.
Şimdiye kadar coca cola için yapılan-yapılacak en mantıklı boykot olur bu.
Coca cola ayda bir kez iznimiz olmadan bizim eve de girer.Kk ya izinsiz girmesine sasırmadım.
Hani şu malum pizza markasının kampanyasından dolayı.
Benim çocuklarda pek sevinir gelince,ama hiç içmezler. Bak valla bu bayan mikemmel bise demiyo.. İçmeyi sevmiyorlar beyenmiyiler yanii.
Daha çok içine farkli farkli seyler katip deney yapiyolar. Bilim adina ise yariyosunuz ne diyim.
Bizim babadan yana da hiç sansiniz yok o agzina sürmez asla..
Ayyy yazık sizee bee.. Acidim şimdii

Evime sokmadigim. Hasbelkader girmissede bitmeyen gazi kacan, tükenmeyen icecek.

Ama konunun anafikrinde coca cola nın izinsiz bu sitenin kullanıcıları hakkında bir anket düzenlemesi var. Siteden izin alınmadığından bahsediliyor. Burada hakarete uğradığını düşünen kadınların hakkı savunulmuyor yani. Tamamen parasal düzende işleyen bir sistem. Ayrıca kk kadınlarının şahsi haklarını kk da korumuyor. Siteden izin alınmasının şahsi haklarla da bir ilgisi yok zira benim hakkımı kk gözetmiyor. Kaldı ki sizinkini de. Tüm haklarımızı hukuk sistemi korur. Ayrıca burada birçok kadın birçok kadını ezikliyor. Savcılığa şikayet etse herhangi biri bilişim suçları kapsamında işlem uygulanır.
Son olarak ben yapılan ankette haklı taraflar da olduğunu gördüm. Çıkarılan kadın profili aşağı yukarı doğru. Ama bu anketin bir metaya hizmet ediyor olması anketin tamamen parasal kaygılarla oluşturulduğunu gösteriyor. Yani ben etik olmayan hiçbir şey görmüyorum. Zira içinde bulunduğumuz siteden, konu olduğumuz ankete kadar her şey euro-dolar bazında zincirleme olarak birbirine bağlı.
.
benim kardeşlerimi elestirip,yerdikten sonra kimse haklı olamaz..Ben para yönünde değilim isin

Bir şirket, malını daha iyi pazarlayabilmek için anket-pazar araştırması-kamuoyu yoklaması yapıyor. Ben bunda etik olmayan bir tutum görmedim. Kk da sonuçta reklam geliri alan bir şirket. Bu şirketin(kk), insanların özel sorunlarını izinli olarak halka paylaşması, etik değerler içinde çalışan, dernek vasıflı, halkın faydasına açılmış bir kuruluş olduğunu göstermez.
İki kurum da hayyyyyyvanlar gibi para kazanıyor sonuç olarak ve bunu korumak istiyor. Böyle zifaf gecesi yatakodası basılmış yeni evli çift gibi ruh haline bürünmenin bir anlamı ve mantıklı tarafı yok bence.
Ban olmayacağı belirtildiği için böyle rahat yazdım. Saygılar, hürmetler.

Sizin haberiniz olmadan sizin hayatınızı arastirmalarina ve sizin üzerinizden yakışıksız dedikodular yapılmasına müsaade edebilirsiniz yani..
Burada yapılan eylemin içeriğini tartışmıyoruz..

Bahsi geçen firma bir araştırma yapıyor ve bu araştırma gizli bir araştırma oluyor ve bir şekil de bu ortaya çıkıyor..Yani şu demek oluyor ki bu firma bir şeyler araştırırken " Müşteri Memnuniyeti " ne yönelik değil daha çok Kadına Yönelik bir aşağılama peşinde..

Eğer burada benim üzerimden bir araştırma yapılacaksa benim cinsel hayatım değil mutfak alışkanlığım damak zevkimden bahsedilsin.
İlla ki merak ediliyorsa bu bir kutsal sır değil açık açık sorulup fikirler alınabilir.

