Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Ama içinde gerçekten böcek varmış, araştırma yapanların şu kafasına ulaşmak için bi kaç böcek, fare falan yemek lazım :KK53::kusmuk:
Az kaldı Coca Cola batacak, ha gayret bu konu 1000 sayfa olmalı :confused:
Gücünü göster KK.

Vitaminli varsaydıkkarı bisküitleri bebeklere veren annelerinde buradan lanetliyorum çocuğunuz ilerki hayatta kanser adayı olmaya aday tembellikten dolayı pişirmediğiniz çorbalar sebze püreler size kat be kat acıklı şekilde çocuğunuza hastalık olarak geri dönüşüm yapacaktır haberiniz olsun

O bu değil de bu nedir? :deli:

“selam kizlaar, nihayet aksam oldu bu saatte eve girebildim.fransaya gittim geldim.son 4 gunde 2 kez fransaya gittim.bu islerin bittigi gun ben de oturucam insallah.haftasonu benim koci$ parise gidelim diyo. …bide dun kizlarimi okuldan almaya giderken mini kot etek falan giymistim.deri ceketle falan sanirim ince gosteriyodu”
Fransa’dan girip deri ceketten çıkmak ve bunu diyetle bağdaşlaştırmak?:110:

İnstagramdan da bastıralım dicemde kimse kalmadı burda :D

O bu değil de bu nedir? :deli:

“selam kizlaar, nihayet aksam oldu bu saatte eve girebildim.fransaya gittim geldim.son 4 gunde 2 kez fransaya gittim.bu islerin bittigi gun ben de oturucam insallah.haftasonu benim koci$ parise gidelim diyo. …bide dun kizlarimi okuldan almaya giderken mini kot etek falan giymistim.deri ceketle falan sanirim ince gosteriyodu”
Fransa’dan girip deri ceketten çıkmak ve bunu diyetle bağdaşlaştırmak?:110:
Aynı mesajı yazmışız nerdeyse :)

Onu da icme ya :KK66: soda miis gibi
Aynen haklısın canım. Normalde hiç kola alışkanlığım yoktu öğrencilik yılları malum biraz alıştım ama yine bırakıyorum içmiyorum artık. Zaten sadece bağımlılık yani başka bir şey değil alışkanlıktan içiyor insan..

İlkokulda sanırım içmiştim dilim acımıştı yanmıştı. Midem bulanmıştı ondan sonra içmedim. Tadını tam hatırlamıyorum bile. Evimize almıyoruz, Almayıda düşünmüyoruz.

İşte bu veriler ne işe yarayacak valla kk kadınlarının cinselliğe bakış açısına kadar didiklemişler
Şimdi benim aklıma gelen şey şu ki; bu Coca Cola (bence de siyah gazoz :KK70: ) Amerikan firması ya, Türk kadınları hakkında genel bir araştırma yapmış ve bunu veri tabanına işlemiş oluyor (malum kk büyük ve toplumu yansıtan bir platform)
Evet. Reklamlarda nerden vurup müşteri çekeceklerini araştırıyor olabilirler.

Hahayyy sen şimdi bunca zaman bizi gozetledin rapor yaptırdin ya bay mikemmel :KK70::KK70::KK70:
Şişşşşşt sana diyorum sevgili mihendiz bey :KK70::KK70:
Acep evdeki hanımın da bir bayan mikemmel olmadığından emin misin :KK70::KK70::KK70:
Şuan da sana saydiranlardan biri senin hanım olabilir:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bir şirket, malını daha iyi pazarlayabilmek için anket-pazar araştırması-kamuoyu yoklaması yapıyor. Ben bunda etik olmayan bir tutum görmedim. Kk da sonuçta reklam geliri alan bir şirket. Bu şirketin(kk), insanların özel sorunlarını izinli olarak halka paylaşması, etik değerler içinde çalışan, dernek vasıflı, halkın faydasına açılmış bir kuruluş olduğunu göstermez.
İki kurum da hayyyyyyvanlar gibi para kazanıyor sonuç olarak ve bunu korumak istiyor. Böyle zifaf gecesi yatakodası basılmış yeni evli çift gibi ruh haline bürünmenin bir anlamı ve mantıklı tarafı yok bence.
Ban olmayacağı belirtildiği için böyle rahat yazdım. Saygılar, hürmetler.
.
Sen olayı anlamamissin sanırım..Burda bütün kk uyelerini ezikliyor..Bu hakkı kimse bulamaz kendisinde.Vatanımın kadınına laf ediyor..begenmiyor.Etik olmayan bu..

Evime asla sokmadığın ve her zaman kötülediğim ürün. Kendini Ramazan sofrasının vaz geçilmezi olduğunu sanan marka :KK48:
Çok güzel Temizlik ürünü olduğunu anlatan, hakkında bir sürü video çekilmiş bir ürün :işsiz:

.
Sen olayı anlamamissin sanırım..Burda bütün kk uyelerini ezikliyor..Bu hakkı kimse bulamaz kendisinde.Vatanımın kadınına laf ediyor..begenmiyor.Etik olmayan bu..
Ama konunun anafikrinde coca cola nın izinsiz bu sitenin kullanıcıları hakkında bir anket düzenlemesi var. Siteden izin alınmadığından bahsediliyor. Burada hakarete uğradığını düşünen kadınların hakkı savunulmuyor yani. Tamamen parasal düzende işleyen bir sistem. Ayrıca kk kadınlarının şahsi haklarını kk da korumuyor. Siteden izin alınmasının şahsi haklarla da bir ilgisi yok zira benim hakkımı kk gözetmiyor. Kaldı ki sizinkini de. Tüm haklarımızı hukuk sistemi korur. Ayrıca burada birçok kadın birçok kadını ezikliyor. Savcılığa şikayet etse herhangi biri bilişim suçları kapsamında işlem uygulanır.
Son olarak ben yapılan ankette haklı taraflar da olduğunu gördüm. Çıkarılan kadın profili aşağı yukarı doğru. Ama bu anketin bir metaya hizmet ediyor olması anketin tamamen parasal kaygılarla oluşturulduğunu gösteriyor. Yani ben etik olmayan hiçbir şey görmüyorum. Zira içinde bulunduğumuz siteden, konu olduğumuz ankete kadar her şey euro-dolar bazında zincirleme olarak birbirine bağlı.

Back