Piyasa araştırması böyle yapılır ..

.
benim kardeşlerimi elestirip,yerdikten sonra kimse haklı olamaz..Ben para yönünde değilim isin
Onlar para yönünde. Ayrıca sizin ve kardeşlerinizin de bu sitenin reklam pastasında emekleriniz var. Para kazandırıyorsunuz.

Kim içiyor o zaman bu kolayı diyesim geldi:KK53:

Yazıyı tam okumadığınızı düşünerek söylyeyim sizden, çocuğunuzdan, eşinizden yola çıkarak da bir mutfak alışkanlığı ve damak zevki görüşleri/tahminleri bildirilmiş. İleriki sayfalarda var.
Buraya yzdığınız andan itibaren dedikoduya zaten açık oluyorsunuz. Yan dairede kk kullanan kadının bemim yazım üzerinden dedikodu yapması ile bir firmanın dedikodu yapması arasında fark yok. Herkese açık bir site burası.mesele zaten sizin ne düşündüğünüz değil, sitenin marka duruşuna zarar verilmesi. Kimsenin sizin duygusal hayalkırıklıklarınızla ilgilendiğini dğşünmüyorum. Kk ile bir büyük firmanın arasaki pasta üzerinden kapışması benim şahsi alanıma girmiş değil yani. Ben heekesin yatak odasına girilmiş gibi tepki göstermesine şaşırdım. Kaldı ki burada yazdıklarınızı silemiyorsunuz bile. Silebilseniz neyse. Tamam özerk bir alanınız var diyeceğim. Ama yok. Siz kk ya, kk da belli bir sisteme üye. Siz de o sistemin bir parçasısınız. Bu sistemi aşanların haddini hiçbir etkisi olmayan kullanıcıların duygusal tepkileri ile aşmaya çalışmak bence etik değil. Evet bu etik değil.
Sizin haberiniz olmadan sizin hayatınızı arastirmalarina ve sizin üzerinizden yakışıksız dedikodular yapılmasına müsaade edebilirsiniz yani..
Burada yapılan eylemin içeriğini tartışmıyoruz..

Bahsi geçen firma bir araştırma yapıyor ve bu araştırma gizli bir araştırma oluyor ve bir şekil de bu ortaya çıkıyor..Yani şu demek oluyor ki bu firma bir şeyler araştırırken " Müşteri Memnuniyeti " ne yönelik değil daha çok Kadına Yönelik bir aşağılama peşinde..

Eğer burada benim üzerimden bir araştırma yapılacaksa benim cinsel hayatım değil mutfak alışkanlığım damak zevkimden bahsedilsin.
İlla ki merak ediliyorsa bu bir kutsal sır değil açık açık sorulup fikirler alınabilir.

Piyasa araştırması böyle yapılır ..
zıyı

ahhaaa sassy da dediydi bunu :KK70:

Aklıma 10 kasa kola satın alıp, boykot ediyok, içmiyok, dökün la diye yanındakilere işaret veren dayı geldi :KK70:
Yaa aynen :D
Ben arastirmada sorun gormedim sonucta herkese acik paylasiyoruz zaten duzgunde arastiramamis bana sorsaydi bayan mukemmel olarak daha guzel anlatirdim :)

Mesela yas ortalamasi cok yanlis ama bizi kucuk gordugu icin cok tesekkur ederim kendi adima :))

Yaa aynen :KK70:
Ben arastirmada sorun gormedim sonucta herkese acik paylasiyoruz zaten duzgunde arastiramamis bana sorsaydi bayan mukemmel olarak daha guzel anlatirdim :)

Mesela yas ortalamasi cok yanlis ama bizi kucuk gordugu icin cok tesekkur ederim kendi adima :))
kizimmm beni yok saymislar
cok bozuldum cok :KK70::KK70:

Bugün de kendimizi önemli hissettik çok şükür.

Tişikkirlir CC :KK75:

Back